PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kober

Czy ktoś może powiedzieć jak to wyglada i czy wiadomo czego mozna sie spodziewac na tym egzaminie czy to jakies nadzwyczaj trudne jest ??
  • Szuli

tak
  • Robaczek

Nie ma to jak wylewne wskazówki jak to zaliczyć; )
  • Anonim

Z podstaw mostownictwa jest test. Pamiętam że mieliśmy testy z poprzednich lat i pytania na egzaminie częściowo się powtarzały. Są oczywiście też opracowane te pytania i chyba były nawet w wersji elektronicznej. Niestety ja niczego nie mam na ten egzamin, bo oddałem wszystkie materiały koledze.
  • Dzieniu

egzamin najprostszy ze wszystkich na tych studiach-można ściągać, oytania proste, wykład interesujący-nie macie sięco przejmować...niczym Was nie zaskoczy ten egzamin
  • Karol

Może ktoś ma możliwość wrzucić fotkę wyników z dzisiejszego egzaminu albo coś w tym stylu?
  • }-> sweetest perfection <-{

>Dzieniu napisał
    >egzamin najprostszy ze wszystkich na tych studiach-można
    >ściągać, oytania proste, wykład interesujący-nie macie
    >sięco przejmować...niczym Was nie zaskoczy ten egzamin

ściągać się akurat nie dało, ze względu na zagęszczenie osób piszących egzamin :) w każdym razie dzisiaj :)
  • Norbert

>
    > ściągać się akurat nie dało, ze względu na zagęszczenie osób piszących egzamin :) w każdym razie dzisiaj :)

jak sie nie dopuszcza osob bez cwiczen ,to sie ma tylu ilu sie ma a maslo jest maslane.
  • }-> sweetest perfection <-{

no ale jak widać projekt dało się oddać przed egzaminem xP
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)