-
Kober
Czy ktoś może powiedzieć jak to wyglada i czy wiadomo czego mozna sie spodziewac na tym egzaminie czy to jakies nadzwyczaj trudne jest ??
-
Szuli
-
Robaczek
-
-
Anonim
Z podstaw mostownictwa jest test. Pamiętam że mieliśmy testy z poprzednich lat i pytania na egzaminie częściowo się powtarzały. Są oczywiście też opracowane te pytania i chyba były nawet w wersji elektronicznej. Niestety ja niczego nie mam na ten egzamin, bo oddałem wszystkie materiały koledze. -
Dzieniu
egzamin najprostszy ze wszystkich na tych studiach-można ściągać, oytania proste, wykład interesujący-nie macie sięco przejmować...niczym Was nie zaskoczy ten egzamin -
Karol
Może ktoś ma możliwość wrzucić fotkę wyników z dzisiejszego egzaminu albo coś w tym stylu? -
}-> sweetest perfection <-{
>Dzieniu napisał
>egzamin najprostszy ze wszystkich na tych studiach-można
>ściągać, oytania proste, wykład interesujący-nie macie
>sięco przejmować...niczym Was nie zaskoczy ten egzamin
ściągać się akurat nie dało, ze względu na zagęszczenie osób piszących egzamin :) w każdym razie dzisiaj :) -
Norbert
>
> ściągać się akurat nie dało, ze względu na zagęszczenie osób piszących egzamin :) w każdym razie dzisiaj :)
jak sie nie dopuszcza osob bez cwiczen ,to sie ma tylu ilu sie ma a maslo jest maslane. -
}-> sweetest perfection <-{