PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak wygląda ustny u prof Nagórskiego?
    Podobno ma być wyłącznie teoria - jakiego typu pytań można się spodziewać i jak generalnie jest z zaliczalnością u tego kawalera?
  • Dorota W.

A nie łaska spojrzeć!
    Kilka linijek niżej jest wątek o takim samym tytule :/
    Ludzie nie róbcie tu bałaganu!!!
  • Anonim

Tam jest pytanie o innego prowadzącego - zaglądałaś tam czy tak po prostu napisałaś żeby zrobić bałagan?
  • }-> sweetest perfection <-{

jakby zakładać osobny wątek do każdego prowadzącego, to wtedy byłby bałagan. chyba właśnie tak jest teraz.
  • Anonim

Z drugiej strony jakby mieszać w jednym wątku to osoba go zakładająca miałaby prawo się wkurzyć że robię jej bajzel swoimi pytaniami - ona pytała o innego prowadzącego.
    Egzamin ustny jest w 100% zależny od egzaminatora więc 2 prowadzących=2 różne egzaminy.
    Poprawcie mnie jeśli zbłądziłem

• Anonim

>Dionizy Biszkopt napisał

>Poprawcie mnie jeśli zbłądziłem

Zbładziles idac na ten wydział :) Jak my wszyscy

• Anonim

No co ty? :-)
    To byla przemyslana decyzja, mialem cale 5 lat na nia :-)
  • Dorota W.

>}-> sweetest perfection <-{ napisała:
    >jakby zakładać osobny wątek do każdego prowadzącego, to
    >wtedy byłby bałagan. chyba właśnie tak jest teraz.

Hehe widzę że odpowiedziałeś za mnie.
    Takie same rys to nawet nie widać że nie ja :p

btw. Móżdżku, jaki projekt dziś robimy :p

a co do bałaganu - jak bardzo chcesz zakładać nowy wątek to chociaż warto w tytule napisać prowadzącego, a nie są dwa identyczne tematy z różną zawartością :/
  • Anonim

To racja - moj blad.
    A ty bawisz sie w klasyczne "trollowanie" :-))))
  • }-> sweetest perfection <-{

no własnie. poza tym np. w wątku o metalach nikt się nie pluje o to, ze jest mowa o 2 prowadzących.

dzisiaj nie robimy projektów, dzisiaj udajemy że się uczymy :P
  • Anonim

Dobra niewazne juz, i tak sie pewnie nie dowiem co bedzie na tym ustnym i bede walczyl w kolejnych podejsciach...

• GELO

To co to w końciu za wątek ??? O zakładaniu nowych tematów czy o mechanice ?? No i kto tu robi bałagan :) Tyle gadania i nadal nic konkretnego....
  • Bresien

Witam ponawiam pytanie mojego poprzednika, kolegi z grupy, czego można spodziewać się na egzaminie z Mechaniki Teoretycznej u prof. Nagórskiego?? jeśli bedzie ktoś uprzejmy napisac z góry dzieki.
  • Anonim

Czyli wątek zamknięty po polsku - popierdolić naokoło tematu a nic w konkretach... :-)
  • GELO

>Dionizy Biszkopt napisał
    >Czyli wątek zamknięty po polsku - popierdolić naokoło
    >tematu a nic w konkretach... :-)

lepiej nie można było tego ująć :)
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)