-
Anonim
Jak wygląda ustny u prof Nagórskiego?
Podobno ma być wyłącznie teoria - jakiego typu pytań można się spodziewać i jak generalnie jest z zaliczalnością u tego kawalera? -
Dorota W.
A nie łaska spojrzeć!
Kilka linijek niżej jest wątek o takim samym tytule :/
Ludzie nie róbcie tu bałaganu!!! -
Anonim
Tam jest pytanie o innego prowadzącego - zaglądałaś tam czy tak po prostu napisałaś żeby zrobić bałagan? -
-
}-> sweetest perfection <-{
jakby zakładać osobny wątek do każdego prowadzącego, to wtedy byłby bałagan. chyba właśnie tak jest teraz. -
Anonim
Z drugiej strony jakby mieszać w jednym wątku to osoba go zakładająca miałaby prawo się wkurzyć że robię jej bajzel swoimi pytaniami - ona pytała o innego prowadzącego.
Egzamin ustny jest w 100% zależny od egzaminatora więc 2 prowadzących=2 różne egzaminy.
Poprawcie mnie jeśli zbłądziłem
-
Anonim
>Dionizy Biszkopt napisał
>Poprawcie mnie jeśli zbłądziłem
Zbładziles idac na ten wydział :) Jak my wszyscy
-
Anonim
No co ty? :-)
To byla przemyslana decyzja, mialem cale 5 lat na nia :-) -
Dorota W.
>}-> sweetest perfection <-{ napisała:
>jakby zakładać osobny wątek do każdego prowadzącego, to
>wtedy byłby bałagan. chyba właśnie tak jest teraz.
Hehe widzę że odpowiedziałeś za mnie.
Takie same rys to nawet nie widać że nie ja :p
btw. Móżdżku, jaki projekt dziś robimy :p
a co do bałaganu - jak bardzo chcesz zakładać nowy wątek to chociaż warto w tytule napisać prowadzącego, a nie są dwa identyczne tematy z różną zawartością :/
-
Anonim
To racja - moj blad.
A ty bawisz sie w klasyczne "trollowanie" :-)))) -
}-> sweetest perfection <-{
no własnie. poza tym np. w wątku o metalach nikt się nie pluje o to, ze jest mowa o 2 prowadzących.
dzisiaj nie robimy projektów, dzisiaj udajemy że się uczymy :P -
Anonim
Dobra niewazne juz, i tak sie pewnie nie dowiem co bedzie na tym ustnym i bede walczyl w kolejnych podejsciach...
-
GELO
To co to w końciu za wątek ??? O zakładaniu nowych tematów czy o mechanice ?? No i kto tu robi bałagan :) Tyle gadania i nadal nic konkretnego.... -
Bresien
Witam ponawiam pytanie mojego poprzednika, kolegi z grupy, czego można spodziewać się na egzaminie z Mechaniki Teoretycznej u prof. Nagórskiego?? jeśli bedzie ktoś uprzejmy napisac z góry dzieki. -
-
Anonim
Czyli wątek zamknięty po polsku - popierdolić naokoło tematu a nic w konkretach... :-) -
GELO
>Dionizy Biszkopt napisał
>Czyli wątek zamknięty po polsku - popierdolić naokoło
>tematu a nic w konkretach... :-)
lepiej nie można było tego ująć :)