- 1
- 2
-
Bea
hej mam pytanko!
Jak to jest z ustnym z mechaniki teoretycznej u Szcześniaka jeśli się jest zwolnionym z pisemnego.
Słyszałam rózne opinie m.in. że Szcześniak daje dla tych osób zadania nie do zrobienia a inni mówią że ten ustny to formalność. Więc jak to jest? -
Anonim
-
marantos
tia a jak nic nie będziesz wiedział to narysuj na pracy jakiegoś motyla czy ptaszka -
}-> sweetest perfection <-{
-to pani pamięta to z wykładu?
-y...
-bo ja nie pamiętam
to jest raz; ]
-co pani miała z ćwiczeń?
-trzy
no i było trzy; ] -
-
Wanda:)
mam nadzieję, że cały czas nie mówi: "to było w mojej książce - kupiła ją pani??" - irytujące!
tak wracając do pytania - osobiście nie jestem zwolniona z częsci pisemnej (jak większość ^^) i zastanawia mnie czy tylko pyta z treści wykładu - czyt. twirdzeń, dowodów, wyprowdzeń...
i chciałabym by się powtórzył scenariusz jw. :D -
Marcin Murzyński
zadaje 3 pytania teoretyczne z 5-6 mozliwych,
daje jedno zadanie , czasem jest ono w ksiazce.
a sposob jest prosty na to wszystko. robcie gotowce. on nawet sie nie ruszy z miejsca, nawet nie spojrzy na sale.
ja podlozylem chyba 3 kartki a zadanie mialem podobne na gotowcu wiec wyslalem smsa z zapytaniem o wzor do kolezanki i zrobilem to zadanie.
na te 3 kartki z teorii nawet nie spojrzal. cieszyl sie ze zadanie potrafielm zrobic, chociaz tylko napisalem ze 2 warunki ale je zle policzylem.
-
01.Mikołaj
jak mnie poprosil do siebie, podszedlem z ksiazka,S zapytał po co mi ona, to odpowiedziałem że z domu sie bez niej nie ruszam. Zapytal tylko czy 3 wystarczy:) -
Davido
ma ktos jakies sciagi na ten egzamin :> ?
jak to to prosze o pw :D
z gory dziekuje :P -
Davido
-
Irek
to z tymi ściągami mi siepodoba; ) odrazu proponuje na grono....a jak nie to tez na prv :P
z czego te gotowce? z wszystkiego? ja widze dziesiątki pytań jakie może zadać a nie 5-6.... :/ -
Marcin Murzyński
heh za duzo chcesz wiedziec. ja gotowce dostalem od kumpeli. przepisalem te 7 stron. podlozylem 3 kartki i... nawet juz nie wiem co to bylo. sczesniak nawet nie pamietal o co pytal. popytaj kogos z drugiego roku o gotowce. ja te oryginaly przekazalem dalej. -
Dorota W.
ja pamiętam że było jakieś pytanie ze skrętnikiem, ale co konkretnie to nie wiem -
JACEK
A pisemny z MT?? Czy tam sie jakieś cuda dzieją?? Czy wystarczy poprostu ogarniać ksiązeczki Szcześniaka?
Zadania są podobne do tych co w książce i na wykładzie? -
piotrek_kom
Proszę o jakieś przykłady pytań z ustnego u prof. Szcześniaka, na pewno coś tam pamietacie, bo podobno pytania teoretyczne to sie powtarzają co roku te same
DZIEKI Z GÓRY -
piotrek_kom
-
}-> sweetest perfection <-{
chyba było pyttanie o wyprowadzenie centralnego równania Lagrange'a (bo w ogóle o jego istnieniu się dowiedziałam na egz :)) i jeszcze chyba coś tam jest z którymś układem współrzędnych :) jakieś wyprowadzenie wzorków czy cuś :) -
Waszczak
Właśnie, >Drugi rok< może pamięta ktoś jeszcze jakieś pytanka na ustny u Szcześniaka..??? -
Anonim
skrętnik,
wyprowadzić wzory na przyspieszenie we współrzędnych biegunowych -
piotrek_kom
dzieki Zosia:) jednak coś tam pamietacie. Ustny już jutro, liczymy na większe zainteresowanie wątkiem :) -
Karolina
Ja mam gotowce z
- centralnego równiania Lagrange'a (równanie Lagrange'a II-ego rodzaju)
- Skrętnik, twierdzenia redukcyjne, oś centralna
- Bryła sztywna
- Wektor główny i moment główny
- Zasada zachowania pędu, krętu (momentu pędu) oraz zasada zachowania energii kinetycznej i mechanicznej
- Centroida stała centroida ruchoma
- Chwilowy środek przyspieszeń
- Lemat Eulera
- Prędkość i przyspieszenie w ruchu płaskim
- Ruch złożony
Jak obleje ustny to nie muszę jeszcze raz podchodzić do pisemnego?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne