PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madzia

Jest może ktoś chętny zrobić przekój pionowy domku w cadzie, oczywiście za kaske? Chętni prosze na priv;]
  • powoli powolutku...:)

hmmm...ja radziłbym samemu to zrobić...wiem, że czasu nieraz brakuje na takie pierdoły..ale rysując samemu zawsze czegos się nauczysz...tym bardziej że to takie "wprowadzenie"..
    no ale nic...sam w tamtym roku rysowałem kolegom:) (ale niektórzy z nich już u nas nie studiują:)
    ja proponuję Tobie, jako młodej...zaangażowanej..bystre j, sprytnej kobiecie i wogóle (ale cukrze..heheh:) wziać dobrego przoda..popatrzec troche ...postawić pare kresek..coś tam odbić, przekopiować, obrócić i już....2godz roboty...

sorry za komentarz..heheh..ale szkoda mi Twojej kasy..hehe
    dasz rade dziewczyno!!
  • Kuba

dokładnie... dla wprawionej reki to godzina roboty i az trudno powiedziec ile za to kasy wziac, a Ty sie nauczysz, a w kolejnych latach bez CADa jak bez reki. tez radze zebys zrobila to sama:)
  • marantos

to jeszcze ja coś dorzuce

jak masz poważne plany związane z naszym wydziałem to rób projekty sama i rób je jak najszybciej

teraz to jeszcze się średnio przyda ale na 3 roku bez systematyczności (a nawet z nią) zakopiesz się w projektach jak ja :(
  • maciek

no i widzisz Madzia same dobre rady a Ty chcesz na pierdoly chajs wydawac;p
  • }-> sweetest perfection <-{

ja się właśnie skutecznie zakopałam w tych projektach; ) jak komuś brakuje czasu na domek na 1 roku, to na 3 zginie; )
  • marantos

Byki tak mają :)
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)