-
Tomasz
-
piotrek:)
Zawsze pozostaje jeszcze petycja i rozmowa z dziekanem - można przejść na drugi rok bez zaliczonej mechaniki. -
Tomasz
skoro minimalna ilosc punktow jaka trzeba miec zeby zaliczyc 1 rok to 49 to mozna uwalic mechane... + nawet cos dodatkowo np. rysunek -
-
Tomasz
Cytuje ZASADY REJESTRACJI na studiach I stopnia po 2. semestrze studiowania :
"Warunki uzyskania rejestracji na II rok studiowania:
– minimum 49 pkt. ECTS po I roku studiów" -
*Alicja*
>Superstar napisał
>
>"Warunki uzyskania rejestracji na II rok studiowania:
>– minimum 49 pkt. ECTS po I roku studiów"
Ale chyba i tak z II sem. trzeba zdobyć minimum 25 punktów? Czy punkty się sumują i jak w zeszłym sem zdobyło się więcej to teraz wystarczy by w sumie było 49?
-
Tomasz
Wlasnie nic nie jest napisane. Jest tylko ze 49 po pierwszym roku a nie ma w tym iles tam z drugiego semestru... Zreszta z tego co dowiadywalem sie to na innych wydzialach polibudy tez jest taka punktacja roczna... -
}-> sweetest perfection <-{
nie sumują się, chyba ze coś się zmieniło (a to raczej mało prawdopodobne). jak można studiować, jeżeli się nawet nie zna zasad studiowania, no ludzie... :/ -
JACEK
No, dobra, ale jest napisane wyraźnie, że interesuje ich 49 pkt ECTS po I roku... Nie ma słowa o tym ile sobie życzą po II semestrze!!!!!
A jak to wyglada w praktyce?? Puszczali z mniejszą ilością po II semestrze?? I czy z zaliczoną MT patrzyli inaczej na inne braki? -
Tomasz
Dokladnie nie ma slowa o II semestrze. Wydaje mi sie, ze od kad weszly nowe zasady przyznawania punktow - tzn jezeli nie zaliczysz egzaminu to nie masz punktow za cwiczenia -to weszlo tez to ze nie trzema miec jakiegos min. z II sem. W poniedzialek chyba przejde sie do dziekanatu i wypytam. Na innych wydzialach politechniki tak wlasnie jest, ale nasz zawsze byl inny... :-/// -
}-> sweetest perfection <-{
-
ania
> Dokladnie nie ma slowa o II semestrze. Wydaje mi sie, ze od kad weszly nowe zasady przyznawania punktow - tzn jezeli nie zaliczysz egzaminu to nie masz punktow za cwiczenia -to weszlo tez to ze nie trzema miec jakiegos min. z II sem. W poniedzialek chyba przejde sie do dziekanatu i wypytam. Na innych wydzialach politechniki tak wlasnie jest, ale nasz zawsze byl inny... :-///
brawo - zamiast gdybac trzeba sprawdzic. jedyne sluszne podejscie. osobiscie mam lekka traume przed wizyta w dziekanacie dlatego gratuluje tez odwagi :) -
Tomasz
Bylem dzis w dziekanacie. Najpierw Pani powiedziala ze skoro po I semestrze trzeba bylo miec 24 to po drugim 25... pozniej jak zapytalem sie czy aby napewno bo weszly nowe zasady itp... to powiedziala ze nie wie i ze dopiero musi sie dowiedziec :-/// wiec narazie nie wiadomo... -
JACEK
>Superstar napisał
>Bylem dzis w dziekanacie. Najpierw Pani powiedziala ze skoro
>po I semestrze trzeba bylo miec 24 to po drugim 25...
>pozniej jak zapytalem sie czy aby napewno bo weszly nowe
>zasady itp... to powiedziala ze nie wie i ze dopiero musi
>sie dowiedziec :-/// wiec narazie nie wiadomo...
Te oceny łączne to jest nieporozumienie. Wprowadzili je pewnie w myśl zasady, żeby zrobić większe sito. A i tak psu na bude się to zdało, bo za dużo było do odsiania po pierwszym semestrze i dostałem rejestracje z 21 pkt. Konkludując, nie wiadomo jak będą rejestrować na 2 rok we wrześniu.
-
-
Anonim
No ja przed chwilą byłam u niego, o urlop nie pytałam, ale na rekrutacje się zapisuje.
kurwa kurwa kurwa -
Tomasz
czyli dziekan potwierdzil ze trzeba miec min 49 pkt ECTS z 1 roku i niewazne ile z 2 semestru :) -
JACEK
-
Tomasz
dokladnie :) chyba wszystkim troche ulzylo; ) a tak btw to na jutrzejszego kolosa z tych calek podwojnych to wszystkie zastosowania maja byc ? czyli : objetosc tez ? -
wujek_tomek
wszystko tak wszystko ma byc:] hyhyhy zartujeale napewno ciezzsze niz na cwiczeniach, ledwo zaliczylem cwiczenia