-
hyden
Jakie są perspektywy zatrudnienia po magisterce z IL, nie mowie konkretnie po magisterce z czego tylko tak ogólnie co można robić po tym wydziale.
pzdr -
Sabr
>hyden napisał
>Jakie są perspektywy zatrudnienia po magisterce z IL, nie
>mowie konkretnie po magisterce z czego tylko tak ogólnie co
>można robić po tym wydziale.
>pzdr
Lol, jeżeli ich nie widzisz no to cóż.. chyba to nie jest wydział dla Ciebie.
A tak jakbyś nie zauważył to po IL można...
Budować i projektować (ew. konsulting).
Rotfl (-: -
cypis
zaraz po magisterce (bez uprawnien) mozesz dymac w dwojaki sposob (KBI/IK) - na budowie jako jakis asystent kierownika lub w biurze. tak czy inaczej bedziesz odwalal normalna robote, ktos inny bedzie sie pod nia podpisywal i zbieral wiekszy hajs od Ciebie.
kiedy zrobisz uprawnienia sam bedziesz kierowal placem budowy lub podpisywal sie pod swoimi projektami (lub projektami innych swiezakow) w biurze projektowym. ewentualnie mozesz pokusic sie o inspektorat nadzoru budowlanego.
jesli natomiast pojdziesz w szmaty (mam na mysli specjalizacje), to pewnie jakies laboratorium w betonowni/cementowni czy chuj wie gdzie.
jesli chodzilo Ci o hajs, to znajomy po ILu i 4 letnim stazu w malej firmie (uprawnienia) dostal 8k netto w mostostalu w warszawie. (w tym roku)
@ Sabr:
stwierdzenie o tym, ze to nie wydzial dla niego, brzmi nieco smiesznie z ust kogos, kto na ILu jeszcze nie studiowal. -
Sabr
>cypis napisał
>@ Sabr:
>stwierdzenie o tym, ze to nie wydzial dla niego, brzmi nieco
>smiesznie z ust kogos, kto na ILu jeszcze nie studiowal.
Cypis, ja idę na IL jako drugi kierunek i dokładnie wiem dlaczego chce na IL iść, co będę po tym robił i do czego mi to potrzebne.
IL to nie jest wydział o kierunkach, których nazwy ciężko wymówić i prawie nikt nie rozumie co znaczą i co się po tym robi.
W necie są pierdyliardy artykułów o tym co to jest to 'budownictwo'. Że już nie wspomnę o stronie wydziału z czymś takim jak profil absolwenta.
Dla mnie perspektywy zatrudnienia, no są czymś oczywistym.
Zresztą Ty jako osoba która już tam siedzi jakiś czas wiesz, że to nie są proste, fajne, łatwe i przyjemne studia. That's all. Anyway może masz rację i w sumie nie potrzebne było to stwierdzenie, niech się sam przekona. -
-
cypis
-
Sabr
>cypis napisał
>mi sie podobaja... na swoj sposob : )
>po prostu luibie zapierdalac.
Mi wlasnie tego brakuje u mnie, dlatego wole il od sggw. -
Sad?-Damn!
to ja żyje w innym świecie... nienawidzę tyrać jeżeli to nie zadowala moich ambicji, na takie tyranie zaliczenie chyba nim na razie nie jest.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne