PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • >>Jacek<<

Sprawa wygląda tak, że profesor Knauf chce zrobić nam wszystkim psikusa i nie sporządzić egzaminu z KB3 w sesji jesiennej. Wpisywać się na listę i trzeba z profesorem o tym porozmawiać :

1.Jacek Kalinowski
  • Wieloryb Wieloryb

1.Jacek Kalinowski
    2.Maciej Maciąga
  • Sagal

No chyba go po...ło
  • Sagal

1.Jacek Kalinowski
    2.Maciej Maciąga
    3.Mariusz Janowski
  • Piotr Narloch

Słuchajcie, rozumiem wasze zaniepokojenie, bo prof. jest nieprzewidywalny, ale na stronie wirtualnego dziekanatu jest już opublikowany plan sesji wrzesniowej i jest w niej egzamin z betonów III.
    Ogolnie nie nie doradzam wam wychylania się i walki z profesorem, bo tylko mozna go rozzłościć, a póki co wogole nie ma takiej potrzeby, bo egzmain we wrzesniu póki co jest.
    A co do wychylania się - 3 prodziekanow i dziekan na kolegium dziekańskim przekonywali profesora, zeby egzamin z betonów II był na starej normie. Jedyne co uzyskaliśmy to pokrywające się egzaminy z betonow II i III.
  • JACEK

Miałem nosa, żeby nie przystępować do betonów II w czerwcu :) Dobra robota!!!

Ale czy taka promocja to tylko dla nieudaczników z IV roku, czy wszyscy piszą wg starej?? :)
  • Piotr Narloch

Chyba źle mnie zrozumiałeś, betony II są tylko na nowej normie. Sens mojej wypowiedzi był taki, że choćby cały wydział stal za nami studentami (dziekani itp.) to prof. Knauff moze postawic na swoim - i postawił. A dyskusja z nim osobiście lub nasyłanie ludzi na niego moze tylko zaszkodzić.
    A w kwestii betonów II, nie ma co się tak puszyć na te Eurokody, bo egzamin w 60% jest taki jak staty, a to co nowe jest do ogarnięcia. Głównym problemem przed tym egzaminem był brak opracowań, brak wiedzy jak ugryźć zadanie. Teraz są już opracowania i zdanie, wiec ostatni tydzień wakacji powinien wystarczeć.
  • >>Jacek<<

Z tego profesora to niezły zgrywus bo kolega dostał wyraźną informacje, że z betonów III zobaczymy się dopiero w lutym.
    Dobra, więc fałszywy alarm. Termin jest na planie sesji, wychylać się czy upewniać nie ma sensu.
  • Wieloryb Wieloryb

Jak mozecie to wgrajcie materialy na egz. z bet III. Dzieki.
  • JACEK

>Piotr Narloch napisał
    >Chyba źle mnie zrozumiałeś, betony II są tylko na nowej
    >normie. Sens mojej wypowiedzi był taki, że choćby cały
    >wydział stal za nami studentami (dziekani itp.) to prof.
    >Knauff moze postawic na swoim - i postawił. A dyskusja z
    >nim osobiście lub nasyłanie ludzi na niego moze tylko
    >zaszkodzić.
    >A w kwestii betonów II, nie ma co się tak puszyć na te
    >Eurokody, bo egzamin w 60% jest taki jak staty, a to co nowe
    >jest do ogarnięcia. Głównym problemem przed tym egzaminem
    >był brak opracowań, brak wiedzy jak ugryźć zadanie.
    >Teraz są już opracowania i zdanie, wiec ostatni tydzień
    >wakacji powinien wystarczeć.

Taaaa... moja pomyłka. ok.
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)