PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • shrek :-D

Siema mam takie pytanie, wiecie może czy są szanse dostać się z zaocznych na magisterke dzienne ? ile osób idzie co rok? zawsze jest komplet ?
  • Wieloryb Wieloryb

Tzn chcesz sie przeniesc w trakcie studiów? Czy masz juz inż zaocznie i mgr chcesz robic dziennie?
    Pogadaj z dziekanem, ale raczej tak nie przenosza, jezeli odwrotnie dzienne ---> zaoczne to tak, ale tez trzeba spełnic jakies tam warunki.
  • shrek :-D

inzynier zaoczny na dzieną magisterke o to chodzi bo pro dziekan mowil ze w tamtym roku byl np jeszcze miejsca i bym sie dostal tylko trzeba bylo by cos uzupelnic, ale kumpel z IL mowil ze czesto bywa tak ze dzieni sie nie dostaja na magisterke i musza isc na zaoczne... wiec nie wiem, kto ma wiecej racji ?
  • Szymek Śmietanka xD

a z innych uczelni ciężko mają dostać się na magisterkę do Was? Czy jest to na zasadzie że wszyscy z PW w pierwszej kolejności a potem jeżeli są miejsca to jest uzupełniane chetnymi z innych uczelni?
  • gosiab

Z tego co wiem pierwszeństwo mają studenci PW
    W tym roku zapisy już zamknięte - ponoć było bardzo dużo chętnych
    w przyszłym roku nie wiadomo jak będzie ale na pierwszy rok I stopnia przyjmowanych jest coraz więcej studentów a ilość miejsc na magisterskich - nie wiem czy jest zwiększana....
    Czyli jeśli pierwszeństwo mają Ci kontynuujący to będzie coraz ciaśniej

• .

A jak wygląda sprawa z zaocznym magisterskimi ? Też trudno się dostać czy biorą wszystkich ?
  • wujek_tomek

limit miejsc w tym roku wynosil 120 miejsc przyjeli wiecej. z tego co zdolalem zaobserwowac to kto z dziennych chcial isc to poszedl i nie bylo problemu z przyjeciem.
    nieprawda jest stwierdzenie, ze dzienni musza isc na zaoczne, gdyz nie dostali sie na dziennie - zwykla bujda. ale w tym roku to juz i tak za pozno, bo rejestracja dawno sie skonczyla.

pozdrawiam