PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czyli zlozenie karty ocen i indeksu w dziekanacie wystarczy zebym zostal wpisany na 2 semestr ? Nie trzeba wykonywac dodatkowych czynnosci ?
  • Anonim

czlowieku pytasz sie o to na kilku gronach kolejny raz. wystarczy, przeciez byles w dziekanacie;p
  • Anonim

no bylem ale jak to tu ktos powiedzial, pracownicy uczelni maja na studenta wyjebane wiec sie wole upewnic
  • Michał Siejda

Nie rozumiem czemu nie mozesz spojrzec na gore strony i zobaczyc?!?

DEKLARACJA
  • konik

Mam uwalona kreche i analize(sam egzamin), czyli mam 21 punktow, jest szansa, zeby dziekan puscil, czy juz moge sie pakowac?
  • Joaquin

Idź do Bogusi pogadać. Na moim roku byś wyleciał, ale władze się zmieniły i masz duże szanse na pozostanie. Tylko nie bój się z nią rozmawiać. Ona też jest człowiekiem i wszystko od niej zależy, więc pamiętaj by z jej nie pyskować, tylko kulturalnie przedstawić sprawę.

ps. nie idź w dresie

pozdro
  • konik

Na rozmowe musze sie wczesniej jakos umowic? Mam do niej isc z napisanym podaniem i przedstawic problem, czy na poczatek moge isc bez podania?
  • Joaquin

Idziesz wtedy jak jest. To nie szpital. A co do podania to się nie orientuję. Nie miałem przyjemności rozmawiać z dzienkanami.
  • Anonim

rok temu przeszedłbyś bez problemu;] nie ma co sie pakowac, bo ludzie byli spakowani a nagle dowiedzieli sie ze dostali sie na 2 sem;]
  • asd.abc

czy istnieje możliwość że mając 49 ectsow mozna nie dostac rejestracji na 3 sem?(nie zaliczone cw z MT i kreska II ,mimo iz w regulaminie jest ze trzeba miec min 49). Czy w poprzednim roku puszczali ludzi co mieli np 48 czy 47?
  • Anonim

na pewno sie dostaniesz. rok temu nawet bez egz z analizy i cwiczen z mt i kreski puscili. ale to bylo rok temu.
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)