-
Piotr Narloch
Byłem u prof. Zobla z prośbą o dodatkowy termin egzaminu.
Zaproponowany przez Niego termin:
11.05.2010 (wtorek) godz. 17:00
W gre wchodził tylko wtorek, gdyż prof. ma wtedy konsultacje.
Zdaje sobie sprawe ze nie dla wszystkich jest to termin wymarzony, natomiast jest on już pewny, a przełożenie jego niemożliwe - prof. wyjażdza jutro i wraca 10.05.2010, czyli dzień przed egzaminem.
-
JACEK
Można, da się??
Czy jak się pisze egzamin z mostów to ktoś sprawdza indeksy/ogarnia jakieś listy weryfikując ocenę za projekt? Bo mam chrapkę napisać, a nie mam projektu oddanego -
Piotr Narloch
Prof. widział liste zostawioną w dziekanacie i własciwie ucieszył sie, że przyszedlem zapytać o egzamin, gdyż chciał już ustalić konkretny termin.
Dwie kwestie organizacyjne:
1. Prof. prosil o zorganizowanie sali (ale chyba o godz. 17 z tym nie bedzie problemu?)
2. Weździe rozpowiedzcie wszystkim wpisanym i innym zainteresowanym, że za 2 tygodnie we wtorek 11.05 o 17:00 odbędzie się dodatkowy egzamin (moze jakaś kartka na drzwiach samorządu?)
-
-
Piotr Narloch
Jacek, spróbować można. W sesji zaglądali w indeks, ale teraz prof. chyba ma przyjśc sam (bez asystentow) to moze jakoś sie prześlizgniesz:) Poza tym masz jeszcze pewnie szanse wbić na konsultacje. -
Bikerwashere
-
<IGNŚ>
oooo bardzo sympatycznie ,dziękujemy koledze że zajął się ta sprawą !! -
JACEK
>Piotr Narloch napisał
> Poza tym masz jeszcze pewnie
>szanse wbić na konsultacje.
Takie jak Legia na mistrza :P:P
-
Figo
-
miszel
Wróbel ma tylko raz konsultacje przed egzaminem:P musi pozwolić pisać bez projektu bo na chu... taki egzamin jak sporo osób nie bedzie mogło pisać:P pozdr:P -
JACEK
>Figo napisał
>kurde szkoda tylko ze to juwenaliowy tydzien :/
Ojej... Michałek się nie najebie... tak mi przykro <chlip>
:P -
Piotr Narloch
-
Anonim
>miszel napisał
>Wróbel ma tylko raz konsultacje przed egzaminem:P musi
>pozwolić pisać bez projektu bo na chu... taki egzamin jak
>sporo osób nie bedzie mogło pisać:P pozdr:P
I coś wiadomo jak jest z tymi bez projektu?