- 1
- 2
-
<IGNŚ>
p. R to gość co nie jednemu dał w kość , mieszka na Żeromskiego obok Klapego, ziomka mojego :P KDK!! CO ty scyzor gadasz ze nie cierpisz na bezsennosc !? co tydzien dzwonisz do mnie i sie pytasz czy na browar nie skocze w środku nocy. BTw kolego z 1 wszego sema - nie pekaj im dalej tym wiekszy kał ,ale chyba warto -
Figo
a Ty nigdy nie masz czasu bo jakis projekt "usta-siusiak" wtedy dzialasz:P -
Joaquin
>jezik napisał
>Czesc, jestem na I semestrze, jest bardzo ciężko, [...]
pierdol studia
zostań ninja
-
-
biszkopt
>wujek_tomek napisał
>bo "nie luzacy" nie siedza na gronie tylko zapier... teraz z
>projektami:)
nie luzacy juz dawno projekty oddali; ] -
..:KaŚkA:..
na 4 roku jest mega ciezko, tak jak widac po moim poprzednim poscie, ja wstaje o 5 zeby zdazyc ze wszystkim:D -
dodoubleG
widze rzeczowa dyskusja na gronie:) podobno robi sie luzniej jak sie przejdzie na socjologie. Nie wiem ile w tym prawdy -
JACEK
Osobiście polecam wspomniane wcześniej obiady czwartkowe w akademiku i wolne piątki:)
I jeżeli można sobie zafundować "3-dniówkę" tydzień przed sesją, to chyba jest luźno:)
A tak naprawdę to mi osobiście I sem też dał w kość, a sesja była dramatem. Ale od II sem zaczyna się inne życie :) -
<IGNŚ>
najwazniejsze to sie nie spinac !! jak reszta , powoli spokojnie , i tak przyjmą wszytkie projekty -
..:KaŚkA:..
to co ciawa przenosimy sie na uw?:D
juz mamy nowych znajomych z tej wspanialej uczelni:D -
Kaczy1988
-
prusak
olej wydymale na 3 sem to na 4 bedziesz mial taki luz ze bedziesz lezal wentylem do gory i puszczal baki -
ewqa
-
dodoubleG
>ewqa napisała:
>najlżej ... to jest na BE na 4 roku :] polecam!!! ha
a i tak potem sciagasz na egzaminie;P -
-
Szymon Zdunczyk
Ja uważam że na pierwszym roku było ciężko, bo non stopa były jakieś kolosy jak nie z kreski to z analizy czy algebry, na miernictwo tez zawsze cos trzeba bylo robic i do tego dochodził rysunek który też z zasady wymagał systematycznośći, ponadto człowiek był jeszcze głupi i sporo czasu marnował na wykłady, i do tego nie było się obytym ze studiami, a później jest co rok to fajniej:) -
ewqa
>dodoubleG napisał
>>ewqa napisała:
>>najlżej ... to jest na BE na 4 roku :] polecam!!! ha
>
>a i tak potem sciagasz na egzaminie;P
ojj tam ojj tam :P czepiasz sie.... umialam wszystko tylko chcialam byc taka wyluzowana jak koledzy z rzedu i udawalam ze sciagam :D haha -
JACEK
Po co wybiegać tak daleko w przyszłość z takimi pytaniami jak w temacie?
Odpowiedź brzmi - luźniej zrobi się w piątek :D -
Jawor.
Gdyby nie fakt iż oszukał mnie Zakład Wytrzymałosci i to 2krotnie to byłbym całkiem nieźle ustawiony i na 4 roku... a tak to musze razem z Cartmanem wychodzić z czarnej dupy ale idzie nieźle. Daje to jakiś obraz studiowania... 1 rok był żmudny, 2 lajtowy a 3 żmudny i dawał w kość niejednokrotnie
a Dr Rymsza to najlepszy geotechnik na ILu i zajebisty gosc, docenicie na sam koniec; ] -
cham prostak ten zia
.... Nie śpię, nie jem, nie wychodzę, boli mnie głowa i oczy od kompa .... nie mam czasu dla rodziny i dalszych znajomych .... studia wykańczają....
.... Bo pije, bo nie chce mi się zrobić, z domu przed 9, bo gram w COD'a, bo więcej piję i trzeźwieję....
... JAK SAM skó......syn Studia wykańczają; ]
A i oddałem jeden projekt.... z podziemnych... -
Figo
>cham prostak ten zia napisał
>.... Nie śpię, nie jem, nie wychodzę, boli mnie głowa i
>oczy od kompa .... nie mam czasu dla rodziny i dalszych
>znajomych .... studia wykańczają....
>
>
>
>.... Bo pije, bo nie chce mi się zrobić, z domu przed 9,
>bo gram w COD'a, bo więcej piję i trzeźwieję....
>
>
>... JAK SAM skó......syn Studia wykańczają; ]
>A i oddałem jeden projekt.... z podziemnych...
jak dla mnie idealne podsumowanie.
- 1
- 2