PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1849]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciek

czy ktoś z grona studentów z wyższych lat mógłby wrzucić skany (albo wysłać na pw.wil.gr.5()gmail.com) wpisów do indeksu w pierwszym semestrze, szczerze móiąc to nikt nie wie jak to robić, znamy jedynie kolejność. Z góry wielkie dzięki w imieniu pierwszaków :)
  • Michał Siejda

generalnie jest tak ze jak jest egzamin to robicie 3 rubryki (cwiczenia, egzamin, ocena laczna) - do cwiczen wpisujecie prowadzacego cwiczenia a do reszty prowadzacego wyklady. Jak nie ma egzaminu to olewacie te 2 ostatnie rubryki. Kolejnosc jak na karcie ocen
    i to tyle
  • Kaczy1988

temat powinien być raczej - "wpisy 1 semestr" - nie rozpędzaj się tak, bo jeszcze mechana i druga kreska przed Tobą :D
  • Kubaaa Z

Jeżeli wykład prowadzi ta sama osoba co ćwiczenia to wystarczą 2 rubryki. W jednej wpisują ocenę z ćwiczeń i egzamin a w drugiej ocenę łączną.
  • Szymon Zdunczyk

i nie zapomnijcie wszystko wpisywać pismem technicznym, niektórzy się bardzo czepiają. Mój znajomy musiał nawet wyrabiać nowy indeks!
  • pavio

hehe, kolejny wkręt?;]
  • Adaś

Jasne że tak, nikt nie wymaga pisma technicznego. No chyba że masz naprawde tragiczne :P
  • prusak

ja to pierwszy wf zawsze wpisuje.
  • Kaczy1988

nie wiem jak jest teraz, ale na naszym pierwszym semestrze rzeczywiście trzeba było uzupełniać pismem technicznym :)
  • Szymon Zdunczyk

Mały grypsik;] kto dzisiejszy dzien poswiecil na wpisywaniu nazwisk technicznym? a może ktoś wycinał żyletką kropke po dr ??; ]
  • pavio

grypsik nie grypsik, po tym jakie mi problemy z bhp zrobili to już jestem gotów we wszystko uwierzyć; ]
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)