- 1
- 2
-
Piotr Narloch
Interesował się ktoś z Was ile ECTSów według nowej punktacji trzeba mieć by dostać rejestrację na sem. 7? Na kartach ocen jest łącznei 54 pkt. za 3 rok, a informacja na stronie wydziałowej jest o 60 z czego trzeba mieć 42. Poszukuję sprawdzonych informacji, bo co pytam to każdemu inaczej się wydaje. -
Anonim
Mozna stracic 18 ze wszystkich co byly do tej pory.
Na 3 roku bylo do zdobycia 60,tyle ze sa bledy na kartach ocen -
JACEK
>grucha napisał
>Mozna stracic 18 ze wszystkich co byly do tej pory.
>Na 3 roku bylo do zdobycia 60,tyle ze sa bledy na kartach
>ocen
to wskaż prawidłową punktacje. -
-
Zuzanna Rz.
Pani Chmielewska powiedziała: na III roku są do zdobycia 54 punkty. Na kartach ocen nie ma błędów! Po prostu zmniejszyli ilość punktów, żeby na IV roku zwiększyć wagę egzaminu i obrony dyplomu. Niestety nie wiem ile punktów można stracić. -
JACEK
Internet:
"ZASADY REJESTRACJI na studiach I stopnia po III roku studiowania: Maksymalna liczba punktów do zdobycia na 5. i 6. semestrze studiów – 30 pkt. ECTS,
na III roku studiów – 60 pkt. ECTS, po trzech latach studiów – 180 pkt. ECTS.
• Warunki uzyskania rejestracji na IV rok studiowania:
– uzyskanie 120 pkt. ECTS z I i II roku studiów
– minimum 42 pkt. ECTS z III roku studiów"
Czyli to nas nie obowiązuje bo nie 60 pkt na III r. i 180 po 3. latach. -
Karolina
A co jak się nie ma kilku wpisów? Zabierają te ectsy czy nie... Czy brak wpisu z egzaminu B2 powoduje tak jakby brak punktów za angielski? Czy wystarczy napisać podanie, że zaliczone?
-
Joaquin
-
Anonim
z tego co ludzie ode mnie dowiedzieli sie w dziekanacie to bylo ze jednak 60pkt,
sam nie bylem, przyznaje wiec moze jednak jest inaczej -
Saakaszwili
Ja byłem i jest 54. A po za tym to jak zwykle, nie wiem, nie znam sie, nie znam pana, nie wezmę, nie oddam, miłego dnia -
>>Jacek<<
-
JACEK
Czy ktoś ma jakieś OFICJALNE, sprawdzone info co do punktacji?
Bo mam 41 pktów (na podstawie karty ocen łącznych) i nie wiem czy mam do tego coś dorzucić podanio-podobnego? -
gosiab
Słyszałam jak Pani Dziekan mówi że jest 54 ale nikt nadal nie wie jaka jest najniższa dopuszczalna ilość punktów...
Podanie nie zaszkodzi a może być niezbędne jeśli Władza podejmie jakąś decyzję związaną z progami punktowymi...
Podanie można zostawić w dziekanacie wraz z kartami i deklaracją... -
Chessmaster
Niech ktoś w koncu dowie sie od Dziekan ile trzeba miec tych punktów bo to cale zamieszanie wokol tej punktacji robi sie nieprzyjemne...moim zdaniem skoro do tej pory na 2roku mozna bylo stracic 15pkt,na 3cim 18pkt to byloby to skrajnie nie fair gdyby pozostali w tym roku przy pulapie 42/54 bo wtedy wyszloby ze na 3roku mozna stracic 12pktów...
Pomijam wogole fakt ze kryteria punktacji ECTS ,ile trzeba ich miec zeby zaliczyc rok itd powinny byc podane przed rejestracją ,a nie po???co to wogole ma byc......
Piszcie cokolwiek wam wiadomo na ten temat,dzieki -
-
Magrat*
pytanie do pani z dziekanatu: "to jak właściwie powinniśmy wpisywać te punkty? bo wszędzie jest inaczej"
odpowiedź pani z dziekanatu: "ja nie wiem. nikt nie wie. a wpisujcie jak chcecie..." -
poke
Jak oddawałem index wczoraj była taka kartka, gdzie były prawidłowe punkty. Było tam, że konstrukcje i mechaniki są po 5 więc, niby się wszystko zgadza. I jest 60 do zdobycia, ale może jest gdzieś jeszcze jakiś haczyk. -
pijaczynka
trochę późno, jak oddawałam indeks przedwczoraj czyli pewnie jak większość to takiej kartki nie było -
JACEK
-
braja
nie ma jeszcze, dziś patrzyłem i nie ma nic wywieszonego.
Jutro się obada. -
<IGNŚ>
-
JACEK
- 1
- 2