-
<<<Żbik>>>
Witam, mam do Was taki pytanie. Po teście diagnostycznym z ang, niestety, dostałem się do najgorszej grupy (A2) i zastanawiam się czy warto (czy w ogóle jest taka możliwość) przenieść sie do grupy o poziom wyższej?? Czy poziom A2 to kolory i I am you are... -
Anonim
razcej nie powinno byc problemow, a nieraz jest tak ze jesli 'blyszczysz' na tle innych to sami chca przeniesc -
DANIO
To zależy na kogo trafisz, ja po pierwszych zajęciach przepisałem się bo mieliśmy przewaloną prowadzącą, a przepisałem się z najniższej grupy na wyższą, za to z lepszym prowadzącym i było dużo łatwiej, chociaż książkę teoretycznie cięższą mieliśmy. Przepisanie z grupy niższej na wyższą nie odbywa się bez problemów bo np. ja musiałem drugi raz test diagnostyczny pisać, ale da się. B2 też zdałem bo to nic ciężkiego, jak matura rozszerzona tylko trzeba mieć 50% -
-
JACEK
Ja byłem w najniższej i b dobrze na tym wyszedłem. Ci "najlepsi" po jednym semestrze szli na B2, grupy były likwidowane. Ale mimo zdanego B2 trzeba wyrobić godziny i nie można sie zapisać na ten sam jezyk co sie zdało. I wyszło na to, że ja chodziłem na III roku w normalnych godzinach na angielski, a koledzy co zdali ten egz musieli lazić na 16. czy 18. na jakis z dupy hiszpanski. Sprawa warta przemyslenia. -
braja
><<<Żbik>>> napisał
>Witam, mam do Was taki pytanie. Po teście diagnostycznym z
>ang, niestety, dostałem się do najgorszej grupy (A2) i
>zastanawiam się czy warto (czy w ogóle jest taka
>możliwość) przenieść sie do grupy o poziom wyższej??
>Czy poziom A2 to kolory i I am you are...
Jeśli chcesz skorzystać z oferty SJO i uczyć się na następnych semestrach innych języków, to zmień grupę i zdaj szybko B2. Jeśli chcesz sobie spokojnie wychodzić godziny, łapać ECTSy za angielski i kiedyś tam zaliczyć B2 to się nie spiesz ze zmianą grupy. -
mimi
-
Paulina xD
Jeżeli zaczynałaś w 2009/2010 to nie. Nie wiem jak roczniki wczesniejsze bo to sie chyba zmienialo.