-
Grzebi
Dostałem wczoraj wiadomość, którą pozwole sobie zacytować:
"hej! nazywam sie Stachowicz Lukasz i jestem studentem PW wydzialu Inzynierii Ladowej, podobnie tak jak Ty. Pisze do Ciebie w zwiazku z lista, ktora pojawila sie przy dziekanacie o osobach, ktore bylyby chetne na mosty na zaoczne. Ja razem z kolega Mikolajem Swiderskim, ktory wywiesil ta liste, gadalismy z Zoblem i powiedzial , ze jesli bedzie paru chetnych to nie bedzie problemu z otworzeniem studiow bo plan juz jest dawno rozpisany tylko problem byl z iloscia osob, ktore chca na ten kierunek na zaoczne pojsc. Widzialem, ze i Ty tez sie zapisales na ta liste wiec chcialem sie zapytac czy dalej jestes chetny, bo ja z Mikolajem napewno. Jesli tak to trzeba byloby zebrac ludzi i pojsc do Zobla i pogadac z nim konkretniej.
Pozdrawiam!"
Ja jestem jak najbardziej zainteresowany.
Ktoś chętny?
Dajcie znać
Pozdrawiam -
Anonim
-
Łukasz
No to spoko bardzo fajnie:)jesli jestes zdecydowany na bank to juz jest chyba 5 osob, ktore napewno by poszly, czesc sie zastanawia jeszcze, ale mam nadzieje ze sie szybko zdecyduja. Mysle ze jak bedzie od 8-10 to powinny byc otwarte. -
-
Grzebi
Do wszystkich, którzy trafia na ten wątek - jak widzicie potrzeba jeszcze tylko "i aż" kilku osób - tak więc rozsyłajcie proszę tą informację po wszystkich, którzy przyjdą wam do głowy, nawet jeśli sami nie jesteście zainteresowani.
Nie zwlekajcie - czasu nie jest zbyt wiele.
Pozdrawiam -
Anonim
jest tylko jeden problem, bo koleżanka z grupy mostowej dziennej mówiła, że Zobel im mówił że nie ma bata żeby mosty na zaocznych otwierać. nie mniej jednak jestem w dobrej myśli; ) -
Grzebi
Proszę tu nie siac defetyzmu; P
Łikasz pisał, że osobiście rozmaiali z Zoblem tak więc nie ma chyba podstaw żeby snuć obawy. -
Grzebi
Witam
Wygląda na to, że zawiało optymizmem - dzwoniłem dziś do dziekanatu studiów zaocznych i Pani po drugiej stroni słuchawki poinformowała mnie, że zainteresowanie specjalizacją "Mosty i budowle podziemne" jest - tzn. wpłyneły już podania - i choć nie uzyskałem informacji co do ilośc, powiedziała że o utworzenie grupy nie powinniśmy się martwić (przypomniałem jej warunek 8-10 osób).
W razie wątpliwości podaje numer do dziekanatu:
Dziekanat ds. Studiów Zaocznych i Wieczorowych - pok. 105
Małgorzata Kościesza
Izabella Musiałkiewicz
(22) 234-65-51
Tak więc - mosty jako pierwsza opcja na podaniu i do zobaczenia
Pozdrawiam -
Anonim
Dobra Nasza!!!
ja zapewne w czwartek będę składał podanie to spróbuję jeszcze się czegoś dowiedzieć. -
Łukasz
Proponuje skoczyć w poniedziałek z rana na uczelnie i pogadać z Zoblem. Wiem, że najważniejsze jest to żeby złożyć dokumenty ale mimo wszystko ja bym z nim pogadał i wypytał się jak to wszystko dokładnie ma wyglądać. -
Anonim
ja wczoraj jak składałem papiery zapytałem Panią w dziekanacie jaka jest szansa, że grupa mostowa zostanie utworzona, ale odpowiedziała tylko: "a skąd ja mogę wiedzieć". Mimo wszystko jestem w dobrej myśli.
z Zoblem na pewno dobrze by było pogadać, tylko nie wiadomo na ile jest on wiarygodny w swoich obiecywaniach. Chociaż grupa MOSTOWA dla dziekana z MOSTÓW powinna być priorytetowa;)