PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PiWCuk

Czy ktoś przechodził przez coś takiego że nie zauczestniczył w praktykach z BO po drugim roku, mimo że się zadeklarował, ma przydzieloną firmę i termin? Jeśli tak to czy to z jakiegoś własnego błahego powodu, ot tak sobie czy może przez jakąś chorobę, operację itd.?
    Byłbym wdzięczny jakby ktoś mi coś na ten temat napisał. Cokolwiek; )
  • gonsior

praktyki trzeba ukonczyc do inzyniera wiec chyba mozesz za rok, zagadaj do wodkowskiego wytlumacz sytuacje to moze sie zgodzi, zreszta zorganizuj sam sobie praktyki lepiej na tym wyjdziesz; ]
  • dodoubleG

Kolega ma taka sytuacje. Z tego co mi sie wydaje to nie musisz sie tlumaczyc z w zaden sposob. Po prostu zrobisz praktyki za rok.
  • Anonim

Ja własnie w tym roku dopiero będe robił praktyki .Z zapisami nie było problemu .Po drugim sobie olałem bo mi termin kolidował z wyjazdem na wczasy)) A w te wakacje za jednym razem geotechnika i budy.Pozdro
  • CartMaN

co wy gadacie :) od starego fafka trzeba miec pozwolenie!!!
  • PiWCuk

dzięki za odpowiedzi; )

>Piotrek napisał
    >Ja własnie w tym roku dopiero będe robił praktyki .Z
    >zapisami nie było problemu .Po drugim sobie olałem bo mi
    >termin kolidował z wyjazdem na wczasy)) A w te wakacje za
    >jednym razem geotechnika i budy.Pozdro

czyli byłeś już przydzielony do konkretnej firmy i mimo wszystko nie robili Ci żadnych problemów? a zrezygnowałeś tuż przed terminem czy dużo wcześniej? bo ja jeszcze sam nie wiem czy mi się chce w tym roku, czy też nie; )
  • JACEK

Halooo!!! Umiesz czytać?:P Wszystko to musisz i tak musisz przez Starego Fafka załatwić!

pzdr.:)
  • PiWCuk

spoko, z nim bede gadal jak juz bede wszystko wiedzial, zeby niepotrzebnie nie zawracac glowy... ; ]
  • Sebbastian

jest ktoś po 3 roku, poza mną, kto był na praktykach a nie ma jeszcze wpisu?

wie ktoś kiedy jest poprawa kolosa z betonów?
  • Anonim

byłem przydzielony do mostostalu i poprostu nikomu się nie tłumaczac nie poszedłem na praktyki:D
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)