-
PiWCuk
Czy ktoś przechodził przez coś takiego że nie zauczestniczył w praktykach z BO po drugim roku, mimo że się zadeklarował, ma przydzieloną firmę i termin? Jeśli tak to czy to z jakiegoś własnego błahego powodu, ot tak sobie czy może przez jakąś chorobę, operację itd.?
Byłbym wdzięczny jakby ktoś mi coś na ten temat napisał. Cokolwiek; ) -
gonsior
praktyki trzeba ukonczyc do inzyniera wiec chyba mozesz za rok, zagadaj do wodkowskiego wytlumacz sytuacje to moze sie zgodzi, zreszta zorganizuj sam sobie praktyki lepiej na tym wyjdziesz; ] -
dodoubleG
Kolega ma taka sytuacje. Z tego co mi sie wydaje to nie musisz sie tlumaczyc z w zaden sposob. Po prostu zrobisz praktyki za rok. -
-
Anonim
Ja własnie w tym roku dopiero będe robił praktyki .Z zapisami nie było problemu .Po drugim sobie olałem bo mi termin kolidował z wyjazdem na wczasy)) A w te wakacje za jednym razem geotechnika i budy.Pozdro -
CartMaN
-
PiWCuk
dzięki za odpowiedzi; )
>Piotrek napisał
>Ja własnie w tym roku dopiero będe robił praktyki .Z
>zapisami nie było problemu .Po drugim sobie olałem bo mi
>termin kolidował z wyjazdem na wczasy)) A w te wakacje za
>jednym razem geotechnika i budy.Pozdro
czyli byłeś już przydzielony do konkretnej firmy i mimo wszystko nie robili Ci żadnych problemów? a zrezygnowałeś tuż przed terminem czy dużo wcześniej? bo ja jeszcze sam nie wiem czy mi się chce w tym roku, czy też nie; ) -
JACEK
Halooo!!! Umiesz czytać?:P Wszystko to musisz i tak musisz przez Starego Fafka załatwić!
pzdr.:) -
PiWCuk
spoko, z nim bede gadal jak juz bede wszystko wiedzial, zeby niepotrzebnie nie zawracac glowy... ; ] -
Sebbastian
jest ktoś po 3 roku, poza mną, kto był na praktykach a nie ma jeszcze wpisu?
wie ktoś kiedy jest poprawa kolosa z betonów? -
Anonim
byłem przydzielony do mostostalu i poprostu nikomu się nie tłumaczac nie poszedłem na praktyki:D