PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam
    Mam pytanie ile pkt trzeba bylo miec na IL w zeszlym roku w III etapie rekrutacji??
  • M!Q

Tu masz zestawienie wszystich wydziałów:
    http://www.spoleczniak.fora.pl/hyde...
  • vierek

no i dupa. teraz prog pierwsze rekrutacji to 177... lipa :/
  • Mar.

Nie taka lipa jak ktoś miał 180; ]
  • solarka_87

>MaR3k napisał
    >Nie taka lipa jak ktoś miał 180; ]
    >

ja bym się tak zbytnio nie cieszył
  • Bikerwashere

Madzrze gadasz Panie Kapuscinski, madrze..
  • Mar.

Gdyż?
    Nie cieszyć się z farta? :>
  • Irek

Ja wiem czy takiego farta...okaże się za semestr, dwa albo 6 jak będzie końcówka lipca a przed Tobą kolokwium i egzamin (nie mówie o wrześniu) no i oczywiście pare projektów ....
  • Anonim

>Gdyż?
    Nie cieszyć się z farta? :>

Jeżeli to był fart, to rzeczywiście nie ma co...
  • solarka_87

>MaR3k napisał
    >Gdyż?
    >Nie cieszyć się z farta? :>

tutaj z fartem jest podobnie jak ze sprawiedliwością, która przypomina DUPĘ - każdy ma swoją...
    wspomnisz niedługo słowa wujka solarki.
  • Stoper

Mądrze chłopaki mówią. Łatwo pierwszy rok nie minął... Trochę trzeba było się narobić, żeby zaliczyć wszystko.

• poke

Na pocieszenie... będzie tylko gorzej:) Wspomnisz na trzecim roku:) Nie wierzyłem, ale jest gorzej niż mówili.
  • wujek_tomek

hahahahahahahaha jak to kiedys ktos napisal, dostac sie na il to jak wleciec do basenu pelnego gowna i sie z tego cieszyc:D

hahahahah have fun:D
  • wujek_tomek

btw jaki egzamin w lipcu??
  • JACEK

Gówno prawda!! Głowa do góryy :) To co ja czytałem przychodząc tutaj to za głowe sie łapałem, a tymczasem wcale jakoś koszmarnie nie jest. Trzeci rok miał być piekłem na ziemii, a tymczasem kolosow jak na lekarstwo, a projekty można oddawać i oddawać.
    Dla mnie koszmarem był pierwszy semestr, mnóstwo matmy, rysunek techniczny, kreska. Wszystko jak na gwizdek trzeba było oddać w terminie. Potem sesja zimowa, rejestracja :/
    A od drugiego semestru uważam ze jest na prawde spoko, zeby nie powiedzieć ze luzacko :P Całym semestrem nic nie robi (prawie), tyle co w sesji trzeba troche przysiąść. No chyba że ktos chce same piatki.
    A jak sie cos uwali to trzeba z pokorą zapłacić i powtórzyć i sie nie dołować.
    Śmiało uderzajcie w październiku!!!
  • ..:KaŚkA:..

bo ty polowy rzeczy nie pamietasz bo ciagle pijany jestes:P
  • JACEK

Odezwała sie abstynentka...

A tak swoją drogą, to da się sporo przybalować na tych studiach.
  • Irek

>wujek_tomek napisał
    >btw jaki egzamin w lipcu??
    >

ustny z mechaniki, 20 lipca godzina 12, wszystkich chętnych zapraszamy na pierwsze piętro...
  • ..:KaŚkA:..

ale ja wszystko pamietam:P
  • JACEK

Idź Kasia lepiej pobiegać :)
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)