-
pralina z marcepanem
czy coś takiego w ogóle funkcjonuje na il-u? jeśli tak, to czy ktokolwiek wie na ten temat więcej? do tej pory dochodziły mnie tylko szczątkowe informacje, plotki raczej, a opcja może okazać się potrzebna:) -
Kuba
na KBI na pewno nie ma nikogo kto nie miałby inżyniera obronionego przed wejściem na magisterskie. No oczywiście oprócz grupy jednolitej:)ale czy taka jest reguła? podejrzewam, że niestety tak, bo jednak wiele osób nie zdąrzyło się z różnych względów obronić we wrześniu, no i mają rok przerwy... -
pralina z marcepanem
ok, to w takim razie po co są terminy obron październikowe? tylko dla tych po mgr? Na większości wydziałów PW istnieje możliwość pójścia na mgr bez obrony, ale z absolutorium i złożoną pracą we wrześniu. Może jednak i na naszym coś takiego jest, ale jest owiane tajemnicą? -
-
powoli powolutku...:)
terminy obron inżynierskich są również w styczniu poxniej w marcu itd...tak jak to u Nas wydziale jest od dawna...
co do porównywania sytuacji na naszym wydziale do innych wydziałów...to no comment, np. na WIP-ie ludzie bronili inż dopiero w styczniu, dziekan dał im możliwość pojścia na mgr ale bez praw studenckich, (brak legitymacji itd) i teraz z tego co wiem mają "małe" problemy...ktoś pozwolił...ktoś sie poźniej dopatrzył nieścisłości, że jak to tak można...i chyba z leksza im kaszana wyszła...więc radze się bronić we wrześniu...:) takie moje skromne zdanie..:/ -
pralina z marcepanem
mam nadzieję, że się uda obronić we wrześniu, ale żeby tego dokonać, należy wyczyścić egzaminy... czyli tonę w betonie:) -
}-> sweetest perfection <-{
Aby iść na mgr, trzeba mieć obronioną inż; mając absolutorium i złożoną pracę nie puszczą. w zeszłym roku pytałam się w dziekanacie :) -
pralina z marcepanem
-
Norbert
nie ma lekko trzeba sie spinać i za tydzien pierwszy termin z betonu :P