PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pralina z marcepanem

Mariuszku taka możliwość jest niemożliwa. w Puławach nie mieszkają tak skrajnie bezczelni ludzie i większość po swoich psach sprząta. głównie Warszawiacy są tacy niemili.
  • Małkin

W Puławach zapewne nie ma psów bo wszystkie wyzdychały ze względu na bliskość "azotów"; )
    "Głównie" natomiast wydaje się być wyrazem pasującym do kontekstu...
    PS:A czy w Puławach sprzątają też po cudzych aby być mniej bezczelnymi?
  • pralina z marcepanem

hmhmhmhmhm... po Tobie by sprzątnęli, nie martw się:P
  • Małkin

Wybacz,ale nie zaryzykowałbym zdejmowania spodni w Pulawach :P
  • pralina z marcepanem

ja nie muszę wybaczać, powinna osoba, która w te spodnie częściej zagląda, bo nie wiem czy wiesz, ale u nas produkuje się nawozy, a jak wiadomo - od nawozów wszystko rośnie duuuuże; )
  • Małkin

Jeśli już to w majty; ) Ad rośnięcia to rozumiem,że Ty jesteś tego najlepszym przykladem :P
  • Gżesió

Heh pogrążacie się ; )
  • Janek

mozna usunac temat - nie spodziewalem sie ze rozwinie sie taka dyskusja... chodzilo mi tylko o pomoc w glosowaniu :D

to nie bylo nic ambitnego, ani jakas mroczna prawda o IL...

Mialem jeden dzien na zrobienie filmiku w kategorii tvn24, wzialem aparat do szkoly i tyle - wazne ze udalo sie wygrac (nie tym filmem) - mi np. nie przeszkadza, ze budynek jest obdrapany, dopki beda czyste lazienki i bezpieczne windy to dla mnie jest ok...

wyposazenie nie nalezy do nowoczesnych i nie ma co sie spierac, a problem psow nie wiem czemu do tej pory nie zostal rozwiazany - zwlaszcza ze nie sa do tego wymagane pieniadze, wystarczy ze 2 miechy zeby jakis ochroniarz (albo pan z budki parkingowej) przeszedl sie co 20 min i tyle - ludzie sami w koncu spasuja (chodz ostatnio widzialem jak panowie ochroniarze zwracaja komus uwage, wiec duzy +)

dziekuje za glosy i pozdrawiam

ps. widze ze niektorzy to niezli napinacze tutaj; p ja wam polecam silownie, tak jak Pani z filmiku :D
  • Małkin

Dziekujemy za rade mentorze ale juz korzystamy z silowni; ) Dla rozwiania twoich watpliwosci to my sie lubimy z kolezanka z Pulaw i robimy sobie najzwyczajniej zarty z siebie samych i tematu...Nie sadzilem,ze to tak ciezko zauwazyc.Chyba nam wlasnie zepsules zabawe; / Andzia dawaj na prajwa bo temat usuna :P
  • Janek

chodzilo mi raczej o #2, ale nvm juz, milej zabawy :)
  • Małkin

A no to zwracam honor i obstawiam,ze masz racje nawet; )
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)