PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • }-> sweetest perfection <-{

wątek skierowany do tych, którzy nie mieli okazji lub chęci obronić tego cudnego przedmiotu do końca marca;] mianowicie należy stworzyć n-tą listę z osobami, które mają jeszcze projekt do obrony - wtedy zostanie wyznaczony jakiś termin (jedyny) na obronę i trzeba będzie jeszcze zrobić dodatkową pracę (cokolwiek to ma być)
  • Prezes

Ktos juz tworzy te liste? Z tego co wiem, to prowadzace spodziewaja sie otrzymac ja w tym tygodniu. Jesli juz jakas istnieje, to proponuje przyniesc ja do samorzadu, zeby wszyscy mogli sie wpisac.
  • Wysoki Pan

jestem za:)
  • Piotrek

A nie orientuje się ktoś kiedy można spotkać Krzyśka vel Sombrero po wpis z egzaminu z tegoż przedmiotu?:) albo chociaż gdzie ma pokój?:P

we wtorki sa zebrania zakłądu, konsultacje ma w piątki jakoś po poludniu, a pokój ma vis a vis sali wykładowej trzecie piętro :)

czy ta lista to jest, a jezeli jest to czy jeszcze jest w samorządzie? :P
  • Piotrek

dzięki, w takim razie powodzenia na obronie; )

co dalej, dzieje się coś? bo to już połowa maja się zbliża :|
  • Prezes

Przekazalem liste i rozmawialem z prowadzacymi - mamy przyjsc we wtorek o 11., zeby ustalic terminy obrony (prawdopodobnie 3 - 3 grupy po 6 osob).

wszyscy maja przyjść? :| ile osób bylo na liście?
  • Prezes

Chodzi o to, aby we wtorek ustalic terminy - tak, zeby kazdemu pasowalo. Mysle, ze warto przy tym byc. Ewentualnie ktos moze przyjsc w imieniu kilku osob. Na liscie jest 18 osob; chca nas podzielic na 3 grupy.
  • Prezes

Duzo nas dzisiaj przyszlo w sprawie tych ustalen... Terminy obron: 22. i 29. maja, godz. 11:15.
  • Prezes

Terminy obron przesuniete o tydzien! Dopiero dzisiaj prowadzace dowiedzialy sie, ze nie beda mogly byc na jutrzejszych konsultacjach (chyba ze wzgledu na wyjazd na konferencje).

co za... i kto tu jest niepoważny?
  • Anonim

Robimy powtórkę w tym roku? Ile osób zostało z nieobronioną pracą?
  • ..:KaŚkA:..

We wtorek na konsultacje kazala przyjsc. maja sie zastanowic co z nami zrobic...
  • Magrat*

a co z osobami które teoretycznie zaliczyły obronę, ale miały przyjść i się poprawić? też się mają zgłosić?
  • Anonim

Nie no, dajcie innym szanse
  • Anonim

Jutro się nastawiać na obronę czy tylko na wyrok co z nami będzie?
  • Jimski

Ci co mają tylko poprawiać to mogą przyjść kiedy chcą (tak mi przynajmniej Kaliszuk-Witecka doktor inżynier powiedziała; ])... ja w ludzkim odruchu dałbym najpierw desperados zaliczyć; )
  • Anonim

Przedłużyli do końca kwietnia, ale o może być prima aprilis.
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)