- 1
- 2
-
}-> sweetest perfection <-{
wątek skierowany do tych, którzy nie mieli okazji lub chęci obronić tego cudnego przedmiotu do końca marca;] mianowicie należy stworzyć n-tą listę z osobami, które mają jeszcze projekt do obrony - wtedy zostanie wyznaczony jakiś termin (jedyny) na obronę i trzeba będzie jeszcze zrobić dodatkową pracę (cokolwiek to ma być) -
Prezes
Ktos juz tworzy te liste? Z tego co wiem, to prowadzace spodziewaja sie otrzymac ja w tym tygodniu. Jesli juz jakas istnieje, to proponuje przyniesc ja do samorzadu, zeby wszyscy mogli sie wpisac. -
Wysoki Pan
-
-
Piotrek
A nie orientuje się ktoś kiedy można spotkać Krzyśka vel Sombrero po wpis z egzaminu z tegoż przedmiotu?:) albo chociaż gdzie ma pokój?:P -
we wtorki sa zebrania zakłądu, konsultacje ma w piątki jakoś po poludniu, a pokój ma vis a vis sali wykładowej trzecie piętro :)
czy ta lista to jest, a jezeli jest to czy jeszcze jest w samorządzie? :P -
Piotrek
-
-
Prezes
Przekazalem liste i rozmawialem z prowadzacymi - mamy przyjsc we wtorek o 11., zeby ustalic terminy obrony (prawdopodobnie 3 - 3 grupy po 6 osob). -
-
Prezes
Chodzi o to, aby we wtorek ustalic terminy - tak, zeby kazdemu pasowalo. Mysle, ze warto przy tym byc. Ewentualnie ktos moze przyjsc w imieniu kilku osob. Na liscie jest 18 osob; chca nas podzielic na 3 grupy. -
Prezes
Duzo nas dzisiaj przyszlo w sprawie tych ustalen... Terminy obron: 22. i 29. maja, godz. 11:15. -
Prezes
Terminy obron przesuniete o tydzien! Dopiero dzisiaj prowadzace dowiedzialy sie, ze nie beda mogly byc na jutrzejszych konsultacjach (chyba ze wzgledu na wyjazd na konferencje). -
-
-
Anonim
-
..:KaŚkA:..
We wtorek na konsultacje kazala przyjsc. maja sie zastanowic co z nami zrobic... -
Magrat*
a co z osobami które teoretycznie zaliczyły obronę, ale miały przyjść i się poprawić? też się mają zgłosić? -
Anonim
-
Anonim
-
Jimski
Ci co mają tylko poprawiać to mogą przyjść kiedy chcą (tak mi przynajmniej Kaliszuk-Witecka doktor inżynier powiedziała; ])... ja w ludzkim odruchu dałbym najpierw desperados zaliczyć; ) -
Anonim
- 1
- 2