-
;D MaLenStwo..;(
Jest ktos chetny na egzamin z mat- bud w kwietniu?? bo jesli zbierze sie troche osob to jest mozliwosc ze sie odbedzie pod koniec kwietnia:) -
Anonim
-
;D MaLenStwo..;(
-
Iwona
Gdzie i jak sie mozna zglaszac? Sporo osob byloby chetnych... Zrobcie jakas liste pod dziekanatem albo kolo samorzadu niech sie ludziska dopisuja :) Ja sie napewno zglosze! -
-
Marlena
Ja bym chciała zdać :D to tyle ale do kwietnia biorac pod uwage chyba sie nie naucze; p a nie mozna jakos w maju np? bo we wrzesniu bedzie.. -
;D MaLenStwo..;(
-
juno Mastah
>;D MaLenStwo..; ( napisała:
>No to jutro lista bedzie pod dziekanatem:)
>
>
mam nadzieję, że powisi przez swięta to się dopiszę... malo osób czyta grono, niektórzy też, tak jak ja nie lubia chodzic po długich schodach przy dziekanacie .. no zmierzam do tego żeby wywiesic listę przy wyjściu od strony południowej, szorstką stroną kartki na zewnątrz ... -
Ewcia
jestem z Komisji Dydaktycznej naszego wydzialu i jesli zbierzecie taka liste, na ktorej bedzie min kilkanascie osob to sprobuje zajac sie ta sprawa. -
Anonim
ja sie zgłaszam, ty junior nie kombinuj z szorstikimi stronami kartek....:D
niech wisi pod dziekanatem, zeby po swietach wiedziec gdzie sie udac:D -
Iwona
I co dalej z tym egzaminem? Ktos tu sie podejmowal, ze za tym pochodzi. Jaki jest postep dzialan w tym kierunku?
Chcialabym znac przyblizony termin tego egzaminu zeby miec jakas szanse przygotowania sie... -
;D MaLenStwo..;(
-
ღKasieńkaღ
Egzamin będzie 8 maja o godz. 17 , informacje o sali itp. zostaną wywieszona przy dziekanacie w późniejszym terminie :) -
Iwona
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne