-
Anonim
-
Davido
-
}-> sweetest perfection <-{
-
-
Kuba
a sa jakies pytania do tego egzaminu?ja opracowalem w zasadzie...wszystko!tzn I tom budownictwa ogolnego z Arkad ktora liczy sobie ok 1000stron.... -
Anonim
Są... Profesorek dał nam 100 pytań na kartce i kazał sie z nich przygotować. -
Dorota W.
My nie dostaliśmy żadnych pytań egzaminacyjnych.
Ja kojarzę tylko pytania na kolosy u dr Gantner. -
Anonim
A może ktoś jeszcze napisać jak wyglądają egzaminy u Chojczaka? tzn czy bardzo pilnują itp. -
Anonim
Znalazłem jakiś plik archiwalny może sie komuś przydać http://www.il.pw.edu.pl/~gr1r84/old...
Wszystkie wykłady są tu przepisane. Prawie jak opracowanie pytań =P -
gufi
>Kwiatuszek napisała:
>My nie dostaliśmy żadnych pytań egzaminacyjnych.
>Ja kojarzę tylko pytania na kolosy u dr Gantner.
a masz je, czy ona nam rozda? :> -
Anonim
A o jakie pytania konkretnie chodzi? Na kolokwium? bo jakies 100 pytan kojarze tylko od Pana Mgr Piotrowskiego:) jezeli to od niego to opracowywalam je w zeszlym roku ale nie moge obiecac ze ciagle je mam:) NO ale jesli nie o te chodzi to nie bede szukala:P -
gufi
z piotrowskim ma druga polowa mojej grupy, ale kolosa zaliczeniowego i tak piszemy wspolnie caloscia, wiec mysle ze te pytania beda wlasciwe :P bede wdzieczny jak zerkniesz cyz jeszcze cos z nich zostalo, z gory dziekuje :) -
Wiki:)
...mi też by się przydały...więc jak znajdziesz to wyślij też na :wiki-20@o2.pl Z góry dzieki!!! -
Figo
nie wysylaj na maila tylko wrzuc na serwer i zapodaj link tutaj
dzieki -
-
Anonim
To na pewno chodzi o te pytania. Dobrze jakbyś je wstawił; )
Zacząłem już to opracowywać ale zważywszy na zbliżającego sie kolosa z analizy jakoś nie mam zbytnio na to czasu i nie wiem czy bym sam zdążył... -
Anonim
A i jeszcze jedno pytanko. Jak wyglądał w zeszłym roku ten kolos? To był jakiś test czy kilka pytań otwartych? -
Anonim
Wyslalam odpowiedzi na podany tu adres Wiki, wiec prosze sie z nia kontaktowac, albo wyslac mi adres mejlowy:) -
błoooj
> Wyslalam odpowiedzi na podany tu adres Wiki, wiec prosze sie z nia kontaktowac, albo wyslac mi adres mejlowy:)
byłbym bardzo wdzięczny... proste_aj@tlen.pl -
Davido
ma ktos odpowiedzi do pytan ze szkla i 3 cwiczenia....nie pamietam tematu :] -
Davido
-
Davido
posiada ktos saprawozdania z materialow ?? chodzi mi o te z drewana; ]