PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś ze starszych lat jest może w posiadaniu takich opracowań?
  • Davido

no wlasnie......przydaloby sie zdobyc odpowiedzi do tych pytan :D
  • }-> sweetest perfection <-{

w xero nie ma?
  • Kuba

a sa jakies pytania do tego egzaminu?ja opracowalem w zasadzie...wszystko!tzn I tom budownictwa ogolnego z Arkad ktora liczy sobie ok 1000stron....
  • Anonim

Są... Profesorek dał nam 100 pytań na kartce i kazał sie z nich przygotować.
  • Dorota W.

My nie dostaliśmy żadnych pytań egzaminacyjnych.
    Ja kojarzę tylko pytania na kolosy u dr Gantner.
  • Anonim

A może ktoś jeszcze napisać jak wyglądają egzaminy u Chojczaka? tzn czy bardzo pilnują itp.
  • Anonim

Znalazłem jakiś plik archiwalny może sie komuś przydać http://www.il.pw.edu.pl/~gr1r84/old...
    Wszystkie wykłady są tu przepisane. Prawie jak opracowanie pytań =P
  • gufi

>Kwiatuszek napisała:
    >My nie dostaliśmy żadnych pytań egzaminacyjnych.
    >Ja kojarzę tylko pytania na kolosy u dr Gantner.

a masz je, czy ona nam rozda? :>
  • Anonim

A o jakie pytania konkretnie chodzi? Na kolokwium? bo jakies 100 pytan kojarze tylko od Pana Mgr Piotrowskiego:) jezeli to od niego to opracowywalam je w zeszlym roku ale nie moge obiecac ze ciagle je mam:) NO ale jesli nie o te chodzi to nie bede szukala:P
  • gufi

z piotrowskim ma druga polowa mojej grupy, ale kolosa zaliczeniowego i tak piszemy wspolnie caloscia, wiec mysle ze te pytania beda wlasciwe :P bede wdzieczny jak zerkniesz cyz jeszcze cos z nich zostalo, z gory dziekuje :)
  • Wiki:)

...mi też by się przydały...więc jak znajdziesz to wyślij też na :wiki-20@o2.pl Z góry dzieki!!!
  • Figo

nie wysylaj na maila tylko wrzuc na serwer i zapodaj link tutaj
    dzieki
  • Anonim

To na pewno chodzi o te pytania. Dobrze jakbyś je wstawił; )
    Zacząłem już to opracowywać ale zważywszy na zbliżającego sie kolosa z analizy jakoś nie mam zbytnio na to czasu i nie wiem czy bym sam zdążył...
  • Anonim

A i jeszcze jedno pytanko. Jak wyglądał w zeszłym roku ten kolos? To był jakiś test czy kilka pytań otwartych?
  • Anonim

Wyslalam odpowiedzi na podany tu adres Wiki, wiec prosze sie z nia kontaktowac, albo wyslac mi adres mejlowy:)
  • błoooj

> Wyslalam odpowiedzi na podany tu adres Wiki, wiec prosze sie z nia kontaktowac, albo wyslac mi adres mejlowy:)
    byłbym bardzo wdzięczny... proste_aj@tlen.pl
  • Davido

ma ktos odpowiedzi do pytan ze szkla i 3 cwiczenia....nie pamietam tematu :]
  • Davido

nikt :] ? to jak sie chcecie nauczyc :D hehe
  • Davido

posiada ktos saprawozdania z materialow ?? chodzi mi o te z drewana; ]
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)