PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Artur

Wczoraj koło godziny 13 zostawiłem czarno-biały piórnik w 134GG. W środku m. in. rapitograf i ołówek Pentela. Jakby ktoś widział, proszę o info.
  • Artur

*ten ołówek jednak był Parkera
  • magdalena.

moze dr Danuta Olędzka ? raczej tak
  • Tomek

Pytanie ,być może lekko spóźnione i z pozoru błahe, skierowane raczej do starszych studentów. Jakie kalkulatory naukowe polecacie? Modeli Casio jest od groma i trochę z odpowiednim rozrzutem cenowym. Na jakie funkcje zwracać uwagę (z uwzględnieniem tego co może pojawić się na II lub wyższym roku)?
    Pozdr.
  • Anonim

fx-570 lub fx-991 es - ja cenie w nich najbardziej naturalny zapis, wyswietlanie ulamkow zwyklych, sporo funkcji potrzebnych, np. rozwiazywanie ukladow rownan czy w ogole rownan, tutaj wszystko ladnie widac, poza tym sa male i calkiem szybkie; inna bajka to graficzne, ale na tych studiach sie nie przyda

Ma ktoś przodek do fizyki budowli? Potrzebuję na szybkości :)
  • Tomek

Dzięki za odp. Dokładnie między tymi dwoma się wahałem w sumie :) Wezmę chyba 570, bo jest tańszy od 991, a jak dotychczas nie zauważyłem różnic w specyfikacjach. Czy 570 zamienia stopnie na grady i odwrotnie?
  • Anonim

zamieniaja, roznica miedzy nimi polega na dodatkowej baterii slonecznej w 991
  • Anonim

czy ktoś posiada przodki projektu z hydrologiii???prosze o przeslanie na maila lea228@wp.pl

;)
  • mama 2519

Potrzebuję testy na egzamin u Żmijewskiego z fizyki budowli sem. 5. Proszę o ewentualne przesłanie na mama2519@op.pl
  • soul1989

jutro jest zerowka z fiz-bud I
    o ktorej godzinie i w ktorej sali??
    moze mi ktoś powiedzieć?
  • Anonim

wie ktos ile rubryk w indeksie przeznaczac na takie przedmioty jak kreska i miernictwo ? (takie z ktorych oprocz cwiczen jest tez wyklad ale nie koncza sie egzaminem)
  • Michał Siejda

jedna
  • Anonim

ok dzieki
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)