PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1538]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • projekty

• 22/10/2008 19:19
    Pomoc przy wykonywaniu projektów.
  • projekty

• 22/10/2008 19:40
    Pomoc przy wykonywaniu projektów, w szczególności:
    -KWP (ArchiCAD, AutoCAD 3D)
    -IK (II rok)
    -Konstrukcje metalowe oraz betonowe (inżynierskie)
    -Fizyka budowli (inżynierskie)
    Zarówno dla studiów dziennych jak i zaocznych oraz wieczorowych.
    Kontakt: pomoc.projekty@gmail.com
    Zapraszam
  • :>LENAR<:

• 24/10/2008 16:35
    a do mnie zapraszam w sprawie rysunku technicznego z I. roku (geometrii wykreslnej nie rysuję). mam za soba 6 lat doswiadczenia, pelna profeska :)

krzysiek 668 836 890 (tylko kontakt telefoniczny)
  • Dzieniu

• 26/10/2008 00:59
    Pomagam przy podstawach mostownictwa...
  • kuuba

• 15/12/2008 17:42
    Jestem studentem IV roku Architektury PW. "Pomogę"; P zrobić projekt z architektury z VII semestru.

info na priv.
  • Dawid

• 17/12/2008 14:35
    Jeśli chodzi o mnie to chętnie $pomogę$ przy projektach z 2 i 3 roku :)
  • .:MAŁY:.

• 28/12/2008 14:18
    Jeśli macie problem z wykonaniem któregoś projektu, bądż rysunku, to śmiało piszcie na priv. Pozdrawiam:-)
  • Dobry Przodek

• 18/03/2009 18:40
    Powstał Nowy Serwis: DobryPrzodek

Projekty z Budownictwa !!!
    Stale powiększany zbiór najlepszych Przodków w formie elektronicznej.
    Oferujemy także fachową i rzetelną POMOC W WYKONANIU PROJEKTÓW oraz KOREPETYCJE.

Już nigdy nie stracisz młodości nad betonami, ani nie przestraszy Cię mechanika!
    Więcej na : http://DobryPrzodek.pl
    Serdecznie Zapraszamy.
  • czaju

• 02/05/2009 14:01
    Pomogę przy projektach z metali 5 i 6 sem.
  • Projekty Budownictwo

• 08/05/2009 19:16
    Wykonam zadania i projekty z mechaniki ogólnej, mechaniki budowli, konstrukcji betonowych i stalowych, kosztorysy i innych przedmiotów z budownictwa projekty w Autocadzie oraz Archicadzie, przerysowuje stare dokumentacje do Autocad-a, wykonam obliczenia w programach Robot i RM-Win

Kontakt: proj.budownictwo@gmail.com
  • 525321

• 26/05/2009 10:09
    A ja, jak co roku, tradycyjnie od lat, oferuję pomoc przy drugim projekcie z WM2 czyli z MES. : )
    Zapraszam
  • Perczo(L)

• 29/05/2009 12:12
    Szukam chętnego do pomocy przy wykonaniu projektu pierwszego z WMII.

Kontakt na priv.
  • Chessmaster

• 29/05/2009 12:13
    Cóż,zycie jak to zyci zmusilo mnie do tego ze wypadają mi z zyciorysu pierwsze dni czerwca czyli jak wiadomo najgoretszy okres jezeli chodzi o oddawanie projektów,dlatego też poszukuje osoby, ktora za przyzwoite,dobre pieniądze podjęłaby sie "pomocy":) przy:
    -projekcie z betonów sem6 (podciag i cd...)
    -projekcie nr 2 z geotechniki
    -projekcie z orgazmów
    -projektcie z ekonomiki
    Co do kasy mysle ze sie dogadamy,zeby nie bylo nie jestem jakims leniem;) nigdy nie kupowalem projektow tylko zycie tak mnie do tego zmusiło ze musze powyzsze projekty kupic,zainteresowanych prosze o pilny kontakt :
    gg 2956231
  • Marlena

• 01/06/2009 18:50
    Zrobie hale metalowa; p
  • Stokrotka

• 03/06/2009 13:40
    Hej mili koledzy i koleżanki z Il-u! Czy znalazła by się taka osoba, która zrobiła by mi 3 zadania z wytrzymałości (lub mechaniki) za sześciopak i ew. ciasto?
    Jak najszybciej, najlepiej na wczoraj.
    Info na priv.
  • Majster Sztyk

• 13/07/2009 12:02
    Portal studentów budownictwa powstał z potrzeby. Ile razy szukałeś odpowiedzi, pomocy w rozwiązaniu zadania lub wykonania projektu?

W książkach nic nie ma? Może i jest, ale nie ma książek w bibliotece, tak? Normalne, każdy z nas, studentów lądówki to przeżywał :). Niestesty kierunek kształcenia, który sobie obraliśmy potrafi najpiekniejsze lata naszego życia przekształcić w mały koszmar :).

Długo przed studiami szukałeś progów na poszczególnych uczelniach? Dodatkowo pewnie nic nie znalazłeś; ]. Nasz portal w przyszłości chce to ułatwić osobom, które chcą do naszego zaszczytnego grona- budowlanców- dołączyć!

Najważniejszymi działami portalu są: forum oraz plikowania.

Na forum kształcimy się, pomagamy potrzebującym, pytamy, wymieniamy poglądami, szukamy pracy, sprzedajemy używane książki, poznajemy ciekawych ludzi no i łapiemy trochę luzu w dziale Freestyle :).

Plikownia jest działem gdzie w łatwy sposób dzielimy się wykładami, ściągami i innymi materiałami dydaktycznymi.

To Wy tworzycie ten portal! Wy dodajecie pliki, Wy polecacie ciekawe linki! Swoje fora mają studenci biologii, biotechnologii, prawa, matematyki i innych kierunków, czemu budowlańcy mieliby nie mieć swojego? :) Udowodnijmy, że obce jest nam pojęcie wyścigu szczurów- pomagajmy sobie!

zapraszam serdecznie

http://studentbuduje.pl
  • V jak Vaszczukator ...

• 04/08/2009 11:03
    Chetnie pomoge w projektach z metali 1 i 2 ( czyli slup strop i styk oraz metale 2 czyli hala )Moj tel kom 602314818
    Pozdrawiam
  • Krzysztof Pijanowski

• 05/08/2009 12:56
    Jestem absolwentem naszego wydziału - wykonam projekty z podstaw mostownictwa, KWP, rysunku technicznego, architektury....
  • Krzysztof Pijanowski

• 19/10/2009 09:29
    Jestem absolwentem naszego wydziału - wykonam projekty z podstaw mostownictwa, KWP(ArchiCAD/AutoCAD), rysunku technicznego (projekty domków AutoCAD), architektury, budownictwa ogólnego i inne...
    gg: 2993328
  • Projekty budownictwo

• 12/11/2009 12:29
    Rozwiązuje zadania i wykonuję projekty z przedmiotów Wytrzymałość Materiałów i Mechanika Konstrukcji. Wykonuję również projekty z innych przedmiotów, ale to już ustalamy indywidualnie.

Zainteresowane osoby proszone są o wysłanie skanu/zdjęcia zadania oraz terminu, do którego musiałbym je zrobić na adres mailowy: projekt.budownictwo@gmail.com , po obejrzeniu zadania dopiero go wyceniam.
  • ...Rafał...

• 04/12/2009 13:37
    Doświadczony Student Inżynierii Lądowej, absolwent technikum architektoniczno-budowlanego.

Pomoc przy projektach, kompleksowe wykonanie projektów, pomoc przy przedmiotach typu geometria wykreślna, rysunek techniczny, projektowanie, budownictwo, inżynieria komunikacjii itp.

Wszelkie zagadnienia z zakresu programu Auto Cad, KOREPETYCJE, TANIO szczegóły na priv lub gg 9002750.

Dojazd do ucznia, własny sprzęt, profesjonalna obsługa.
    • geometria1

• klkj

• 07/12/2009 11:19
    witam, szukam kogos kto może policzyć mi projekt z fizyki budowli - przenikanie ciepła itd.
    kontakt na priv.
  • Nataly

• 21/12/2009 17:40
    szukam przodków do projektów z 4 roku lub osoby która pomoże je wykonac.
    Propozycje pomocy wraz z oczekiwaniami wynagrodzenia proszę na priv.
  • Nataly

• 16/01/2010 22:57
    Potrzebuję kogoś kto zrobi projekt z betonów : projekt konstrukcji półszkieletowej budynku wielokondygnacyjnego z VII semestru i z IK : projekt przebudowy drogi klasy Z z VII semetru.

kontakt na priv.
  • Uleńka

• 08/03/2010 17:40
    !!! UWAGA WARSZAWA !!!

Witam,

Jestem studentką piątego roku UW i piszę pracę magisterską z zakresu psychologii środowiskowej.

Zależy mi na poznaniu opinii mieszkańców Warszawy dotyczących ich miasta.

Jeśli mieszkasz w Warszawie i zgadzasz się na wypełnienie krótkiego kwestionariusza, proszę kliknij na poniżej zamieszczony link:

http://www.srodowiskowa.psychologia...

Pozdrawiam serdecznie
    i z góry dziękuję za pomoc,

Urszula
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)