-
W związku z pojawiającą się ogromną ilością wątków tego typu proszę o umieszczanie wszelkich ogłoszeń na ten temat tutaj. Nie ma potrzeby zaśmiecania forum. Nowe wątki tego typu będą usuwane. Stare zresztą niebawem też...
-
pawel
Sprzedam:
- Zestaw rapidografów FABER – CASTELL 0,18; 0,25; 0,35; 0,50; 0,70 oraz końcówkę 1,0 mm
- szablony do pisma technicznego
kontakt
pawgradz@op.pl -
Anonim
sprzedam szablon do pisma technicznego 0,7 mm firma leniar, pochyły, cena 20pln, kontakt 503678081 -
-
Tomeeek
sprzedam deske kreslarska faber i ksiazke chemia budowlana czarneckiego, kontakt grono/600435465 -
*Marcin*
Sprzedam nowe ćwiczenia "First Certificate Expert" Jan Bell, Roger Gower. Kontakt na priv lub 602-645-853. -
biszkopt
sprzedam deskę z głowicą, przykładnicą itp firmy Leniar w 100% wystarczającą do rys na 1 roku IL
kontakt priv lub biszkoptjtt@gmail.com -
Szymon
sprzedam głowice kreśl.Faber-Castell i deske A3 za 150 zł kontakt na priv szymon02@op.pl lub 600700721 tylko po 18 dzwonic -
błoooj
sprzedam zbiór zadań i książke z Mechaniki Teoretycznej dr wisniakowskiego, geometrie wykreślną A.Bielińskiego. -
sprzedam deskę faber - castell z głowicą oraz zestaw rapidografów rystor
-
booker
sprzedam
- podręcznik do angielskiego Inside Out: Pre - Intermediate + ćwiczenia wypełnione ołówkiem z płytą CD
- zbiory zadań z Mechaniki Teoretycznej - W. Szcześniak - Statyka oraz Dynamika
- książkę Zastosowanie Microsoft Excel w mechanice konstrukcji - Krzysztof Hetmański (z płytą CD)
- przykładnica o dł.1m bardzo pomocna w rysunku technicznym niedroga
kontakt na priv -
Oktawia Jędras
sprzedam deske kreślarską, nowiutką. kupilam w sklepie na wydziale architektury, ale nie uzywalam, wiec wszystko jest nowo zapakowane;) a zawala mi w domu miejsce, wiec chce sie jej jak najszybciej pozbyc:)
i "geometrie wykreślną" bielińskiego,
"chemie w budownictwie" czarneckiego,
"zbiór zadań z matematyki" kowalski, muszyński, sadkowski
"ćwiczenia laboratoryjne z chemii budowlanej" czarnecki, łukowski, garbacz, chmielewska -
Lipa
Sprzedam rapidografy Rystor: 0.18, 0.25, 0.35, 0.5, 0.7, 1.0. Cena do uzgodnienia. -
Anonim
W mojej ofercie znajdują się NIEUŻYWANE rapitografy firmy STAEDTLER modele marsmatic700 które sprzedaje symbolicznie 10zł/sztuka.
Zostały mi jeszcze grubości:
1.0 (1 sztuka),
0.7 (51 sztuk)
0.5 (12 sztuk)
0.35 (42 sztuki)
0.25 (10 sztuk)
Mam też 4 skalówki STAEDTLER również 10zł/szt.
Co prawda pracownia architektoniczna która mi to dała powiedziała żebym przekazał wam je za darmo... ale cóż, mnie też się coś należy za fatygę; -)
Piszcie na priv.
-
-
Piter
Sprzedam:
"Podstawy projektowania i algorytmy obliczeń konstrukcji żelbetowych" Andrzej Łapko, Bjarne Christian Jensen
"Ilustrowany słownik budowlany" Wilhelm K.Killler
"Geometria wykreślna w budownictwie" Stefan Przewłocki
Kontakt na koma: 505359060 -
maniek
-
zoladek
kupie dwie książki straightforward intermediate (czerwona)
kontakt prv, gg5482860 -
Łukasz!
-
dżejsynek
Projekcik do zrobienia
Witam,
Jestem studentem 'konkurencyjnej' jednostki uczelnianej, V roku. Jakaś wybitnie rozgarnięta osoba uznała za świetny pomysł wrzucenia przedmiotu budownictwo na 9 semestr. Biorąc pod uwagę, że sporą część czasu zajmuje mi już niestety praca zarobkowa, a w niedalekiej przyszłości też magisterska, średnio stoję z czasem. Zaliczenie przedmiotu polega na wykonaniu 7 rysunków do założeń projektowych zamieszczonych na zdjęciu poniżej. Technika dowolna: rysunek, CAD. Oczywiście za wykonanie przewidziana gratyfikacja finansowa. Szczegóły na gg, tel lub priv na gronie.
założenia do projektu:
http://img528.imageshack.us/my.php?...
kontakt:
gg: 2436934
604-971-191
Pozdrawiam -
cypis
miejsce w 58m mieszkaniu; 6OOzl + oplaty, 2 pokoje: 12 i 24m;
1Omin od metra
pilne!
tel. 664 947 243 -
Anwawa
"Opera za trzy grosze" z RU ZSP PW
Zrzeszenie Studentów Polskich Rada Uczelniana Politechniki Warszawskiej zaprasza studentów PW na spektakl p.t. "OPERA ZA TRZY GROSZE" w teatrze SYRENA w Warszawie
TERMIN: 21 Listopada (Piątek) godz. 19:00
MIEJSCE: Teatr SYRENA, ul. Litewska 3
CENA BILETÓW: 35 zł (cena z dofinansowaniem SSPW)
Zapisy:
ANNA WASILEWSKA
e-mail: anwawa@wp.pl
Uwaga:
Ilość miejsc ograniczona. O rezerwacji decyduje kolejność zgłoszeń
Przy zapisie należy podać imię, nazwisko i numer indeksu uczestników wyjścia oraz telefon kontaktowy.
Wyjście jedynie dla studentów PW.