PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Beton:)

W związku z pojawiającą się ogromną ilością wątków tego typu proszę o umieszczanie wszelkich ogłoszeń na ten temat tutaj. Nie ma potrzeby zaśmiecania forum. Nowe wątki tego typu będą usuwane. Stare zresztą niebawem też...
  • pawel

Sprzedam:

- Zestaw rapidografów FABER – CASTELL 0,18; 0,25; 0,35; 0,50; 0,70 oraz końcówkę 1,0 mm
    - szablony do pisma technicznego

kontakt
    pawgradz@op.pl
  • Anonim

sprzedam szablon do pisma technicznego 0,7 mm firma leniar, pochyły, cena 20pln, kontakt 503678081
  • Tomeeek

sprzedam deske kreslarska faber i ksiazke chemia budowlana czarneckiego, kontakt grono/600435465
  • *Marcin*

Sprzedam nowe ćwiczenia "First Certificate Expert" Jan Bell, Roger Gower. Kontakt na priv lub 602-645-853.
  • biszkopt

sprzedam deskę z głowicą, przykładnicą itp firmy Leniar w 100% wystarczającą do rys na 1 roku IL

kontakt priv lub biszkoptjtt@gmail.com
  • Szymon

sprzedam głowice kreśl.Faber-Castell i deske A3 za 150 zł kontakt na priv szymon02@op.pl lub 600700721 tylko po 18 dzwonic
  • błoooj

sprzedam zbiór zadań i książke z Mechaniki Teoretycznej dr wisniakowskiego, geometrie wykreślną A.Bielińskiego.
  • Bartek

sprzedam deskę faber - castell z głowicą oraz zestaw rapidografów rystor
  • booker

sprzedam
    - podręcznik do angielskiego Inside Out: Pre - Intermediate + ćwiczenia wypełnione ołówkiem z płytą CD
    - zbiory zadań z Mechaniki Teoretycznej - W. Szcześniak - Statyka oraz Dynamika
    - książkę Zastosowanie Microsoft Excel w mechanice konstrukcji - Krzysztof Hetmański (z płytą CD)
    - przykładnica o dł.1m bardzo pomocna w rysunku technicznym niedroga

kontakt na priv
  • Oktawia Jędras

sprzedam deske kreślarską, nowiutką. kupilam w sklepie na wydziale architektury, ale nie uzywalam, wiec wszystko jest nowo zapakowane;) a zawala mi w domu miejsce, wiec chce sie jej jak najszybciej pozbyc:)
    i "geometrie wykreślną" bielińskiego,
    "chemie w budownictwie" czarneckiego,
    "zbiór zadań z matematyki" kowalski, muszyński, sadkowski
    "ćwiczenia laboratoryjne z chemii budowlanej" czarnecki, łukowski, garbacz, chmielewska
  • Lipa

Sprzedam rapidografy Rystor: 0.18, 0.25, 0.35, 0.5, 0.7, 1.0. Cena do uzgodnienia.
  • Anonim

W mojej ofercie znajdują się NIEUŻYWANE rapitografy firmy STAEDTLER modele marsmatic700 które sprzedaje symbolicznie 10zł/sztuka.
    Zostały mi jeszcze grubości:
    1.0 (1 sztuka),
    0.7 (51 sztuk)
    0.5 (12 sztuk)
    0.35 (42 sztuki)
    0.25 (10 sztuk)

Mam też 4 skalówki STAEDTLER również 10zł/szt.

Co prawda pracownia architektoniczna która mi to dała powiedziała żebym przekazał wam je za darmo... ale cóż, mnie też się coś należy za fatygę; -)

Piszcie na priv.
  • Piter

Sprzedam:

"Podstawy projektowania i algorytmy obliczeń konstrukcji żelbetowych" Andrzej Łapko, Bjarne Christian Jensen

"Ilustrowany słownik budowlany" Wilhelm K.Killler

"Geometria wykreślna w budownictwie" Stefan Przewłocki

Kontakt na koma: 505359060
  • maniek

sprzedam zestaw rapidografów Faber-Castell'a. Cena do uzgodnienia.
  • zoladek

kupie dwie książki straightforward intermediate (czerwona)

kontakt prv, gg5482860
  • Łukasz!

Sprzedam książkę do geometrii wykreślnej A.Bielińskiego...
  • dżejsynek

Projekcik do zrobienia

Witam,

Jestem studentem 'konkurencyjnej' jednostki uczelnianej, V roku. Jakaś wybitnie rozgarnięta osoba uznała za świetny pomysł wrzucenia przedmiotu budownictwo na 9 semestr. Biorąc pod uwagę, że sporą część czasu zajmuje mi już niestety praca zarobkowa, a w niedalekiej przyszłości też magisterska, średnio stoję z czasem. Zaliczenie przedmiotu polega na wykonaniu 7 rysunków do założeń projektowych zamieszczonych na zdjęciu poniżej. Technika dowolna: rysunek, CAD. Oczywiście za wykonanie przewidziana gratyfikacja finansowa. Szczegóły na gg, tel lub priv na gronie.

założenia do projektu:

http://img528.imageshack.us/my.php?...

kontakt:

gg: 2436934

604-971-191

Pozdrawiam
  • cypis

miejsce w 58m mieszkaniu; 6OOzl + oplaty, 2 pokoje: 12 i 24m;
    1Omin od metra
    pilne!

tel. 664 947 243
  • Anwawa

"Opera za trzy grosze" z RU ZSP PW
    Zrzeszenie Studentów Polskich Rada Uczelniana Politechniki Warszawskiej zaprasza studentów PW na spektakl p.t. "OPERA ZA TRZY GROSZE" w teatrze SYRENA w Warszawie

TERMIN: 21 Listopada (Piątek) godz. 19:00
    MIEJSCE: Teatr SYRENA, ul. Litewska 3
    CENA BILETÓW: 35 zł (cena z dofinansowaniem SSPW)

Zapisy:
    ANNA WASILEWSKA
    e-mail: anwawa@wp.pl

Uwaga:
    Ilość miejsc ograniczona. O rezerwacji decyduje kolejność zgłoszeń
    Przy zapisie należy podać imię, nazwisko i numer indeksu uczestników wyjścia oraz telefon kontaktowy.
    Wyjście jedynie dla studentów PW.
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)