PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BARTEK ADAMCZYK

czy można powiedzieć że któryś z prowadzących laboratorium na III sem. jest bardziej spoko niż inni :) ?? kto jest najcięższy w strawieniu ??
  • CartMaN

wieja i panecki :) .. reszta jest znosna :) A tak szczerze to oni upierdliwi sa raczej ze sprawozdaniami.. Tego przedmiotu akurat nie ma sie co obawiac :)
  • piotrek_kom

Nie ma co sie obawiać, ale to najbardziej zryty przedmiot w pierwszych dwóch latach. Ci ludzie w większości tam to są... z innej planety, żeby wulgaryzmów nie używać. Na Wieję trzeba uważać i za bardzo mu nie pyskować, raz zbyt dosadnie wyraziłem swoje zdanie to napisał nam na protokole sprawozdania "DOKŁADNIE SPRAWDZIĆ!", ale na szczęście zaliczył potem. Najbardziej zryty wydał mi się koleś o lepkości, wróg kalkulatora, wszystko by aproksymował w pamięci i na rzędach wielkości i wogóle takie tam... to trzeba przeżyć. A pisanie sprawozdań na podstawie błędnych, niepełnych pomiarów, 3 niekompletnych przodków to już pełen hardcore..
  • JACEK

To są własnie fizycy - albo by liczyli błędy albo całkowali
    Ale chyba sie go nie da faktycznie uwalić :) Rok temu oddałem sprawka ponad miesiac po terminie. Początkowo pani Wandzia upierała sie że nie zaliczy nam laborek, ale potem chyba zrozumiała, ze to co mówi jest niedorzeczne :)
  • BARTEK ADAMCZYK

aha spoko spoko, chodzi o Siego też jest LÓS ?
    a posiada ktoś paczkę sprawozdań z tegoż przedmiotu?
    i może jeszcze paczuszkę jakiś prodżektów z BO ?
  • wujek_tomek

widze jakas twierdza szyfrow.
  • Figo

to pewnie wynika z tego ze kolega szuka przygody na gronie
  • BARTEK ADAMCZYK

żadnej przygody :)
    chodzi mi jedynie o to że jeżeli ktoś posiada jakieś sprawozdania z innych lat z Laboratorium Fizyki III sem. oraz jakieś projekty osiedla(bloku) z Budownictwa Ogólnego to mógłby umieścić gdzieś lub na e-mail wrzucić :))
  • piotrek_kom

Każdy kto to czyta coś gdzieś ma, mniej lub bardziej uporządkowane* (czyt. zawirusowane:), ale najlepiej jak chcesz materiały grubsze to leć do babilonu, zassij od kogoś pare giga i będzie
  • Saakaszwili

>BARTEK ADAMCZYK napisał
    >czy można powiedzieć że któryś z prowadzących
    >laboratorium na III sem. jest bardziej spoko niż inni :) ??
    >kto jest najcięższy w strawieniu ??

Jaworski ---- jak sie uweźmie to mogiła. Z 5 razy poprawiałem sprawko z wachadełka i w końcu udowodniłem że na 123 miejscu po przecinku wskazania wachadełka odbiegają zdecydowanie od tablic.
  • Figo

moze chodzilo o to ze pisales caly czas w sprawku waCHadelko? (-:

• Saakaszwili

Dla mnie to może być nawet przez ó
  • chomik

btw. skąd mamy wiedzieć jakie ćwiczenie wykonywać będziemy na następnych zajęciach? Wywieszone to gdzies jest na wydziale fizyki?

A i o co chodzi z tymi tabelkami, protokołami i teczkami? Z tego co zrozumialem to musimy miec na kazdych zajeciach taka tabelke zrobiona i taka sama ma byc w sprawozdaniu pozniej? A teczka potrzeba zeby chowac tam sprawozdania czy jak? :)
  • JACEK

Rok temu była rozpiska przed wejsciem do CLF.
    Tabelkę to sie robiło na wejsciu specjalną pieczątką i powstawał protokół.
    A teczkę to się zakładało jedną na zespół i pani Wandzia tam trzymała wasze laurki :)
  • MINIO

umowmy sie juz dawno udowodniono ze gdy z wydzialu fizyki wychodzi ostatni student to oni tam od srodka rygluja drzwi i graja w Dżumandżi... [vide kurtka jednego z prowadzacych;)]

mi raz jak wieczorem stałem ze sprawkiem [ w kilka osob ktore to potwierdza] przez korytarz przelecial słon a laborant nie mogl sprawdzic naszej pracy bo zostal zaatakowany przez tygrysa z ktorym zaciekle walczył [odglosy walki były slyszane]
  • Magrat*

tak. i oni tam mieszkają - noszą ze sobą plecaki z żywnością i szczoteczki do zębów w wewnętrznych kieszeniach kurtek. jak czekaliśmy po wpis to widzieliśmy...
  • piotrek_kom

A zamiast kluczy do zamykania drzwi używają plasteliny...
  • Aisza

Może lepiej już nie piszcie bo będą miec koszmary po nocach:)
  • Doktor

no my tu ładnie gadu gadu a może by ktoś zapodał jakies sprawozdania z tych ambulatoriów ? BTW jedna pani wyglądała jakby na śniadanie wcierała cukier w dziąsło:P
  • Jimski

Może ze starości mi się wszystko pokickało, ale jak mnie pamiec nie myli to najwiekszym upierdliwcem był (nomen omen człowiek naprawdę zaangażowany w to by student coś umiał opuszczając zajęcia) dr (?) Gosk... najśmiechowszy przedmiot na wydziale, no doubt; ]

Po co wam przodki jak oni sami je na swojej stronie zamieszczają? ak zamieszczali kiedyś

Jednego z nich (nie pamietam od czego był, bo przyjemności z nim nie miałem, ale ponoc też zajadłe bydle; ]) spotkałem raz na Bemowie, ale pewnie Jumanji go tam wyrzuciło ("Wyrzuc czwórkę na dwóch naraz, w rejon WATu wypie***lasz; ]) i musiał biedaczek wracac taki kawał na wydział (czyt. do domu)
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)