PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..::A nuszka::..

Mogłby ktoś się wypowiedziec, czy ciezko to zaliczyc, czy trudne sa wejsciowki, jaka jest zdawalnosc itd.?
  • okoko

Z tego co sie orientuje to latwe to nie jest ale ponoc jesli nauczymy sie ze skryptu to nie trzeba chodzic na wyklady. Swoja droga w tym roku zeby zaliczyc laborke to pisze sie wejsciowki i ... zejsciowki.
  • Dzieniu

Ja nie byłem na żadnym wykładzie-chodziły w kserze zestawy z zeszłych lat na wejściówki-byłem chyba w 2 czy 3 grupie i sie zawsze sprawdzały pytania-zawsze wiedzieliśmy jaki zestaw bedziemy mieli-niestety nie ma zestawów dla wsyztskich grup tylko dla niektórych. Raz zdarzyło się że dr CA pomylił zestawy-pomieszały mu sie kartki i 2 gfrupy sie zamieniły zestawami-był pogrom:) było to przy tensometrii elektrooporowej-uważajcie bo to najtrudniejsza wejściówka i czepiają się rozet. JEśli chodzi o sam test końcowy-mieliśmy o 16 zacząłęm sie uczyć o 8 rano z przykładowych testów i miałem tylko jedno pytanie źle na całym teście-wiec nie jest wybitnie trudny!!powodzenia wszystkim!!
  • inż. JAWOR

Zejściówki?? A co mają na nich sprawdzać? Może będzie to sprawdzanie czy czegoś nie wynosicie?? :)
  • piotrek:)

Zejściówek nie będzie - będziemy tylko pisać sprawozdania w trakcie ćwiczeń.
  • Marlena

a ma ktoś może przykładowe sprawozdania z ćwiczeń z roku ubieglego np?
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)