-
..::A nuszka::..
Mogłby ktoś się wypowiedziec, czy ciezko to zaliczyc, czy trudne sa wejsciowki, jaka jest zdawalnosc itd.? -
okoko
Z tego co sie orientuje to latwe to nie jest ale ponoc jesli nauczymy sie ze skryptu to nie trzeba chodzic na wyklady. Swoja droga w tym roku zeby zaliczyc laborke to pisze sie wejsciowki i ... zejsciowki. -
Dzieniu
Ja nie byłem na żadnym wykładzie-chodziły w kserze zestawy z zeszłych lat na wejściówki-byłem chyba w 2 czy 3 grupie i sie zawsze sprawdzały pytania-zawsze wiedzieliśmy jaki zestaw bedziemy mieli-niestety nie ma zestawów dla wsyztskich grup tylko dla niektórych. Raz zdarzyło się że dr CA pomylił zestawy-pomieszały mu sie kartki i 2 gfrupy sie zamieniły zestawami-był pogrom:) było to przy tensometrii elektrooporowej-uważajcie bo to najtrudniejsza wejściówka i czepiają się rozet. JEśli chodzi o sam test końcowy-mieliśmy o 16 zacząłęm sie uczyć o 8 rano z przykładowych testów i miałem tylko jedno pytanie źle na całym teście-wiec nie jest wybitnie trudny!!powodzenia wszystkim!! -
-
inż. JAWOR
Zejściówki?? A co mają na nich sprawdzać? Może będzie to sprawdzanie czy czegoś nie wynosicie?? :) -
piotrek:)
Zejściówek nie będzie - będziemy tylko pisać sprawozdania w trakcie ćwiczeń. -
Marlena
a ma ktoś może przykładowe sprawozdania z ćwiczeń z roku ubieglego np?