-
Dzieniu
może i jest nieprawdziwa-ale zawsze mnie interesowało-jak to jest że ludzie ode mnie z liceum którzy mieli problemy, alo sie nie dostali na lądówkę i siedzą na iś'u-mają tam stypendium??chętnie coś ciekawego przeczytam:)uważam tylko że trudnością sie nie umywa pod żadnym względem!! -
Qba_tuSzyN
jesli uwazasz ze jesteś skrzywdzony/poszkodowany/coś jest nie tak?! to zmień tO!! :D -
WVX
>Dzieniu napisał
>eee Wojtek-po piątkowych zawirowaniach na chodniku mam
>wstręt do wszystkiego co ma procenty-nigdy nie tknę
>tego...do środy nie tknę alko...dobra spadam na browara!!
już sie nauczylem ze alkohol zawsze zwycieza (ty go w morde, a on Cie na glebę;)), ale i tak czlowiek staje ponownie do walki...hmm...niczym studiowanie na IL:)
-
-
Panda
>Dzieniu napisał
>może i jest nieprawdziwa-ale zawsze mnie interesowało-jak
>to jest że ludzie ode mnie z liceum którzy mieli problemy,
>alo sie nie dostali na lądówkę i siedzą na iś'u-mają
>tam stypendium??chętnie coś ciekawego przeczytam:)uważam
>tylko że trudnością sie nie umywa pod żadnym względem!!
Dzieniu cierpisz chyba na opiniowe i wykrzyknikowe ADHD :)
Gdzie napisałam coś w stylu, jaki zaprezentowałeś? Do ILu się NIE umywa pod żadnym względem. Zwłaszcza dla ludzi, którzy doświadczyli tego wydziału jest to ogromna zmiana. No dobra, pod jednym jest gorzej. Na lądówce są bardzo pomocni i mili matematycy a prowadzący matmę na ISiu... będę kulturalna i przemilczę. Chodziło mi o obiegową opinię, że można tam totalnie leżeć i nic nie robić - NIE można.
Poza tym nie o tym jest ten wątek. -
Dzieniu
A ja podam kolejny argument przeciwko ILowi-nie wiem czy Wy też coś takiego macie-ja wczoraj włąśnie zdałem ostatni egzamin-zero zaległości-2 tygodnie ferii, w przyszłym sem tylko 2 h zajęć...i jakoś nie czuję tych ferii...ten wydział jakoś tak niszczy poczucie wakacji i wogóle wolnego czasu że jakoś jeszcze tgo nie czuję...
Mi siepodoba na ILu. Mam nadzieję że wszyscy którym tak bardzo zależy poradzą sobie z przeciwnościami a moje doświadczenia które tu zapisałem Was nie będą dotyczyć. Życzęwszystkim udanych ferii, dużo dobrej zabawy!!pozdrawiam wszystkich i sruuu na narciochy:D -
Anonim
no dzieniu to adhd jak nic.
;) a zycie to nie bajka...jak kazdy wie...
a co do milych prowadzacych to pozdrawiam pppietro 1 i 2 :P -
littlefrog
na wieczorowych nie trzeba się uczyc?
hahahahahahaha
ilość i zakres materiału mamy dokładnie tą samą co dzienni, ale za to miej godzin przedmiotów i musimy to samo robić i zaliczać w krótszym czasie. jeśli wziąc pod uwagę jeszcze to że dzienni tylko siedzą i kują a u nas większość ludzi jeszcze pracuje to na wieczorowych jest o wiele trudniej i nie ma się co sugerować tym że to wieczorowe więc na pewno będzie lżej bo nie będzie.
-
Krzysiek
dzienni tylko siedzą i się kują.. yeeaaahh :) którzy to tacy są? przyznać się łajzy hehe. A co do ferii to nie wiem, jeszcze po pierwszym sem nie straciłem radości życia bez budy :P więc do 21 nie chce słyszeć NIC o IL.. zaglądne tu po nartach, see ya! -
MilenKa