PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Panda

Drugi sem to generalnie powierzchnie i niwelacje.
  • Anonim

A gdzie to mozna sprawdzic? Na stronie wydzialu nic nie moglam znalezc. Konkretnie chodzi o miernictwo wlasnie

>tweety napisał
    >>Asica napisała:
    >>do zadnego egzaminu nie mozna podejsc bez zaliczenia
    >>cwiczeń?
    >
    >zalezy od prowadzacego. Niestety nie pamietam jak dokladnie
    >jest z ktorym egzaminem...

• ewqa

a tak w ogole to jakie jest prawdopodobienstwo pojawienia sie tych pytan ktore dostalismy na egzaminie?? wie ktos moze czy takie wlasnie sie moga pojawic ?? :)
  • Anonim

>Asica napisała:
    >A gdzie to mozna sprawdzic? Na stronie wydzialu nic nie
    >moglam znalezc. Konkretnie chodzi o miernictwo wlasnie

Wiesz, nasz wydzial jest tak nowoczesny ze dobrze ze ta strona w ogole jest...
    Ja niestety nie pamietam, najlepiej spytaj prowadzacego...
  • Karolina

Może do tego wszystkiego jeszcze 25? Osnowa realizacyjna z dzisiejszego wykładu. 32 to chyba nie... 37 niby z dzisiaj ale mówił, że z dzisiaj to tylko osnowa realizacyjna chociaż nie wiadomo co wymyśli. Nie wiem co do Gaussa... Mało z tego było. 21 to wygląda na pierwszy semestr... to był chyba pierwszy wykład ale o tym to zawsze można coś napisać :)
  • Anonim

No wlaśnie, dzisiaj nawet gadałam z dr Kulesza, ale zapomniałam kompletnie o tym. Generalnie dla mnie to dość istotna kwestia jest, nie powiem:/
  • Krzysiek

a powiedzcie czy ktos wie, jak stoi sprawa z ubiorem? Czy musimy sie na maksa odstawiac czy styknie jak wrzuce koszule i marynarke lajtowa zamiast pelnego gajera?
  • *Marcin*

No i już po... Jak wam poszło?
  • ania

Krzysiowi nie moglo pojsc dobrze bo nie zalozyl gajera...
  • Krzysiek

a Ty qrde.. jak mnie zaszyla nooo hehe no a jak moglo pojsc?? bez gajera i bez wiedzy to ciezko cos poradzic :D
  • Radek

Z którego podręcznika najlepiej sie przygotowywac do egz z miernictwa?
  • Figo

Pytania powtorzyly sie z kartki od Kuleszy czy dolozyl cos innego?
  • Krzysiek

byly dwie grupy, jedna miala 4 pytania z kartki, druga 2 z kartki i dwie z dupy.. mysle, ze z byle jakiej ksiazki mozna byle o geodezji mniej wiecej byla :P
  • Figo

moze ktos zapodac te dwa pytania "z dupy"? :)
  • ania

> a Ty qrde.. jak mnie zaszyla nooo hehe no a jak moglo pojsc?? bez gajera i bez wiedzy to ciezko cos poradzic :D

amen. ja nie mam gajera. jestem skazana na porazke?
  • Krzysiek

skazana na porazke jestes odkad sie przyznalas do Strzaly :) niestety nawet gajer by Cie nie poratowal..
  • >>Jacek<<

Cholera zostawiłem kalkulator w tej sali co była zerówka... Co to za numer 331 ???? A moze go ktos znalazł ???? Siedzialem na samym koncu :(
  • ania

kolego z Chyliczkow. myslisz ze Tobie gajer pomoze?
  • Krzysiek

pomogl mimo ze go nie bylo haha, no to Strzala :)
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)