PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • fafek

Dłużewski pewnie będzie w poniedziałek o 12, bo wtedy mają być wyniki egzaminu i ewentualne wpisy:)
  • Tomasz

Dłużewski pewnie będzie w poniedziałek o 12, bo wtedy mają być wyniki egzaminu i ewentualne wpisy:)
  • Adrian

a czy ktos wie kiedy mozna zlapac dr G. Rzezuchowska?
  • Davido

a do kiedy indexy trzeba oddac ?; >
  • Anonim

Wie moze ktos kiedy zlapac na wydziale Terlikowskiego by otrzymac od niego wpis z B.O. ? Ewentualnie zna ktos moze do niego maila lub numer telefonu ? albo gadu? :D
  • Anonim

a nie wyjechal przypadkiem do Syrii w poniedzialek?
    przynajmniej mi sie tak o uszy obilo
  • Anonim

Chyba w tym tygodniu jakoś jedzie, wczoraj był ostatni dzień na wpisy od niego.
  • Cassper

Liste dał Kopaczewskiej, i ona daje wpisy za niego: z egzamu i ocene łączną.
  • Tomasz

wie ktos kiedy mozna spotkac Dluzewskiego ???
  • Anonim

Dzieki a wie może ktos w takim razie kiedy mozna na wydziale złapać Kopaczewską ? :)
  • Anonim

A Dłużewski ma konsultacje w poniedziałek od 12 - 13 . :)
  • Cassper

w Czwartek o 10 Kopaczewska ma konsultacje
  • pijaczynka

takie pytanie mam dotyczące wpisów- jeśli nie mogę uzyskać wpisu bo profesor jest nieosiągalny do października to co wtedy?
  • Przemek

też jestem w tej sytuacji w tym roku i napisałem podanie do Pani Dziekan, opisałem sprawę, załączyłem do indeksu i mam nadzieję, że w październiku będę miał gdzie wrócić; )

w każdym razie taki sposób doradzono mi w dziekanacie.
  • Norbert

Sluchajcie Przemka, on o wpisach wie wszystko; P
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)