PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nie robia zadnych problemow jesli nie zaliczysz kreski 1. w czercu bedziecie mieli 4 kolosy poprawkowe z dwoch semetrow jeden po drugim. zdarzali sie ludzie co pisali 4godziny, wiec sie nie przejmujcie krecha
  • Figo

Na test z kreski u dr Andrzeja B trzeba sie uczyc z ksiazki czy styknie przejrzec zeszyt? Czego bedzie wiecej? Perpektywy, aksonometrii, Monge'a czy wszystkiego po trochu? Sa grupy? Da sie sciagac?:-) Jutro mamy ten test wiec musze sie troche rozeznac w terenie (-:
  • Anonim

uuu, nikt nic nie wie
  • LAska

Bez obaw Towarzysze juz za jakies 11,5 godizny sie dowiemy co tam bedzie... Nie żebym wolał wiedziec wczesniej, ale przeciez trzeba znajdowac jakies pozytywy w tym wszystkim - ponoc optymisci zyja dluzej:)
  • Madzia

Ja myślę że przy pełnej sali da się ściągać tylko nie wiem czy bedzie od kogo bo co lepsi mają już teścik zaliczony i raczej nie zamierzają się pojawić. Więc zjawią się tylko ci co kreskę ogarniają trochę albo i to nie... Ale w tej burzy mózgów na pewno uda się coś wykombinować.;]
  • Anonim

koncze juz slup, zdaze sie jeszcze nauczyc tej krechy?
  • Figo

Sadze Asia ze masz duze szanse (-:
  • Anonim

no i po ptakach:(
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)