-
Anonim
nie robia zadnych problemow jesli nie zaliczysz kreski 1. w czercu bedziecie mieli 4 kolosy poprawkowe z dwoch semetrow jeden po drugim. zdarzali sie ludzie co pisali 4godziny, wiec sie nie przejmujcie krecha -
Figo
Na test z kreski u dr Andrzeja B trzeba sie uczyc z ksiazki czy styknie przejrzec zeszyt? Czego bedzie wiecej? Perpektywy, aksonometrii, Monge'a czy wszystkiego po trochu? Sa grupy? Da sie sciagac?:-) Jutro mamy ten test wiec musze sie troche rozeznac w terenie (-: -
Anonim
-
-
LAska
Bez obaw Towarzysze juz za jakies 11,5 godizny sie dowiemy co tam bedzie... Nie żebym wolał wiedziec wczesniej, ale przeciez trzeba znajdowac jakies pozytywy w tym wszystkim - ponoc optymisci zyja dluzej:) -
Madzia
Ja myślę że przy pełnej sali da się ściągać tylko nie wiem czy bedzie od kogo bo co lepsi mają już teścik zaliczony i raczej nie zamierzają się pojawić. Więc zjawią się tylko ci co kreskę ogarniają trochę albo i to nie... Ale w tej burzy mózgów na pewno uda się coś wykombinować.;] -
Anonim
-
Figo
-
Anonim