PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • piotrek_kom

Do bardziej doświadczonych..
    Nie wiecie jak to jest z zaliczeniem kreski u dr/mgr/(whatever) A.Bielińskiego? Chodzi mi o te "punkty uznaniowe", czy można je traktować poważnie i na ile mniej wiecej można liczyć? Od czego to zależy?
    I jak to jest z tym testem/sprawdzianem z wykładów na koniec I semestru? Czy to "teoria" jakaś, czy po prostu w formie kolosa zbiorczego z wykładów, czy test abcd.. Niby punktowane to jest na 10 pktów, ale ile z tego jest można realnie zdobyć?
    Thx
  • }-> sweetest perfection <-{

test - proste przekrojowe zadanka do narysowania :] mi się udało dostać 8 pkt, ale to jedna z tych rzeczy co nie wiem jak ją zrobiłam :P powodzenia :]
  • _tfuj_wruk_

>piotrek_kom napisał
    >Do bardziej doświadczonych..
    >Nie wiecie jak to jest z zaliczeniem kreski u
    >dr/mgr/(whatever) A.Bielińskiego? Chodzi mi o te
    >"punkty uznaniowe", czy można je traktować
    >poważnie i na ile mniej wiecej można liczyć?
    >Od czego to zależy?
    >I jak to jest z tym testem/sprawdzianem z wykładów
    >na koniec I semestru? Czy to "teoria" jakaś, czy po
    >prostu w formie kolosa zbiorczego z wykładów, czy
    >test abcd.. Niby punktowane to jest na 10 pktów, ale
    >ile z tego jest można realnie zdobyć?
    >Thx

dr
    test - podstawy z wykladu chyba 10 zadan ale poziom o wiele nizszy niz na kolosach mozna go nie pisac jesli przekroczy sie 40 pkt z obu kolosow tak bylo u nas
    punkty uznaniowe - max 10 chyba z tym to roznie bywa kaze przyniesc zeszyt albo dostajesz za wyglad albo sie pomyla albo dostajesz w zaleznosci ile masz lacznie pkt albo tyle ile Ci brakuje jak wierzysz w mikolaja to ostatnia wersja jest najbardziej mozliwa; )
  • Gosia

Punkty uznaniowe u pana Bielińskiego dostaje sie za to jak Cie zapamiętał p.B., czy w terminie oddawales prace zaliczeniowe i oczywiście od obecności na ćwiczeniach
    test, krótki bez teorii...
    dasz rade:)
  • Figo

Oj to chyba musze zaczac prowadzic porzadnie zeszyt - bleh;/
  • piotrek_kom

Dzieki, żeby jeszcze z analizy były pkty uznaniowe...:]
    W poniedziałek 2 kolos z kreski + 4 arkusz, super po prostu :P
  • Radek

wie ktos moze ....ile on daje tych punków uznaniowych (tak srednio) ??
  • awa

liczba zdobytych przez Ciebie pkt podzielona przez 10....
  • }-> sweetest perfection <-{

Cecylia też chyba dawała tyle ile się miało dzielone przez 10 :P szkoda że z wydymałki nie ma punktów uznaniowych, muahahaha ^^
  • Iwona

Kiedy Wy macie tego drugiego kolosa z kreski? w ten poniedzialek juz?
  • piotrek_kom

Nom, tj. 15go stycznia... :/ I jeszcze sie nam zbiegło z oddaniem 4 arkusza, wiec luxus nie jest. Transformacja i kłady ich mać.. TFUU!!
  • JACEK

A jak Bieliński mnie nie lubi?? To może dać zero?
    Szczerze mówiąc to licze na te punkty:)

A tak na marginesie? Jest jakiś spędzik z krechy?
  • Iwona

Spędów jest od groma, w czerwcu i we wrzesniu i zawsze sie mozna z nimi dogadac jakos, oni nie są raczej strasznie wredni :)
  • *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡__|̲̲̲͡͡͡▫ ̲͡

> u bielińskiego jest prosty egzamin wystarczy się na uczyć:) atak całkiem poważnie jak mu mocno się nie naraziłeś to zaliczysz!!!
  • Anonim

Ja dostalam 10 uznaniowych w drugim semestrze (bo tyle brakowalo mi do zaliczenia) a jeszcze zeszytu zapomnialam:P wiec reguly nie ma, ale za to nadzieje na dobre serce dr Bielinskiego mozna miec;)
  • Grzegorz Krawczak

ja slyszalem ze moza mu wciskac ciemnote typu ze jest ciezko trudna sytuacja osobista ze sie duzo i ciezko pracuje itd itd podobno przechodzily takie rzeczy jak komus brakowalo kilka punktow do zaliczenia
  • Anonim

Nie, nie trzeba mu wciskać żadnych kitów. Jeśli oddawałeś arkusze w terminie i nie poszedłeś na konsultacje zadawać głupie pytania to dostaniesz tyle ile Ci brakuje. Nie robi problemów z zaliczeniem. A tak srednio to chyba dawał po około 7p. Powodzenia :)
  • Jawor

a jeśli sie nie zaliczy 1 semestru kreski to na drugim sie na nia chodzi??
  • Grzegorz Krawczak

jezeli bedziesz na drugim semestrze to pozwala chodzic na zajecia
  • Grzegorz Krawczak

jezeli bedziesz na drugim semestrze to pozwala chodzic na zajecia
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)