-
Anonim
Jak to? Nie wiesz kto to jest gadżet? p. Wichniewicz który przynosi na wykłady różne zabawki typu pocięta rękawiczka gumowa wklejona do kartonowego pudełka, napompowana ma ojśniać analogię błonową, albo pomalowane zarówki, albo inne, śmieszne z punktu widzenia osoby która nie wie o co w tym fascynijącego, akcesoria :) -
Marlena
O kurcze w takim razie bardoz zaluje ze nie poznalam go bo to by mogloby rzucic nowe spojrzenie na tak banalne dotychczas dla mnie rzeczy :)
chmmm moze opowiesz troche wiecje o tym; p choc pewnie nie da sie opowiedziec :) chmm coz moze da rade jakos.. -
posiadam wiarę w niemożliwą moc
-
-
mlody bog
o.
a dlaczego na tej stronie jest sfotografowany moj projekt z IK? Przynajmniej wypadaloby napisac czyj to projekt, juz pomijam taki drobny fakt ze jest na 3.5 i nikt mnie nie pytal czy moze go umiejscic.. Pogwalcenie praw autorskich czy jakos tak..
Heh, smiesznie. -
piotrek:)
Wiem, wiem. Dzisiaj mnie p. Glinicka o wszystkim oświeciła. Egzamin pisemny trawa ok 2 godz 30 min - jest 5 lub 6 zadań. Od poniedziałku ustny. Mając 75% z pisemnego można oblać ustny i nie trzeba powtarzać pisemnego. To tak dla tych, co w czwartki długo śpią i nie chodzą na wykład :) -
Marlena
Dzieki wielkie :) a Ci co maja 4 z cwiczen niemaja nic ?:( A ustny to hardcore. Masz moze prxklady skrzyzowan z wysepkami i innymi bzduraqmi na Ik? -
Anonim
>mlody bog napisał
>o.
>a dlaczego na tej stronie jest sfotografowany moj projekt z
>IK? Przynajmniej wypadaloby napisac czyj to projekt, juz
>pomijam taki drobny fakt ze jest na 3.5 i nikt mnie nie
>pytal czy moze go umiejscic.. Pogwalcenie praw autorskich
>czy jakos tak..
>Heh, smiesznie.
Jak chcesz to go moge wywalic...
Jest sfotografowany,bo go nam dal Malarski na cwiczeniach jako wzor - zreszta z komentarzem; ) -
Marlena
-
mlody bog
Nie, spoko, ja wiele razy korzystalem z czyjs materialow wiec nie mam nic przeciwko zeby ktos skorzystal z moich. Ale mozesz napisac ze to mopa :D
Czemu to dal jako wzor i jaki komentarz? Ciekawym jest :) -
Anonim
>mlody bog napisał
>Nie, spoko, ja wiele razy korzystalem z czyjs materialow
>wiec nie mam nic przeciwko zeby ktos skorzystal z moich. Ale
>mozesz napisac ze to mopa :D
Chyba jest na 1 stronie podpisana...
>Czemu to dal jako wzor i jaki komentarz? Ciekawym jest :)
Czemu to nie wiem, chyba dlatego ze byl swiezo oddany, a skomentowal to mniej wiecej tak, ze autor projektu oddal go troche za pozno, i stad nienajlpesza ocena i troche uwag :) -
mlody bog
ehehhe, no tak, troche pozno to oddalem, to sie zgadza :D
jest podpisana, orajt.
Smiesznie zobaczyc cos swojego jako pomoc naukowa :PP
|
|
Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl
Miejsca grona (3)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
- Dodaj miejsce