-
Agata L
Rzadko ludzie zaglądają na stronkę Pana Wódkowskiego, więc pomyślałam, że to nie będzie zły pomysł:
"2008.06.15
Szanowni Państwo
Studenci odbywający praktyki w firmie Karmar proszeni są o zgłoszenie się do siedziby firmy na ul. Taborową 16 do działu kadr (na parterze) do Pani Grażyny Lesickiej w celu wykonania badań do pracy na wysokości.
Studenci odbywający praktyki w firmie JW Construction proszeni są o pilne zgłaszanie się do pok. 113 po skierowania na badania do pracy na wysokości
Szkolenie BHP 23 czerwca o godz. 16:00 w siedzibie firmy ul. Radzymińska 326 p. 322"
-
s1iwa
Może , ktoś wie gdzie mamy sie zgłosić z tym skierowaniem wysokościowym z 113. I do kiedy i gdzie to złożyć? -
mrś
zdaje sie ze aby odbyc praktyke w mostostalu trzeba dostarczyc jakies krotkie cv (kto wie w jakim celu) i odbyc szkolenie bhp na konstruktorskiej bodajze, wie ktos moze o jakims najblizszym terminie i grupie chetnych zeby to ogarnac? -
egoistka
a czy ktos wie gdzie jest inspektorat gdzie beda odbywac sie praktyki? -
-
Dzieniu
krotkie cv (kto wie w jakim celu)
idziesz jakby nie patrzeć kawę nosić-cv jest potrzebne:)
jak będziesz chciał ciągnąć dalej naukęu nas to żeby Cię przyjęli musisz złożyć cv. -
Anonim
>wie ktos moze o
>jakims najblizszym terminie i grupie chetnych zeby to
>ogarnac?
Każdy piątek do końca czerwca, godzina 9.
Ja też chętna jestem, idę w ten piątek, bo w następny jest b.o. o 9:00.
-
mrś
ehh:/, chętnie bym się podłączył w ten piątek ale mam tiorby. może za tydzień też zbierze się jakaś załoga... -
Anonim
Jak jest z zaliczeniem praktyk? Bo zdaje się, że jest to związane z tym "krótkim cv" w przypadku Mostostalu i odpowiednimi podpisami, tyle, że na tej budowie na której jestem nic nie wiedzą, że miały być praktyki, już nie mówiąc o jakichś papierach, a pan WW ma urlop. -
_tfuj_wruk_
>Asica napisała:
>Jak jest z zaliczeniem praktyk? Bo zdaje się, że jest to
>związane z tym "krótkim cv" w przypadku Mostostalu i
>odpowiednimi podpisami, tyle, że na tej budowie na której
>jestem nic nie wiedzą, że miały być praktyki, już nie
>mówiąc o jakichś papierach, a pan WW ma urlop.
jak dobrze zagadacie z jakimś inżynierem to napisze Wam co właściwie robiliście (często naginając prawdę :P) po czym da jakąś tam pieczątkę byle to ładnie wyglądało w ramach sprawozdania jakie trzeba złożyć. lepiej żeby on to napisał to przynajmniej będzie fachowo bez jakiś tam 'kwiatków'. A co do Mostostalu to ostatniego dnia trzeba się udać znowu do ich siedziby i coś tam panie dawały. zresztą powinni Wam to powiedzieć na spotkaniu w Mostostalu pierwszego dnia. tak było przynajmniej rok temu... -
Gżesió
To co niby robiliście to dziennik praktyk, który jest podstawą do zaliczenia ćw. My w zeszłym roku pisaliśmy sobie codziennie co robiliśmy ost. dnia kierownik budowy to przejrzał podpisał pod pieczętował i z głowy :) -
Anonim
a jak ktoś już był na bhp (praktyki w mostostalu) i przyjdzie jego termin to normalnie jedzie z tym papierkiem na budowe co otzrymał na bhp na budowe i tam sie zgłasza do jakiegoś kierownika czy jak?? -
Zuzanna Rz.
A był ktoś może na budowie w Karmarze? Albo jest teraz? Powiedzcie jak to u was wyglada, bo ja jestem na Stawki i szczerze mowiac to wszyscy nas maja gdzies, obojetne jest im to czy jestesmy czy nie, kierownik jak nas widzi to mowi pod nosem "o nie...". Dzis pol dnia kazal nam sie zapoznawac z dokumentacja budowy, potem stwierdzil ze w przyszlym tygodniu da nam 5 tematow dotyczacych tej konkretnej budowy i bedziemy musieli pisac na zaliczenie. Ciagle na o cos wypytuje, ale sorry, po drugim roku nie wie sie zbyt wiele (a analiza, mechana i wytrzymalosc zupelnie sie tu nie przydaja) i on sie wkurza. Generalnie na plac budowy nas nie wpusci, bo tam niebezpiecznie, wiec siedzimy w biurze wyprobowujac co raz to nowe smaki Nespresso. I jeszcze ma do nas pretensje, ze nie wiemy co chcemy robic, ze nikt nam nie powiedzial z uczelni co robic. A p.Wodkowski mowil, ze kierownik budowy sam nam powie co robic. Nie jest fajnie. -
piotrek_kom
Uuu to nieciekawie macie.. Ja jestem w Mostostalu (Iskra, bloki na ul. Fieldorfa) i jest super :) Kadra młoda, w większości po lądówce. 4 kierowników ok. 30 lat, wszystko nam mówią, gdzie chcemy iść, coś zobaczyć to nam pokazują co i jak, możemy przyjść na którą chcemy i do której chcemy po wcześniejszym ustaleniu. A to elewacje odbieraliśmy, a to roboty murarzy, tynkarzy, dzisiaj było lanie stropów, jutro ściany, ogólnie jest na prawdę fajnie, i oby tak dalej. -
Anonim
Ja jestem na Radzymińskiej na wiadukcie i za dużo się nie dzieje, głównie kują albo kopią, ale powiem, że całkiem sympatycznie. Szkoda, że sama jestem. -
Anonim
piotrek bo ja tesh mam na fildorfa. I tam normalnie poszedłeś z tym zaświadczeniem z bhp na ta budowe i już?? -
piotrek_kom
> piotrek bo ja tesh mam na fildorfa. I tam normalnie poszedłeś z tym zaświadczeniem z bhp na ta budowe i już??
Tak, ale i tak na to nie patrzą :) Kierownik robót dał nam jakieś instrukcje bhp żebyśmy sie z nimi zapoznali, a po dwóch dniach oddaliśmy oczywiście przeczytane.. :) Roboty jest sporo, dziś i w Cadzie projektowaliśmy położenie takich centralek wentylacyjnych na dachu, mierzyliśmy kominy, odbieralismy kolejne ścianki działowe. Atmosfera jest super, ludzie fantastyczni, kierownik budowy (szef wszystkich szefów) joby sadzi na podwykonawców zanim wogóle powie o co mu chodzi:D jaja dobre, i czuje, że sporo wyniesiemy stamtąd (oprócz kasków, kamizelek i dalmierza laserowego...). -
Anonim
ale roboty tej nie przynosi sie do domu chyba co??
a tak poza to jaka jest forma zaliczenia praktyk
ja to niby dopiero 4 termin tam na fildorfa mam ale warto wiedzieć wszystko wcześniej -
JACEK
MAły offtop: nie wie może ktoś czy xero na I pietrze jest otwarte w wakacje? W końcu lato latem, ale projekty czekają; / -
Magrat*
jak tydzień temu zapytałam pana w xero do kiedy jest otwarte, to mi powiedział że gdzieś to 10,12 lipca, ale to nie na pewno, bo jeszcze zobaczy jak będzie... -
gosiab
a czy ktoś praktykuje w Mostostalu na Ryżowej?
jaka atmosfera?
można się czegoś nauczyć?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne