PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wujek_tomek

spokojnie...:D w poniedzialek bedzie znowu walka:]
  • Anonim

Tak, tylko ja już mam tyle w plecy, że nawet nie wiem, czy się nie uczę dla własnej satysfakcji tylko:(
  • wujek_tomek

pozytywne nastawienie, bedzie DOBRZE ASIU:)))) powodzenia
  • wujek_tomek

pozytywne nastawienie, bedzie DOBRZE ASIU:)))) powodzenia
  • cham prostak ten zia

do zobaczenia w poniedzialek:) .... w du...jeba....analiza :/

......wyjebia nas........ kurwa wyjebia nas....... jebani :[
  • Bordo'wy

nie dygajcie damy rade! jak nie my, to kto ma tu studiowac ? (tylko niech nie padnie odpowiedz "inni" %-))
  • Anonim

luzik, jak cos to dzieki giertysiowi raczej tegoroczni maturzysci nas nie przebija to sie dostaniemy ponownie. tylko czy ktos bedzie mial na to ochote....
  • gufi

a ja "dzieki giertysiowi" jestem na tych studiach.. :] i nawet semestr zaliczam :P
  • Anonim

>wujek_tomek napisał
    >pozytywne nastawienie, bedzie DOBRZE ASIU:)))) powodzenia

thx (nie mylić z tangensem hiperbolicznym)

• chmielu

nie wiem czemu tak wszyscy panikujecie z powodu analizy i algebry:) ja sie uczylem dzien przed egzaminem. no...robilem sciagi a nie uczylem:) i bazujac wylacznie na nich zaliczylem jedno i drugie:) gorsza jest analiza II wiec sie uspokojcie teraz..:D a jak dojdzie wam jeszcze mechana to ho ho!!:D:D:D ale tak czy inaczej powodzenia:)
  • Anonim

może wszyscy boją się, że tej mechany nawet nie zobaczą? ehh...
  • Tomasz

nic fajnego - nie ma co ogladac :D
  • prusak

elementy geometrii rozniczkowej tez wchodza w zakres materialu do egzaminu? [w sensie jutrzejszej poprawy]
  • Piotrek

wie ktos moze czy z analizy na poprawie mozemy sie spodziewac podobnych rzeczy ktore byly ? czy moze walna cos calkiem innego ? wiecie jak bylo w poprzednich latach ?
  • jjacek

moze mi ktos podac jakie zadania byly na algebrze w 1 terminie? :>
  • *Alicja*

>Prrrusak napisał
    >elementy geometrii rozniczkowej tez wchodza w zakres
    >materialu do egzaminu? [w sensie jutrzejszej poprawy]

dobre pytanie!!!
    też bym chciała wiedziec, ale wolałabym żeby odpowiedź brzmiała: nie :)
  • Tomasz

zazwyczaj bylo tak ze na drugim terminie byly podobne zadania jak na pierwszym
  • Tomasz

>jjacek napisał
    >moze mi ktos podac jakie zadania byly na algebrze w 1
    >terminie? :>

-rozwiazac uklad rownan z parametrem metoda eliminacji gaussa i - napisac ile ma rozwiazan w zaleznosci od parametru

-napisac pozostale pierwiastki wielomianu jezeli z=i jest pierwiastkiem tego wielomianu, pozniej zaznaczyc te pierwiastki na wykresie ktore spelniaja jakas tam nierownosc

-sprawdzic dla jakiego parametru prosta jest rownolegla do plaszczyzny a pozniej sprawdzic czy w danym przypadku pokrywa sie z plaszczyzna

-napisac co to sa wartosci i wektory wlasne i znalezc wartosci wlasne dla jakiejs tam macierzy

-udowodnic indukcyjnie wzor moivre`a i omowic mnozenie liczb zespolonych

i jeszcze jakies jedno ktorego nie pamietam... chyba wlasnie z geometri rozniczkowej albo powierzchni drugiego stopnia

powodzenia!
  • Bordo'wy

co do geometrii rozniczkowej:

dla tych co pisza calosc -> na 100% tak

dla tych co pisza sama teorie -> na 90% nie

ogolnie egzamin da sie bez problemu przepchnac bez dotykania tego zadania, co udalo sie np. mi %-)
  • Sebbastian

Z tego co słyszałem z geometri różniczkowej na egzaminie trzeba było napisać prostą binormalną do danej płaszczyzny i podać jej skręcenia. Ocb nie wiem :) ale tak mniej więcej brzmiało to zadanie.
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)