-
wujek_tomek
-
Anonim
Tak, tylko ja już mam tyle w plecy, że nawet nie wiem, czy się nie uczę dla własnej satysfakcji tylko:( -
wujek_tomek
-
-
wujek_tomek
-
cham prostak ten zia
do zobaczenia w poniedzialek:) .... w du...jeba....analiza :/
......wyjebia nas........ kurwa wyjebia nas....... jebani :[ -
Bordo'wy
nie dygajcie damy rade! jak nie my, to kto ma tu studiowac ? (tylko niech nie padnie odpowiedz "inni" %-)) -
Anonim
luzik, jak cos to dzieki giertysiowi raczej tegoroczni maturzysci nas nie przebija to sie dostaniemy ponownie. tylko czy ktos bedzie mial na to ochote.... -
gufi
a ja "dzieki giertysiowi" jestem na tych studiach.. :] i nawet semestr zaliczam :P -
Anonim
>wujek_tomek napisał
>pozytywne nastawienie, bedzie DOBRZE ASIU:)))) powodzenia
thx (nie mylić z tangensem hiperbolicznym)
-
chmielu
nie wiem czemu tak wszyscy panikujecie z powodu analizy i algebry:) ja sie uczylem dzien przed egzaminem. no...robilem sciagi a nie uczylem:) i bazujac wylacznie na nich zaliczylem jedno i drugie:) gorsza jest analiza II wiec sie uspokojcie teraz..:D a jak dojdzie wam jeszcze mechana to ho ho!!:D:D:D ale tak czy inaczej powodzenia:) -
Anonim
-
Tomasz
-
prusak
elementy geometrii rozniczkowej tez wchodza w zakres materialu do egzaminu? [w sensie jutrzejszej poprawy] -
-
Piotrek
wie ktos moze czy z analizy na poprawie mozemy sie spodziewac podobnych rzeczy ktore byly ? czy moze walna cos calkiem innego ? wiecie jak bylo w poprzednich latach ? -
jjacek
-
*Alicja*
>Prrrusak napisał
>elementy geometrii rozniczkowej tez wchodza w zakres
>materialu do egzaminu? [w sensie jutrzejszej poprawy]
dobre pytanie!!!
też bym chciała wiedziec, ale wolałabym żeby odpowiedź brzmiała: nie :) -
Tomasz
zazwyczaj bylo tak ze na drugim terminie byly podobne zadania jak na pierwszym -
Tomasz
>jjacek napisał
>moze mi ktos podac jakie zadania byly na algebrze w 1
>terminie? :>
-rozwiazac uklad rownan z parametrem metoda eliminacji gaussa i - napisac ile ma rozwiazan w zaleznosci od parametru
-napisac pozostale pierwiastki wielomianu jezeli z=i jest pierwiastkiem tego wielomianu, pozniej zaznaczyc te pierwiastki na wykresie ktore spelniaja jakas tam nierownosc
-sprawdzic dla jakiego parametru prosta jest rownolegla do plaszczyzny a pozniej sprawdzic czy w danym przypadku pokrywa sie z plaszczyzna
-napisac co to sa wartosci i wektory wlasne i znalezc wartosci wlasne dla jakiejs tam macierzy
-udowodnic indukcyjnie wzor moivre`a i omowic mnozenie liczb zespolonych
i jeszcze jakies jedno ktorego nie pamietam... chyba wlasnie z geometri rozniczkowej albo powierzchni drugiego stopnia
powodzenia! -
Bordo'wy
co do geometrii rozniczkowej:
dla tych co pisza calosc -> na 100% tak
dla tych co pisza sama teorie -> na 90% nie
ogolnie egzamin da sie bez problemu przepchnac bez dotykania tego zadania, co udalo sie np. mi %-) -
Sebbastian
Z tego co słyszałem z geometri różniczkowej na egzaminie trzeba było napisać prostą binormalną do danej płaszczyzny i podać jej skręcenia. Ocb nie wiem :) ale tak mniej więcej brzmiało to zadanie.