-
wujek_tomek
witam wszystkich,
chcialbym sie dowiedziec jak wyglada egzamin z tych przedmiotow, czego mozna sie spodziewac.jakies przyklady z lat poprzednich
czy te 2 czesci ktore mamy pisac to jest jeden egzamin czy dwa z osobna piszemy.dzieki za info
hyhy powoli trzeba zaczac ogarniac skrypty:D -
Marton
mam jakies przykaldowe egzaminy z algebry i anala:). jak chesz do daj maila:). A jak macie wykaldy z Piotrowiczem to zapytajcie sie na ostatnich zajeciach co bedzie na egzaminie i on przewaznie mowi te tematy co beda:) -
..:KaŚkA:..
-
-
Davido
-
Mariusz Jaczewski
-
Dasa
Nie wiem jak jest teraz (4 lata temu to miałem) ale z tego co pamiętam (tak było u mnie) ci co dostali 4 i 5 to na pisemnym mieli więcej niby teorii, osoby były w innej sali (ale niezależnie co się pisało, ze względu na to że miało się takie oceny z ćwiczeń zaliczało się egzamin na min 3). Ci co mieli poniżej 4 mieli mniej teorii więcej zadań (i tu już nie można było lać wody)......
Zresztą algebra,analiza to nic....w porównaniu z egzaminami z innych przedmiotów na starszych latach. -
Marta Trzcińska
PISZCIE, PISZCIE, A PROPO;S ALGEBRY KUMPELA MA WIEKSZOSC TYCH OPRACOWAN, PISZCIE LUDZISKA NA TO GRONO,
http://grono.net/users/158390/detai...
-
Figo
-
Anonim
-
Anonim
>Dasa napisał
>Nie wiem jak jest teraz (4 lata temu to miałem) ale z
>tego co pamiętam (tak było u mnie) ci co dostali 4
>i 5 to na pisemnym mieli więcej niby teorii, osoby
>były w innej sali (ale niezależnie co się
>pisało, ze względu na to że miało
>się takie oceny z ćwiczeń zaliczało
>się egzamin na min 3). Ci co mieli poniżej 4 mieli
>mniej teorii więcej zadań (i tu już nie
>można było lać wody)......
>
to nie jest tak, że ludzie z 4 i 5 piszą więcej teorii niz pozostali- oni piszą TYLKO teorię. A zadania są takie same dla wszystkich.Jest 6 zad (3 z cw i 3 z wykładów)a "lepsi" piszą tylko z wykładów.
-
Figo
-
Madzia
-
Marton
wrzucilem to na taka stronke bo duzo chetnych sie zrobilo:). Oto link http://rapidshare.com/files/1024331... -
-
Anonim
Witajcie
mam zakręconą kumpele która robi mi wkręty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Pani Marta Trzcińska podała moje konto w zwiazku z tym oświadczam, iż z analizy i algebry nie mam nic ...zdawałam to 4 lata temu, jedno moge powiedzieć że zajeło mi to conajmniej z 5 podejść aby to zaliczyć
pozdrawiam
PS.Cina Parówko ja ci Dam;P -
01.Mikołaj
jak dla mnie poziom trudnosci tych egzaminow byl sredni,ale malo osb mialo z nimi problemy...napewno jedne z najbardziej zbednych egzamionow na tym kierunku,powodzenia,elo -
< | 0 N
-
Figo
-
Wiki:)
...ale nie wiem czemu nie chce mi się on otworzyć...może mógłby ktoś mi je przesłać na wiki@o2.pl...please -
*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡__|̲̲̲͡͡͡▫ ̲͡
> ściągajcie u nas na egzaminie prawie każdy ściągał tylko zależy kto pilnuje:) a najlepiej przez tel. ktoś robi na zewnątrz i robi zdjęcia :)
:):):) -
Figo
Lepiej pisac obie czesci z analizy i algebry (praktyka+teoria) czy sama teorie? Bo dla mnie bylo oczywiste ze lepiej pisac mniej niz wiecej a zaslyszalem ostatnio ze bardziej sie oplaca pisac obie czesci niz jedna. Jak to z tym jest?