PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej. Dokładniej to chodzi o egzamin u dr Czerneckiego. Jak wygląda egzamin i JAKIEGO TYPU PYTANIA SIĘ TRAFIAJĄ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdro:)
  • pralina z marcepanem

powinno byc mero i piramitec.... :( gotowce sie nie przydaly:(
  • Gżesió

Nie, ale można uznać, że było to pytanie; ) A ludzie są jacy są...
  • Anonim

Ale druga grupa miała pytanie wyjątkowo z dupy, więc stwierdziliśmy że nie będziemy złymi kolegami i pomożemy :)
  • Norbert

taaaak, jedyne pytanie na ktore sie naprawde umialo, a tu taka niemila niespodzianka :( i wtorek czeka :///
  • pralina z marcepanem

jaka druga grupa?? pierwsza miala mero a druga piramitec:) nie miales gotowca.... trzeba bylo krzyknac... rzucilabym Ci:)
  • ..::A nuszka::..

Oni nie mieli mieć Piramiteca tylko jakis inny nie znany system ultra coś tam, a tym to chyba nikt nie słyszał :)
  • Gżesió

Jeżeli tak, to zwracam honor :]
  • powoli powolutku...:)

a tak wogóle, to każdy przyzna (pomimo, że nie chodził na wykłady:), że tych systemów łączenia to nie było (ponoć rok temu mówił o tym)...
    naszemu dr co się pomyliło, tak jak to było na początku egzaminu:) (metale I)

więc wyszło jak wyszło,,a pytania były do wykładów...
    pozdrawiam ostatni rząd ławek..:)
  • Anonim

Druga grupa miała mieć octaplatte(chyba tak to się pisze) z tego co usłyszałem. Ale sam nie wiem co to jest;)
  • ..::A nuszka::..

No właśnie i to jest ten sygnał, który zmusza mnie do pójścia do laryngologa :(
  • Robaczek

A mówiłam komuś, że te pytania to daje jak mu się przypomną; )
  • pralina z marcepanem

to moze na najblizszym terminie to trzeba mu po prostu podsunac kartke z pytaniami, zeby nie wytezal pamieci:)
  • piotrek:)

a jakie były pytania we wtorek na pierwszym terminie? czy oba ciągi miały te same czy inne?
  • _tfuj_wruk_

>piotrek:) napisał
    >a jakie były pytania we wtorek na pierwszym terminie? czy
    >oba ciągi miały te same czy inne?

pytania były dla obu takie same z tym ze były autorstwa wykładowcy pierwszego ciągu więc sądzę że były przyjemniejsze niż te które chciał dać pan Cz.
    1 belki podsuwnicowe
    2 przekroje poprzeczne hal
    3 projektowanie stóp obciążonych mimośrodowo
    coś w tym stylu...
  • JACEK

Na poczcie na wp znalazłem info ze 09.06.09 (wtorek) ma być zerówka z metali 2.
    Wie ktoś cos wiecej? Czy wszyscy są zaproszeni? Nie byłem na żadnym wykładzie, więc chciałbym sie dowiedziec jak to wygląda...
    Bo nie wiem jak jest w tym semestrze, ale w poprzednim (piątym) było zdaje się dwóch prowadzących (grupy 1-3 i 4-6) i każdy robił jakąś swoją zerówkę czy coś takiego...
  • Bikerwashere

Poszukuje sciag, prosze o przeslanie na bikerwashere@yahoo.com
  • Irek

może ktoś napisać kto miał w zeszły wtorek zerówke co na niej było? i czy były zadania obliczeniowe jakieś?
  • braja

1.Trzony słupów mimośrodowo ściskanych.
    2.Zbiorniki walcowe - szczegóły konstrukcyjne.
    3.Narysować węzeł podporowy i kalenicowy.
    4.Zasady umieszczania stężeń.

Zadań obliczeniowych nie było.
  • Bordo'wy

>braja napisał
    >1.Trzony słupów mimośrodowo ściskanych.
    >2.Zbiorniki walcowe - szczegóły konstrukcyjne.
    >3.Narysować węzeł podporowy i kalenicowy.
    >4.Zasady umieszczania stężeń.
    >
    >Zadań obliczeniowych nie było.

zbiorniki cylindryczne:P
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)