- 1
- 2
-
Anonim
Hej. Dokładniej to chodzi o egzamin u dr Czerneckiego. Jak wygląda egzamin i JAKIEGO TYPU PYTANIA SIĘ TRAFIAJĄ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdro:) -
pralina z marcepanem
-
Gżesió
-
-
Anonim
Ale druga grupa miała pytanie wyjątkowo z dupy, więc stwierdziliśmy że nie będziemy złymi kolegami i pomożemy :) -
Norbert
taaaak, jedyne pytanie na ktore sie naprawde umialo, a tu taka niemila niespodzianka :( i wtorek czeka :/// -
pralina z marcepanem
jaka druga grupa?? pierwsza miala mero a druga piramitec:) nie miales gotowca.... trzeba bylo krzyknac... rzucilabym Ci:) -
..::A nuszka::..
Oni nie mieli mieć Piramiteca tylko jakis inny nie znany system ultra coś tam, a tym to chyba nikt nie słyszał :) -
Gżesió
-
powoli powolutku...:)
a tak wogóle, to każdy przyzna (pomimo, że nie chodził na wykłady:), że tych systemów łączenia to nie było (ponoć rok temu mówił o tym)...
naszemu dr co się pomyliło, tak jak to było na początku egzaminu:) (metale I)
więc wyszło jak wyszło,,a pytania były do wykładów...
pozdrawiam ostatni rząd ławek..:) -
Anonim
Druga grupa miała mieć octaplatte(chyba tak to się pisze) z tego co usłyszałem. Ale sam nie wiem co to jest;) -
..::A nuszka::..
No właśnie i to jest ten sygnał, który zmusza mnie do pójścia do laryngologa :( -
Robaczek
-
pralina z marcepanem
to moze na najblizszym terminie to trzeba mu po prostu podsunac kartke z pytaniami, zeby nie wytezal pamieci:) -
-
piotrek:)
a jakie były pytania we wtorek na pierwszym terminie? czy oba ciągi miały te same czy inne? -
_tfuj_wruk_
>piotrek:) napisał
>a jakie były pytania we wtorek na pierwszym terminie? czy
>oba ciągi miały te same czy inne?
pytania były dla obu takie same z tym ze były autorstwa wykładowcy pierwszego ciągu więc sądzę że były przyjemniejsze niż te które chciał dać pan Cz.
1 belki podsuwnicowe
2 przekroje poprzeczne hal
3 projektowanie stóp obciążonych mimośrodowo
coś w tym stylu... -
JACEK
Na poczcie na wp znalazłem info ze 09.06.09 (wtorek) ma być zerówka z metali 2.
Wie ktoś cos wiecej? Czy wszyscy są zaproszeni? Nie byłem na żadnym wykładzie, więc chciałbym sie dowiedziec jak to wygląda...
Bo nie wiem jak jest w tym semestrze, ale w poprzednim (piątym) było zdaje się dwóch prowadzących (grupy 1-3 i 4-6) i każdy robił jakąś swoją zerówkę czy coś takiego...
-
Bikerwashere
-
Irek
może ktoś napisać kto miał w zeszły wtorek zerówke co na niej było? i czy były zadania obliczeniowe jakieś? -
braja
1.Trzony słupów mimośrodowo ściskanych.
2.Zbiorniki walcowe - szczegóły konstrukcyjne.
3.Narysować węzeł podporowy i kalenicowy.
4.Zasady umieszczania stężeń.
Zadań obliczeniowych nie było. -
Bordo'wy
>braja napisał
>1.Trzony słupów mimośrodowo ściskanych.
>2.Zbiorniki walcowe - szczegóły konstrukcyjne.
>3.Narysować węzeł podporowy i kalenicowy.
>4.Zasady umieszczania stężeń.
>
>Zadań obliczeniowych nie było.
zbiorniki cylindryczne:P
- 1
- 2