-
<<Paweł>>
Zamieszczam pytania i slajdy, które dostaliśmy od Siegoczyńskiego...
http://www.sendspace.pl/file/DRmqfo...
miłego ściągania... pliku rzecz jasna ]:-> -
piotrek_kom
Pamiętajcie, że jak Wam na zerówce powiedzą, że termin tracicie, i jak ktoś nie czuje się na siłach to niech wyjdzie, to siadajcie na tyłkach (ściągach) i piszcie, jak najwiecej, w tamtym roku nie zaliczyli głównie Ci co wyszli :) -
JACEK
Tak naprawde to na zerówce to on nie ocenia tego co sie napisało (no chyba ze sie odda pusta kartke) tylko to na ilu sie było listach.
Jak ktos ma komplet to 4-4.5 jak w banku :) -
BARTEK ADAMCZYK
a Siego i Kozielski to to samo, egzaminy tak samo wyglądają ? , pytania pewnie dają inne ?
jak to jest oni dają kartki i sie pisze na nich czy na swoich się pisze i oni dyktują pytania ? :) -
-
BARTEK ADAMCZYK
a i jeszcze te pytanie np. u Kozielskiego to są opisowe czy ABCDEFGH ?? -
piotrek_kom
w tamtym roku Kozielski dawał znienawidzony przez ludzkość tzw. test otwarty, niby test, a jednak opisówka -
BARTEK ADAMCZYK
ale chyba pytania z tego testu zgadzały sie z pytaniami które podarował nam i poprzednim rocznikom także raczej chyba:) ? -
RaaDeeK
-
Figo
>RaaDeeK napisał
>jedno pytanie -> łatwo na tej zerówce się ściąga czy
>trudno??
:D latwiej niz na fizyce to chyba tylko na metalach -
PiWCuk
a ma może ktoś tą prezentacje z powerpointa w plikach jpg albo cos w tym stylu? albo zna jakis konwerter zeby przerobic hurtowo a nie kazdy pojedynczo? -
Jawor.
pytania opisowe, większość albo coś tam sie kojarzy albo sie pisze z głowy... ludzie opiszcie swój dzień a zaliczycie :) jeżeli wyniki były już bodajże po 3 godzinach a cała aula była zapełniona to chyba świadczy, że prace były szybko sprawdzane. Ja miałem 4,5 - 2 razy przeczytałem wykłady+mała grupowa przepytka
':D latwiej niz na fizyce to chyba tylko na metalach'
myśle, że jednak łatwiej na fizyce :] -
BARTEK ADAMCZYK
-
Anonim
-
Szymon Zdunczyk
-
Figo
-
bruuum
-
Bordo'wy
>RaaDeeK napisał
>jedno pytanie -> łatwo na tej zerówce się ściąga czy
>trudno??
o ile na zerowce da sie sciagac, o tyle na pozniejszych terminach niebaldzo.. zerowke pisze sie na auli w gmachu fizyki, wiec jak latwo sie domyslic trudno upilnowac tyle osob; ) nie dajcie sie tylko zastraszyc, ze zerowka odbiera jeden zwykly termin egzaminu(prawie wszyscy zdali-ja akurat dalem sie zastraszyc;)) na pierwszym terminie natomiast, pisalismy w niewielkiej sali w jakies 10-15 osob i on sobie caly czas czlapal, a bylo chyba tylko 20 min na napisanie wszystkiego. -
PiWCuk
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne