- 1
- 2
-
fafek
Ile razy można zaliczać kolokwium z miernictwa u kochanego magistra Maja? -
Dietrich
nigdy sie w to nie wglebialam, zawsze jakos fartem poszlo na 3, ale z tego co pamietam to jest 1 poprawa na konsultacjach, a na koniec semestru tez chyba mozna odstac jakies podejscie, mgr Maj ma swoje zasady ale da sie z nim dogadac -
sorevell
Pozdrownienia dla kolegi Ziolkowskiego, bo na pewno nie ominie tego tematu. :P -
-
JACEK
Maj spoko ziom; )
Pocieszny gość, tylko żeby mniej pier**lił od rzeczy, a skupił sie na konkretach! -
Anonim
co do Maja to on jest bardzo konkretny i jakoś nie mogę sobie przypomnieć żeby pier**lił głupoty, a miałam z nim zajęcia w tamtym roku...Bardzo spoko człowiek :) -
..::A nuszka::..
Poprawa jest jedna, potem własnie cos pod koniec semestru jeszcze jest!
A Maj, to bardzo miły człowiek, dużo się można u niego nauczyć i nigdy nie pie**lił głupot!!!! -
Anonim
-
Kamil Bieniek
nie no zdecydowanie pan Maj to miły człowiek, teksty "specjalnie podałem wam zły wzór żebyście sami go sprawdzili", i "tego nie trzeba było robić ale chciałem sprawdzić czy do tego dojdziecie". Łuchu super gościu, uwalił mnie na drugim semestrze i wspominam go z "niechęcią" silną, no ale gorszych można, a nawet trzeba przeżyć. -
sorevell
-
-
posiadam wiarę w niemożliwą moc
ile ludzi, tyle opiniii:) kolokwium mozna poprawiac jeden raz w semstrze, a drugi raz w sesji, tylko bylo cos takiego, ze jak maz niezaliczone dwa kolokwia, to do tej poprawy w sesji nie mozesz podejsc:) no i oczywiscie wyniki popraw masz podane dopiero pod koniec semstru... zawsze istnieje taka nutka niepewnosci:p -
okoko
MAJ to IDIOTA!!!uwalil mnie na 1 semestrze ale prof Palys okazal sie czlowiekiem i dlatego studiuje:)MAJ to mega kutas, zaliczylem 2 kolo ale pierwsze napisalem na ponad 50 % a za 3 razem trzeba bylo na ponad 70 wiec mnie ujebal, pozdro dla debilow ktorzy uwazaja go za normalnego papa PAŁYS MEGA KOLO dziekuje...:) -
_tfuj_wruk_
Maj się także często kończy ludziom dopiero na poczatku lipca na drugim semestrze lub trwa nawet przez jesień tak wiec jest kolorowo... -
-
..:KaŚkA:..
a tak troche schodzac z tematu p.maja:) mam takie pytanko, moze ktos wie jak sie wyrownuje te przyrosty na tej kartce z obliczania wspolrzednych? skad wiemy ile dodac/odjac?
z gory dzieki:) -
-
Pele
no prosze szybko dojsc w 9 minetek <lol>
a my sie wloczymy po konsultacjach u Kuleszy :D -
Norbert
-
>Pele Barbórka BIS miejsce 24/28 napisał
>no prosze szybko dojsc w 9 minetek <lol>
>
>a my sie wloczymy po konsultacjach u Kuleszy :D
dla chcacego nic trudnego:D -
JACEK
Doszły mnie słuchy, że egzamin u Kuleszy to niezły hardcore i że u Pałysa jest o wiele lepiej.
Da rade zmienić sobie egzaminatora? (czytałem poprzednie wątki i ktoś napisał gdzieś "najlepiej uderzyć odrazu do Pałysa" - pytanie czy to były jaja i czy wogóle to ma sens)
-
Anonim
Z tego co sie orientuje to nie ma mozliwosci zmiany egzaminatora. zwykle to jest wykladowca. ale pilnowac moga rozne osoby (nawet p.Zbyszek od szklarni). a Pałys jeszcze prowadzi wyklady?
- 1
- 2