-
Bordo'wy
ktos wie jak to oficjalnie wyglada? na pierwszym spotkaniu bylo powiedziane, ze osoby posiadajace certyfikat z jezyka obcego maja automatycznie zaliczone cwiczenia i nie musza na nie chodzic. Czy teraz wystarczy, ze pojde z tym certyfikatem po wpis do indeksu i bede mial caly miniony rok zaliczony? -
ania
to zalezy. :>
o ile to certyfikat z angielskiego to zaliczenie B2 daje Ci FCE zdane na co najmniej B albo jakis lepsiejszy certyfikat zdany na cokolwiek. -
Magdi
wygląda to tak:
jeśli wpis z języka dostałeś przed październikiem 2007 to masz zaliczone B2 i nie musisz chodzic na jezyk
jesli natomiast wpis dostałes po pazdzierniku 2007 to masz zaiczone B2 ale musisz chodzic na jezyk i wyrobic obowiazkowe godziny
to jest postanowienie naszego dziekana z lutego badz marca -
-
Bordo'wy
>Magdi napisała:
>wygląda to tak:
>jeśli wpis z języka dostałeś przed październikiem 2007
>to masz zaliczone B2 i nie musisz chodzic na jezyk
>jesli natomiast wpis dostałes po pazdzierniku 2007 to masz
>zaiczone B2 ale musisz chodzic na jezyk i wyrobic
>obowiazkowe godziny
>to jest postanowienie naszego dziekana z lutego badz marca
ale wazne jest kiedy dostalem wpis czy kiedy zdalem egzamin? -
Anonim
wydaje mi się że liczy się zdanie. W nowych zasadach jest "ZDANY egzamin na poziomie B2 przed..." czyli według tego liczy się moment zdania. Ja specjalnie poszłam po wpis zaraz po otrzymaniu indeksu w trzecim semestrze. W razie jakby się ktoś czepiał chyba warto mieć ze sobą certyfikat. -
Bordo'wy
>sarane napisała:
>wydaje mi się że liczy się zdanie. W nowych zasadach jest
>"ZDANY egzamin na poziomie B2 przed..." czyli według tego
>liczy się moment zdania. Ja specjalnie poszłam po wpis
>zaraz po otrzymaniu indeksu w trzecim semestrze. W razie
>jakby się ktoś czepiał chyba warto mieć ze sobą
>certyfikat.
dzieki wielkie! bardzo mnie pocieszylas =) no ja niestety olalem temat w pazdzierniku i po ten wpis nie poszedlem, ale zamierzam sie do nich wybrac oczywiscie z papierem =) mama nadzieje, ze masz racje =) -
ania
ja wzielam wpis pod koniec stycznia. ale na szczescie wiazaca jest data zdania egzaminu wiec pofatygowalam sie po adnotacje ze "egz zdany przed 30.09.2007" i luz. -
Bordo'wy
>ania napisała:
>ja wzielam wpis pod koniec stycznia. ale na szczescie
>wiazaca jest data zdania egzaminu wiec pofatygowalam sie po
>adnotacje ze "egz zdany przed 30.09.2007" i luz.
a deklarowalas wogole jezyk w tym semestrze?