- 1
- 2
-
Dorota W.
Siedzisz przed pokojem czekając aż wreszcie nadejdzie Twoja kolej aby skonsultować/ obronić projekt nad którym tyle siedziałeś.
Nagle orientujesz się że projekt został w akademiku/ domu. Patrzysz ile ludzi przed Tobą, myślisz... "O tej porze w tych korkach w życiu nie zdążę :/ 3 godziny czekania i pilnowania listy poszły na marne:/ "
Ale nie musi tak być!!!
Wyobraź sobie sytuacje:
Wybiegasz z wydziału, wskakujesz na rower i nie zważając na korki szybko przemierzasz ulice w jedną i drugą stronę. Zadowolony z siebie z projektem w ręku znajdujesz się pod pokojem gdy nadchodzi twoja kolej!
Brzmi jak bajka???
A jednak już w przyszłym tygodniu może się stać rzeczywistością!
A co powiecie na to jak dodam że rower wcale nie musi być Twój i będzie czekał na Ciebie przed wydziałem a w dodatku nic za to nie zapłacisz?
Wciąż nie wierzysz???
To sprawdź sam i przyjdź lub wyjdź w piątek o 14 przed wydział!!!
KNIK otwiera swoją niebieską tajemniczą klatkę :D
Zapraszam
Prezes KNIK -
Anonim
A to ja mam takie pytanie :) Czy własne rowery będzie można tam podczepić? -
0_o
-
Olguś :)
i tu niespodzianka...
własne rowery też będzie można podczepić!! i też za darmo!! :)
zapraszamy w piątek o 14 przed wydział...
sekretarz KNIK :) -
-
Anonim
-
gonsior
-
Olguś :)
-
Tomi
-
Kulesza
-
Dzieniu
-
Dorota W.
>Kulesza napisał
>nie uwierze dopoki nie zobacze!
klatka już stoi - ostatnie prace montażowe powinny zakończyć się jutro. A w piątek pojawią się już w niej rowery. -
Dorota W.
>Dzieniu napisał
>miałem nadzieję że to będzie niebieska krata
>browarów-bez dna:)
piwo w piątek też będzie :p -
Szymon Zdunczyk
a czy ta klatka bedzie jakos zintegrowana z innymi klatkami w wawie tak zebym mogl wziasc rower z pod wydzialu a zostawic go np w centrum w innej klatce?? -
Jawor.
z tego co mi wiadomo jest to tylko propozycja która przy większym zainteresowaniu i zwiększeniu liczby rowerzystów może wejść w życie. -
MINIO
tzn ze nie musze sie bac ze to bedzie klatka w ktorej zamykani beda ci co maja zaległy jakis projekcik?;) -
Dzieniu
ponoć nawet pojawiła się propozycja żeby w tej klatce odbywały się walki o kolejkę na konsultacjach-obok byłby brodzik z kisielem:) -
Yvonne
a jaka jest procedura wypożyczania rowerów ? Do kogo i gdzie trzeba będzie się ewentualnie zgłaszać ? : ) -
Anonim
>MINIO napisał
>tzn ze nie musze sie bac ze to bedzie klatka w ktorej
>zamykani beda ci co maja zaległy jakis projekcik?;)
Oj, to musialaby byc duza klatka... -
Gżesió
-
marantos
do założycieli i pomysłodawców
Sugerowałbym zadbanie o te przepiękne rowery. Po przywiezieniu z fabryki w nowym rowerze trzeba wszystko podokręcać, a tutaj nikt tego nie zrobił i np. kilka korb jest do wymiany. Przednie koło, które nie zawsze skręca tak jak kierownica też nie jest fajne.
Szkoda, żeby się zniszczyły z tak błachego powodu
Poza tym rowery są świetne.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne