-
Grzebi
Cześć wszystkim!!!
Ze względu na bałagan apropo poprawy z instalacji sanitarnych postanowiłem coś sprecyzować i - zadzwoniłem dziś do dr Ziętka
Wstępnie zgodził się na termin:
26 maja w godzinach wieczornych - proponowałem po 16.00
Proszę o opinie w związku z powyższym - dr prosił o potwierdzenie tej informacji, tak więc dobrze by był żeby się wszyscy zdeklarowali
Termin nie jest ostateczny i możliwe są jeszcze jakies zmiany - jeśli nikt nie zgłosi żadnych obiekcji do końca tego tygodnia - tj. do piątku 16 maja - zadzwonię i potwierdzę ten termin.
Pozdrawiam
KG -
Dorota W.
Co prawda 27 jest kolos z mk, ale lepiej teraz niż później!
Ja mam tylko prośbę, jeśli jest to możliwe, żeby było przed godziną 18 -
}-> sweetest perfection <-{
no niby jest kolos, ale wiadomo ze nikt się nie uczy cały tydzień przed. poza tym potem jest sesja :/ to już lepiej w maju, więc ja jestem za, a nawet przeciw :P -
-
noł fjuczer
-
Dorota W.
-
Grzebi
Postaram sie jeszcze z ludzmi na wydziale jutro pogadac i jutro tez zadzwonie do dr Z. - wieczorem postarm sie zamiescic info co do ustalonych konkretow... -
Grzebi
TERMIN OSTATECZNIE USTALONY - 26.05.2008 godzina 17
przekazcie prosze wszystkim zainteresowanym
Pozdrawiam -
Grzebi
-
Kuba
-
Dorota W.
Dostałam wczoraj maila od kolegi który był u SEWERYNIKA i prosił aby wszystkim przekazać że niestety musi przenieść poprawę z planowanej wcześniej daty 28.05 na 7.06 (sobota) aby umożliwić poprawę również studentom zaocznym.
Dokładna informacja ma zostać wywieszona w najbliższy poniedziałek!!! -
Kamil Kwiatkowski
no i co z tymi Sanitarami? Kiedy jest finalny termin?
Byłem wczoraj pod pokojem Sewerynika i nic nie ma -
Przemek
dla wyjątkowych nieudaczników, organizowana jest dogrywka kolokwium z zajęć z p. Ziętkiem :)
padła propozycja:
10ty czerwca/ wtorek/ godz 17ta.
jakiś sprzeciw? -
Kamil Kwiatkowski
-
-
Dorota W.
>kAAmil Epsilon napisał
>no i co z tymi Sanitarami? Kiedy jest finalny termin?
>
>Byłem wczoraj pod pokojem Sewerynika i nic nie ma
Napisałam dzisiaj maila do Sewerynika oto jego odpowiedź:
"Jest propozycja zaliczenia dla wszystkich kierunków w piątek 13.06. o godz. 17 lub 18 . Informacja będzie wywieszona przed Dziekanatami. Wpisy na listę przed pokojem 222 I.Ś. Kolejny termin we wrześniu.JS."
p.s. ciekawe ile razy jeszcze zmieni termin :/ -
Przemek
dostałem info, że 10tego czerwca o godz 17tej pod dziekanatem spotykamy się z p. Ziętkiem, nauczyć się tym razem, Lenie! :) -
Veronica
-
Przemek
-
Veronica
-
Kamil
Wie ktoś czego można spodziewać się na kolokwium z instalacji sanitarnych z części "zimnej"? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. :)