-
.
Celem kursu jest zdobycie uprawnień na prowadzenie wózków widłowych i wymianę butli gazowej, które są honorowane w Unii Europejskiej.
Tłumaczenie w dwóch językach.
Zapisy poniżej lub pod adresem: wozki2008@wp.pl
Jak będzie dużo chętnych to będzie taniej.
Koszt: 400zł!!!
Terminy zajęć są ustalane indywidualnie. -
Norbert
-
solarka_87
-
-
Fi
-
.
>
>Zapisy poniżej lub pod adresem: wozki2008@wp.pl
>
czy mam traktować Wasze wypowiedzi jako zgłoszenie sie na kurs? -
pijaczynka
>ciepiel napisał
>
>>
>>Zapisy poniżej lub pod adresem: wozki2008@wp.pl
>>
>
>
>czy mam traktować Wasze wypowiedzi jako zgłoszenie sie na
>kurs?
nie inaczej; ] -
Anonim
Ja chętnie pośmigam sobie takim wózkiem:)
tylko mam pytanie kiedy dokładnie?? -
Bogusia
Jak kieeedyś nie uda nam się zdobyć uprawnień budowlanych, to przynajmniej takie być może się przydadzą...; P -
Norbert
>pijaczynka napisała:
>>ciepiel napisał
>>
>>>
>>>Zapisy poniżej lub pod adresem: wozki2008@wp.pl
>>>
>>
>>
>>czy mam traktować Wasze wypowiedzi jako zgłoszenie sie
>na
>>kurs?
>
>nie inaczej; ]
czyzby ktos podjal sie sponsoringu biednych studentow ? :) -
pijaczynka
-
Norbert
:/ no to chyba nici z kursu skoro sponsor udaje ze nic nie wie :/ :/
A juz wyobrazalem siebie za sterami ( czy co tam on ma :) ) wozka. :) -
Anonim
eee
zajebiscie smieszne teksty. a kiedys wsiadziecie do takiego wozka na budowie czy cos i sobie cos niechcacy zrobicie, a ubezpieczenie pojdzie sie walic. wbrew pozorom jazda takim wozkiem nie jest na poczatku latwa. kto nie mial problemow ze zwyklym paleciakiem za pierwszym razem temu gratuluje :] -
Kulesza
eeeej... wez nie strasz... moze my lepiej zostawimy wydymale, mechane i pojdziemy na ten kurs, hm, no bo jak sie nam cos stanie? :( -
-
Michał Kaliński
ja bym sie na to pisal tylko gdzie mozna jakies dokladniejsze informacje dostac?? -
eugeniusz geniusz
-
.
Dokładniejsze info. tzn. co chesz wiedzieć?
Zapisy i spotkanie informacyjne będzie u nas na wydziale czyli na Simrze a dalsze zajęcia będą prowadzone w centrum Warszawy. Zajęcia trwają około 2 tygodni 20godzin na wózku.Kurs wygląda mniej więcej jak kurs na prawo jazdy tzn. po zajęciach ustalasz z instruktorem kiedy chciałbyś przyjść na następna jazdę.Od instruktorów otrzymasz materiały szkoleniowe, z których na koniec będzie przeprowadzony egzamin w formie testu. Na egzaminie praktycznym będziesz musiał wykonać parę manewrów, które wcześniej były ćwiczone na zajęciach. Egzamin będzie w tym samym miejscu, w którym odbywa się kurs.Dostaniesz mailem informację o spotkaniu informacyjnym na którym będą instruktorzy.
Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz tu lub na mail: wozki2008@wp.pl -
.
W czwartek 17.04.2008 o godzinie 16:15 w budynku wydziału Simr, ul. Narbutta 84 (zbiórka pod salą 2.5) odbędzie się spotkanie informacyjne dotyczące KURSU NA OPERATORA WóZKA WIDłOWEGO.
Trzeba przynieść 50zł zaliczki oraz 2 zdjęcia(zdjęcia można donieść później w trakcie trwania kursu). Jeśli ktoś nie będzie mógł przyjść a będzie chciał uczestniczyć w kursie niech powiadomi nas drogą mailową, pod adresem wozki2008@wp.pl lub przekaże koledze, żeby go dopisał do listy podczas spotkania.
Dla przypominienia:
- koszt kursu to 400zł, w cenie jest badanie lekarskie
- po ukończeniu kursu i zdaniu egzaminu otrzymujecie uprawnienia dla kierowców wózków jezdniowych z napędem silnikowym (spalinowym i elektrycznym) w transporcie wewnątrzzakładowym,
- otrzymujecie również uprawnienia do bezpiecznej wymiany butli gazowych w wózkach
- dokumenty są w języku Polskim oraz Angielskim
Na spotkaniu będzie instruktor, więc będzie można go zapytać co i jak.
Osoby, które się jeszcze nie zapisały a chcą, to mogą to zrobić podczas spotkania. -
DANIO
mój znajomy zrobił sobie taki kurs, nie płacił nic bo to jakoś urząd pracy załatwiał. później nawet znalazł pracę w swoim fachu, tylko jeden mały szkopuł... zarabiał 800 zł. Wniosek:
NIE PO TO SIĘ NA ILU MĘCZYMY ŻEBY PÓŹNIEJ NA WÓZKU JEŹDZIĆ ZA 800 ZŁ! -
Jawor.
Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl
Miejsca grona (3)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
- Dodaj miejsce