PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

Celem kursu jest zdobycie uprawnień na prowadzenie wózków widłowych i wymianę butli gazowej, które są honorowane w Unii Europejskiej.

Tłumaczenie w dwóch językach.

Zapisy poniżej lub pod adresem: wozki2008@wp.pl

Jak będzie dużo chętnych to będzie taniej.

Koszt: 400zł!!!

Terminy zajęć są ustalane indywidualnie.
  • Norbert

ooo zawsze o tym marzyłem !:)
  • solarka_87

sprzedam sześciorgnie i cyngielrozpągi....pilnie
  • Fi

zgubiłem gwint od "szpickopfa" znalazce prosze o zwrot :)
  • .

>
    >Zapisy poniżej lub pod adresem: wozki2008@wp.pl
    >

czy mam traktować Wasze wypowiedzi jako zgłoszenie sie na kurs?
  • pijaczynka

>ciepiel napisał
    >
    >>
    >>Zapisy poniżej lub pod adresem: wozki2008@wp.pl
    >>
    >
    >
    >czy mam traktować Wasze wypowiedzi jako zgłoszenie sie na
    >kurs?

nie inaczej; ]
  • Anonim

Ja chętnie pośmigam sobie takim wózkiem:)
    tylko mam pytanie kiedy dokładnie??
  • Bogusia

Jak kieeedyś nie uda nam się zdobyć uprawnień budowlanych, to przynajmniej takie być może się przydadzą...; P
  • Norbert

>pijaczynka napisała:
    >>ciepiel napisał
    >>
    >>>
    >>>Zapisy poniżej lub pod adresem: wozki2008@wp.pl
    >>>
    >>
    >>
    >>czy mam traktować Wasze wypowiedzi jako zgłoszenie sie
    >na
    >>kurs?
    >
    >nie inaczej; ]

czyzby ktos podjal sie sponsoringu biednych studentow ? :)
  • pijaczynka

nic mi o tym niewiadomo :| :D
  • Norbert

:/ no to chyba nici z kursu skoro sponsor udaje ze nic nie wie :/ :/
    A juz wyobrazalem siebie za sterami ( czy co tam on ma :) ) wozka. :)
  • Anonim

eee
    zajebiscie smieszne teksty. a kiedys wsiadziecie do takiego wozka na budowie czy cos i sobie cos niechcacy zrobicie, a ubezpieczenie pojdzie sie walic. wbrew pozorom jazda takim wozkiem nie jest na poczatku latwa. kto nie mial problemow ze zwyklym paleciakiem za pierwszym razem temu gratuluje :]
  • Kulesza

eeeej... wez nie strasz... moze my lepiej zostawimy wydymale, mechane i pojdziemy na ten kurs, hm, no bo jak sie nam cos stanie? :(
  • Michał Kaliński

ja bym sie na to pisal tylko gdzie mozna jakies dokladniejsze informacje dostac??
  • eugeniusz geniusz

podpisuje sie pod kolega wyzej
  • .

Dokładniejsze info. tzn. co chesz wiedzieć?

Zapisy i spotkanie informacyjne będzie u nas na wydziale czyli na Simrze a dalsze zajęcia będą prowadzone w centrum Warszawy. Zajęcia trwają około 2 tygodni 20godzin na wózku.Kurs wygląda mniej więcej jak kurs na prawo jazdy tzn. po zajęciach ustalasz z instruktorem kiedy chciałbyś przyjść na następna jazdę.Od instruktorów otrzymasz materiały szkoleniowe, z których na koniec będzie przeprowadzony egzamin w formie testu. Na egzaminie praktycznym będziesz musiał wykonać parę manewrów, które wcześniej były ćwiczone na zajęciach. Egzamin będzie w tym samym miejscu, w którym odbywa się kurs.Dostaniesz mailem informację o spotkaniu informacyjnym na którym będą instruktorzy.

Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz tu lub na mail: wozki2008@wp.pl
  • .

W czwartek 17.04.2008 o godzinie 16:15 w budynku wydziału Simr, ul. Narbutta 84 (zbiórka pod salą 2.5) odbędzie się spotkanie informacyjne dotyczące KURSU NA OPERATORA WóZKA WIDłOWEGO.

Trzeba przynieść 50zł zaliczki oraz 2 zdjęcia(zdjęcia można donieść później w trakcie trwania kursu). Jeśli ktoś nie będzie mógł przyjść a będzie chciał uczestniczyć w kursie niech powiadomi nas drogą mailową, pod adresem wozki2008@wp.pl lub przekaże koledze, żeby go dopisał do listy podczas spotkania.

Dla przypominienia:

- koszt kursu to 400zł, w cenie jest badanie lekarskie

- po ukończeniu kursu i zdaniu egzaminu otrzymujecie uprawnienia dla kierowców wózków jezdniowych z napędem silnikowym (spalinowym i elektrycznym) w transporcie wewnątrzzakładowym,

- otrzymujecie również uprawnienia do bezpiecznej wymiany butli gazowych w wózkach

- dokumenty są w języku Polskim oraz Angielskim

Na spotkaniu będzie instruktor, więc będzie można go zapytać co i jak.

Osoby, które się jeszcze nie zapisały a chcą, to mogą to zrobić podczas spotkania.
  • DANIO

mój znajomy zrobił sobie taki kurs, nie płacił nic bo to jakoś urząd pracy załatwiał. później nawet znalazł pracę w swoim fachu, tylko jeden mały szkopuł... zarabiał 800 zł. Wniosek:
    NIE PO TO SIĘ NA ILU MĘCZYMY ŻEBY PÓŹNIEJ NA WÓZKU JEŹDZIĆ ZA 800 ZŁ!
  • Jawor.

ale w anglii operator wózka widłowego to już ktoś; D
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)