PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lascovic

szukam kogoś kto ma przydzielone praktyki na budowie w 1 lub w drugim terminie i kto chciałby się zamienić na termin 5 na budowie w mostostalu.dajcie znać jak wam taka zamiana pasuje
  • Bikerwashere

Wiem ze nie ma problemow wystarczy pojsc do Pana mgr Wodkowskiego i poprosic o termin pierwszy , tam ma liste inwentaryzacji do zrobienia.Pozdrawiam
  • Bordo'wy

szukam kogos kto chcialby zamienic sie ze mna (termin 6) na terminy 1,2 lub 4
  • poke

Ja mam termin na inwentaryzacji i to ma byc termin 1 i bardzo chetnie sie zaminie na kazdy na budowie poza 5 i 6.Choc pan Wodkowski powiedzial ze na Mostostal sie nie moge zamieniac, ale czemu to nie wiem. Ogolnie po chuju:/.
  • dodoubleG

a dlaczego wszyscy twierdza, ze inwentaryzacja i niejaki inspektorat sa do dupy?:D Cos z tymi praktykami jest nie tak?
  • JACEK

Pewnie jest tak, ze ci z najlepsza srednia idą na Mostostal, reszta w pizdu na inwentaryzacje albo gdzies indziej.
    A tak na poważnie to chuj wi jak oni to wybierają...
  • solarka_87

wszędzie tylko oczywiscie na naszym wydziale musi być innaczej,tez mam pierwszy termin i przy deklaracji napisalismy z kumplem, ze chcemy miec razem w tym samym terminie praktyki,ale oczywiscie nie mozna;/,dlaczego? huk wie!!!!co za problem wybrac 2 gosci na ten samym terminie....
  • Sebbastian

zamienie 2 termin w inspektoracie na jakiś na budowie(poza 6)
  • poke

Z ta inwentaryzacja to jest chyba tak, przynajmniej z tego co zrozumialem z wypowiedzi wódkowskiego. Pan dziekan zyczy sobie 30 osób na inwentaryzacje, ktore mu pomierzą jakies budynki. Po ludzku: odwalą za darmo to za co innym się płaci. Czy zobaczę cos związanego z budową? Odpowiedź-nie. Ogólnie z dupy i strata czasu plus tylko, że 1 termin. Może starsze roczniki powiedzą coś na tem temat, moze cos można jednak z tego wynieść. Z inspektoratem to nie wiem, ale duzo osob mówi, że się siedzi w biurze i xero robi, czyli tez nie fajnie. Podsumowują prakytyki na budowie nie dla kazdego:/.
  • Irek

o kur..a myślałem że 6 termin to przejebany jest...może źle zrozumiałeś z tym mostostalem? przecież Cie nie wyrzucą jak się zamienisz...wal na mostostal na 3 termin i razem pójdziemy; )
    a jak nie to porobisz inwentaryzacje...przynajmniej sprawozdanie bedziesz miał łatwe...
    dzień 1...oglądanie taśmy
    dzień 2...mierzenie...
    dzień 3...mierzenie... i tak dalej :P
    ale 1 termin to jednak jest już coś...wakacji nie rozpierdala...
  • Krzysztofek

ja mam inspektorat na 4 terminie i chetnie sie zamienilbym na cokolwiek w terminach 1, 5 lub 6. Jak ktos chetny to prosze o info.
  • dodoubleG

>poke napisał

>Podsumowują prakytyki na budowie nie dla kazdego
    Dobre podsumowanie;] Niby szumnie oglaszaja to praktykami na budowie a tak na prawde to gowno w tym prawdy jest;] I to jest wlasnie...irytujace;]
  • ania

a moze mozna sobie samemu zalatwic praktyki gdzies poza tym co oferuje uczelnia? byle nie inwentaryzacja... :/
  • poke

Nie mozna z tego co mi wiadomo. Ale dobra słyszałem, że duzo osób nie jest zadowolonych z miejsca praktyk i chciałoby mieć naprawdę praktyki budowlane. Chodzi tu głównie o inwentaryzacje i inspektorat. Zostałem dziś zachęcony przez świczeniowca, aby troche powalczyć o praktyki. Proponuje, więc wysmarować podanko do dziekana z solidnym uzasadnieniem. Najpierw należy chyba zebrać podpisy, więc pytam się kto by wchodził w coś takiego by nie zawracać gowy jak na budowę chce iść tylko parę osób. Wydaje mi się, że miejsca, które nam zaproponowana nie są spowodowane brakiem miejsc na budowach, ale decyzją dziekana(inwentaryzacja napewno). Zresztą w kraju byum budowlany, jak ktoś nie zauważył radze otworzyć gazety. To wchodzi ktoś??
  • Gonsior

Niestety chyba ( jak na razie ) nie ma możliwości załatwienia sobie samemu praktyk. Wodkowski powiedział,że uczelnia je organizuje. Chciałem znaleźc sobie cos samemu ( i wypiąc sie na naszą kochaną uczelnię, ale nie da rady).
    jakby co pisze sie na zmiane.
  • Bikerwashere

Praktyki bedzie mozna zalatwiac samemu, ida starania aby tak bylo..
  • Figo

>Bikerwashere napisał
    >Praktyki bedzie mozna zalatwiac samemu, ida starania aby tak
    >bylo..

no to lepiej zeby sie to udalo
  • Kulesza

ooo... podoba mi sie, podoba... Szymon, jakies szczegoly?
  • poke

No szczegóły, ale dobrze ze ktoś sie juz tym zajął. Może coś sie z tego urodzi.
  • maciek

zamienie karmar 1 termin na 2-gi
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)