-
ania
czeka mnie batalia z tym panem. jaki jest na niego sposob oraz czy jest cholernym formalista i czemu tak? -
powoli powolutku...:)
najogólniej rzecz biorąc gościu bardzo w porządku...z jednym "ale"..w porządku do osób, które dobrze go znają i na odwrót...
ja miałem z nim odczynienia jedynie w trakcie załatwiania praktyk...no i okazał się lekkim formalistą, chociaż po trochu też go rozumiem:)>>każdy ma swoje układy w firmach....heheh
ostateczna ocena jednak na wielki plus...dobry fachowiec, praktyk no i przede wszystkim równy facet, z którym można normalnie porozmawiać..:) -
Gżesió
Z całym szacunkiem, ale po co Ci sposób na Wódkowskiego?!; >
Moim zdaniem jest to jeden z lepszych Koleszków, na jakiego trafiliśmy na tym wydziale. Jeżeli jesteś w stosunku do Niego w porządku, to On będzie również w porządku w stosunku do Ciebie. Chyba, że coś przeskrobałaś, ale nawet jeżeli, to jak wejdziesz normalnie porozmawiasz to można się dogadać, więc bez paniki :] Tutaj nie masz się na prawdę o co martwić :] -
-
pralina z marcepanem
jakim formalistą???? sa rzeczy koniecznie potrzebne do zalatwienia pewnych spraw i to chyba logiczne, ze sie ich trzyma i Tobie tez radze, tak jak napisal Grześ - Ty jestes wobec niego w porzadku - On nic do Ciebie miec nie bedzie. najlepszy prowadzacy na wydziale:) -
chmielu
> jakim formalistą????
takim ze musze dymac do siedziby firmy po pieczatke na sprawozdaniu bo chyba nie wierzy ze jest prawdziwe;p w sumie nic dziwnego, gdyby nie fakt ze to poprawione sprawozdanie (na obu byl podpis prezesa firmy i kierownika), ale na drugim brak pieczatki..i dupa! w sumie to od chyba 4 miesiecy sie to ciagnie;) wiec wg mnie jest takim tyci-tyci formalista;) -
..::A nuszka::..
-
pralina z marcepanem
-
ania
Sposob na Wodkowskiego=praktyki budowlane. Zgloszenie trzeba bylo wyslac do konca stycznia a mi sie zeszlo z tym do 1 lutego...
Ganiam wiec za nim i probuje sie czegos dowiedziec.; ] -
..:KaŚkA:..
-
terminy terminami...ja swoje porozumienia (firma-uczelnia) dopiero teraz niedawno oddałem...i przeszło bez problemu..
...aaa..i chyba pieczątek nie musiało być..wystarczyły podpisy..
no, chyba że to była jakaś firma "krzak"..wtedy to co innego:D
a ogólnie to dużo zachodu z tymi praktykami, jesli się chce je odbyć w innej firmie niż te "preferowane" przez pana W...ciekawe dlaczego..hmm..dlaczego idąc np. do mostostalu nie trzeba było latać z tymi porozumieniami..heh..śmieszne. .
no comment...koniec tematu...taki system..taki nasz wydział... -
ania
podobno do konca stycznia. potem trzeba bylo czekac na odpowiedz. i wlasnie ja tej odpowiedzi nie dostalam, a na jakiejs tam jego stronie jest lista osob zakwalifikowanych na praktyki. i mnie tam nie ma....
-
pralina z marcepanem
Robert co Ty tu w ogóle próbujesz insynuować? widać, że nie znasz tematu Kochany... firmy "preferowane"... też mi coś... chodziło tylko o to, że mostostal miał umowę z IL-em i jak ktoś tam miał zrobione praktyki to W.W. już o tym po prostu wiedział, a jak ktoś robił gdzieś indziej to nie był w stanie tego sprawdzić. Już się nie czepiaj. -
Magrat*
podobno na tej stronie można też wybrać termin dla siebie najbardziej odpowiedni. czy może ktoś wrzucić adres? -
-
don armando
-
Aniu...ja niczego nie insynuuje...pisze tylko tak jak było...stwierdzam fakty..i musisz mi niestety przyznać rację..prawda?bo niczego złego nie napisałem...jedynie opisałem przeszłość...to Ty raczej starasz się stawać w twardej obronie..przecież ja nie neguje pana W. bo jak już wcześniej pisalem, uważam, że to świetny człowiek>>oby takich wiecej na wydziale..
a odnośnie tych praktyk..to uwierz..ale też miałem latania..i to dużo..dla p. W ważniejsza była pieczątka z "byle jakim" sprawozdaniem, niż okazana z pracy umowa (na 2 miesiace a nie śmieszne 2 tyg) z wyszczególnionym zakresem obowiazków, stanowiska itd, która jednoznacznie wyjaśniała wszystko...
widać, że raczej ktoś inny nie zna tematu..Kochana..:D:D
ja kończe temat bo niewarto go ciągnąć...z resztą uważam go za zamkniety...
pozdrawiam wszystkich tegorocznych praktykantów...
co złego to nie ja..Ańdziu:).....i CIEBIE też pozdrawiam...(i tak Ci przegram Abaquska:) -
pralina z marcepanem
dobra dobra Robert i tak wiem swoje; )
przynies tego abaquska bo pendrive mi potrzebny:)
I tak jak powiedziales: W.W. to świetny człowiek. i złego slowa nie pozwole o nim napisac!! -
Anonim
-
}-> sweetest perfection <-{
z tym Mostostalem to było tak, ze Wódkowski pytał się w kilku firmach o praktyki, i tylko Mostostal podjął współpracę. Może Wódkowski znał tam kogoś, ale co w tym złego? poza tym ze łatwiej wtedy to wszystko załatwić? a sprawozdania muszą być, bo pewnie gdzieś tam je trzymają jako dowód odbytych praktyk; ] tak jak muszą trzymać projekty ^^
a w ogóle to Wódkowski jest w porządku :) -
ania
sprawa rozwiazana. przynajmniej chwilowo. choc nie-pozytywnie. za 1 dzien zwloki zostalam skazana na banicje tzn nie zalapie sie na praktyki na budowie. za kare czekaja mnie prace inwentaryzacyjne na terenie pw. nie usmiecha mi sie ta perspektywa wiec pojawia sie pytanie. czy moge probowac sama sobie zalatwic praktyki w jakiejs firmie czy moj wyrok jest prawomocny i nie zostalo mi nic poza placzem i zgrzytaniem zebow? -
Piter
Z tego co słyszałem w zeszłych latach tak można było robić, ale teraz to z przydziału daja. =|