-
}-> sweetest perfection <-{
co do dziwnych zadań od dra Rudnickiego - kiedyś wspomniał, ze bierze je ze starych rosyjskich zbiorów, które posiada pewnie tylko on :P -
Bordo'wy
>}-> sweetest perfection <-{ napisała:
>co do dziwnych zadań od dra Rudnickiego - kiedyś
>wspomniał, ze bierze je ze starych rosyjskich zbiorów,
>które posiada pewnie tylko on :P
te same zbiory posiada pewnie tez szczesnika, ktory tak naprawde sam nic nie napisal tylko wszystko przetlumaczyl na polski; )
a co wczesniejszych postow.. my nie pocieszamy.. bierzcie sie za mechane bo w tym roku was napewno ostro przetrzepia.. podobna za rok maja byc conajmniej o 2 grupy mniej.. pierwszym utrudnieniem jest juz zmiana rygorow zaliczenia przedmiotu.. pilnujcie sie.. serio -
Anonim
co do ilosci grup.. zaczynalo 9 a zostaly 3.. :P wiec przesiew ludzi juz jest niezly :D -
-
Doktor
A jak sie mają sprawy z Panią Ataman ? Ostatnio pytałem ją na temat zadania to zdawało mi się że ona sama do końca nie wie o czym mówi;pp -
Sagal
-
JACEK
>Doktor napisał
>A jak sie mają sprawy z Panią Ataman ? Ostatnio pytałem
>ją na temat zadania to zdawało mi się że ona sama do
>końca nie wie o czym mówi;pp
To dobrze Ci się zdawało. -
Bordo'wy
cicho! pani ataman to bardzo fajna kobietka; ) gdyby nie ona to nie wiem czy bym zdal egzamin w tym 4tym terminie:P -
Kulesza
no to jak Bordow'y zaryzykowal z takim stwierdzeniem to ja powiem, ze gdyby nie Szczesniak to nie zdalbym w 5tym terminie :P -
Bordo'wy
bo szczesniak to wogole dobry ziomek =) ja na ustnym nie rozwiazalem zadnego zadania i mialem nie cala teorie, ale widocznie stwierdzil, ze bez sensu by bylo, zebym przychozil kolejny raz i zaliczyl mi =P
btw fajny blimp;)