-
Anonim
1. Tomasz Olechowski
2. Ewa Ostas
3. Marcin Michałowski
4. Kamil Hudaszek
5. Paweł Szobski
6. Adam Nowokuński
7. Radosław Kuryłowicz
8. Michał Bożek
9. Marcin Komoń
10. Konrad Ziółkowski
11.Łukasz Fornal
12.Piotr Chmielewski
13. Sylwia Pskit
14. Maciej Woźniak
15. Michał Przybyło
16. Filip Dubeltowicz
17. Marcin Pater
18. Grzegorz Perguł
19. Mikołaj Dryzner
20. Patrycja Matuszewska
21. Łukasz Mielnicki
22. Łukasz Pisarek
23. Frańczak Marlena
24. Chojnacki Leszek
25. Jakub Miernik
26. Arkadiusz Depta
27. Magda Kochanowska
28. Piotr Pokorski
29. Tomasz Rakowski
30. Anna Małgorzata Kwit
31. Mariusz Małkiński
32. Rafał Frąckiewicz
33. Mariusz Felczuk
34. Magdalena Chrzanowska
35. Maciej Smoliński
36. Karol Kmieć
37. Grzegorz Gołaszewski -
thmssn
Tak jak powiedziałem, wpisywanie się na liste tutaj nie jest wiążące. Należy udać się do gabloty MK I zasięgnąć długopisu i się dopisać na tym, co tam wisi.
-
pralina z marcepanem
-
-
thmssn
-
sorevell
-
sorevell
-
thmssn
I po co to komu było?
(...)
To co, idziemy po następny termin? już słyszałem plotkę pełną entuzjazmu, że bywały i trzy dodatkowe w semestrze :) W co osobiście nie wierze. To jak? -
Dietrich
jak się zerknie na poprzednie terminy egzaminów to można zauważyć i daty majowe; myślę że nie zaszkodzi spróbować tylko może nie nękajmy go od razu tylko tak gdzieś za 2,3 tygodnie. -
sorevell
-
thmssn
No, to na razie cicho sza, zobaczymy co powie na wykładzie jutro, damy mu ze 2 tygodnie oddechu i uderzymy znowu z propozycją. Listę mamy jużw zasadzie gotową :) -
thmssn
Rozmawiałem dziś z panią mgr Sitek, nieoficjalnie powiedziała, że na jeszcze jakieś dodatkowe terminy nie ma raczej szans. -
pralina z marcepanem
ja dzis pytalam czy bywaly terminy 2 poza sesja i bylo tak kiedys. zapytalam wiec czy jest sznasa ze bedzie i dla na sjeszcze jeden termin, skoro tyle nas zostalo no i ... nie wiadomo... trzbe isc do guru. -
okoko
Mysle ze juz pora najwyzsza sprobowac jeszcze raz zagadac o dodatkowym terminie z MK. -