-
dodoubleG
grunt to trafic na pania gantner :) drugi grunt to zadac jej jedno pytanie a ona moze nawijac 45 minut o tym:D ale labroki ze szmat generalnie pozytywne:) gorzej z egzamem:)
-
chomik
Ma ktoś może ze starszych roczników sprawozdania, którymi mógłby się podzielić? :) -
braja
Każdy miał, a czy teraz ma, zależy od tego, czy robił sobie porządki na kompie;] -
-
MilenKa
a mam pytanie: a co jak się komuś nie udało ze szmatami u Pana Tatara? jakieś poprawki, coś jakoś kiedyś? mowa tu o kolokwium zaliczającym laborki...? -
BARTEK ADAMCZYK
a takie pytannnie mam ocena z przedmiotu MATERIAŁY BUDOWLANE to jest [(ocena z materiałów bud. (z kolosa zaliczającego) + ocena z zaliczenia z metali )]/2 chodzi ogólnie o to czy ocenka z metali się łączy z ocenką ze szmaTT ?? -
pijaczynka
w tamtym roku nie trzeba było mieć zaliczonych metali żeby uzyskać wpis ze szmat :) wiem z autopsji -
Bordo'wy
metale w zaden sposob nie wplywaja na ocene. mozna je miec nawet niezaliczone. podobno trzeba zaliczyc do konca 3 sem, zeby byc dopuszczonym do egzaminu. "podobno" bo chdza sluchy o takich co niezaliczyli metali, a i tak pisali egzamin =) -
BARTEK ADAMCZYK
czyli ocena łączna ze szmat w II semestrze to będzie tylko ocena z zaliczenia ćwiczeń: Materiały Budowlane czyli kolos >??>??>:)
-
dodoubleG
Zgadza sie...Kolos plus na ocene moze wplywac jakos sprawozdan. Jak sa na prawde dobre to podnosza ocene jak sa do dupy to nie bierze sie ich pod uwage. Przynajmniej u p.Gantner tak bylo. -
soul1989
czyli nie wiadomo nic na temat gotowych sprawozdań od wybawicieli z kolejnych lat?? ^^ -
Anonim
czy posiada ktoś może prezentację lub jakieś materiały dotyczące materiałow do izolacji przeciwwilgociowych??
Metody badań
Technologia produkcji
Przykłady wykorzystania z budownictwie
Producenci, dystrybutorzy
Ceny
??? -
pavio
wielka prośba do roczników które mają to już za sobą - użyczy ktoś sprawek na szmaty sem 3? -
Michał Sto(L)ica
Ma ktoś może jakieś przykładowe kolosy z zaliczeń ćwiczeń z materiałów?? -
-
Elipsa
Czy ktoś ze starszych kolegów zechciałby podzielić się starymi sprawkami ze szmat z semestru 3?
Najbardziej zależy mi na tych od mgr.Chudan, ale każde inne też będą dobre. Dziękuję
madame.m@gazeta.pl -
Martyna