PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Figo

Standardowy temat przed kazdym rozpoczynajacym sie nowym semestrem
    Na ktore przedmioty zwrocic szczegolna uwage?
    Na ktore wyklady warto/nalezy chodzic?
    Jakies porady dot tego semestru?
    Jak do tej pory nie chodzilem na zadne wyklady z zadnego przedmiotu ale chyba w tym semestrze zlamie moja zelazna zasade i przejde sie na WM2.
    Czekam na opinie
    Dzieki!
  • Dorota W.

lepiej się złam i to w pierwszych trzech ławkach - bardzo procentuje na egzaminie ustnym!!! - moim zdaniem WARTO!!! I proponuje nie gadać!
  • Kamil Bieniek

na WM2 - wykłady zdecydowanie warto chodzic, reszte można raczej olac, choc moim zdaniem wykłady z geologii są naprawdę ciekawe (o ile prowadzi je dalej dr. Łowkis).
  • Wiki:)

Na jakich wykładowców warto uważać (tz. unikać) a jakich wybierać jeśli chodzi o zajęcia na 4 sem ( zaoczne),
  • Figo

a np Tiorby? z tego sa same wyklady...
  • sorevell

Jesli chodzisz i siedzisz w pierwszych lawkach, to na ustnym u prof. Martinka masz latwiej, ale czy 4 godziny tygodniowo wyjete z zycia sa tego warte?
  • Przemek

Na tiorbach nie bylem ani na jednym, nie mialem zadnego ustnego, zaliczone w pierwszym terminie, wg mnie szkoda czasu.

Mnie geologia tez dosc interesowala, ale obowiazkowo to tylko wm2.
  • Anonim

a na ćwiczenia z wydymyały 2 to z tymi samymi prowadzącymi??
    No i czemu w planie są jakieś 2 podziały na język obcy?
  • Figo

no to wyklady z WM2 i juz - czuje sie namowiony:)
  • Wiki:)

Kto wykłada wytrzymałość II dla zaocznych??? i który z nich jest najlepszy ( pod względem skuteczności nauczania....i pod względem zdawalności u niego :) Jednym słowem do kogo warto iść..
  • dodoubleG

Scyzor Ty to najpierw przyjedz do warszawy a potem sie pytaj na co warto chodzic:D ja Ci powiem ze najbardziej warto chodzic na w-f :D Zaliczenie nie jest latwe bo dres musisz miec czysty, a i buty tez....
  • }-> sweetest perfection <-{

co do tiorbów - nie cały materiał jest glupi i bez sensu; stwierdzam to z perspektywy czasu; ]
  • Figo

>doudoubledzi napisał
    >Scyzor Ty to najpierw przyjedz do warszawy a potem sie pytaj
    >na co warto chodzic:D ja Ci powiem ze najbardziej warto
    >chodzic na w-f :D Zaliczenie nie jest latwe bo dres musisz
    >miec czysty, a i buty tez....

wlasnie nie chce mi sie tego myc i chyba jutro w brudnych przyjde. ale licze na zaliczenie:)
  • piotrek:)

z TiORBów są listy na egzamin zerowy

geologia dla chętnych - i tak do kolosów trzeba się uczyć korzystając z książki, nie ma egzaminu ani zaliczenia wykładu
  • Natka

e-mail:semestr4pw
    hasło:politechnika

proszę dzielić się wszystkimi materiałami pomocnymi w zaliczeniu 4 semestru.
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)