-
Figo
Standardowy temat przed kazdym rozpoczynajacym sie nowym semestrem
Na ktore przedmioty zwrocic szczegolna uwage?
Na ktore wyklady warto/nalezy chodzic?
Jakies porady dot tego semestru?
Jak do tej pory nie chodzilem na zadne wyklady z zadnego przedmiotu ale chyba w tym semestrze zlamie moja zelazna zasade i przejde sie na WM2.
Czekam na opinie
Dzieki! -
Dorota W.
lepiej się złam i to w pierwszych trzech ławkach - bardzo procentuje na egzaminie ustnym!!! - moim zdaniem WARTO!!! I proponuje nie gadać! -
Kamil Bieniek
na WM2 - wykłady zdecydowanie warto chodzic, reszte można raczej olac, choc moim zdaniem wykłady z geologii są naprawdę ciekawe (o ile prowadzi je dalej dr. Łowkis). -
-
Wiki:)
Na jakich wykładowców warto uważać (tz. unikać) a jakich wybierać jeśli chodzi o zajęcia na 4 sem ( zaoczne), -
Figo
-
sorevell
Jesli chodzisz i siedzisz w pierwszych lawkach, to na ustnym u prof. Martinka masz latwiej, ale czy 4 godziny tygodniowo wyjete z zycia sa tego warte? -
Przemek
Na tiorbach nie bylem ani na jednym, nie mialem zadnego ustnego, zaliczone w pierwszym terminie, wg mnie szkoda czasu.
Mnie geologia tez dosc interesowala, ale obowiazkowo to tylko wm2. -
Anonim
a na ćwiczenia z wydymyały 2 to z tymi samymi prowadzącymi??
No i czemu w planie są jakieś 2 podziały na język obcy? -
Figo
-
Wiki:)
Kto wykłada wytrzymałość II dla zaocznych??? i który z nich jest najlepszy ( pod względem skuteczności nauczania....i pod względem zdawalności u niego :) Jednym słowem do kogo warto iść..
-
dodoubleG
Scyzor Ty to najpierw przyjedz do warszawy a potem sie pytaj na co warto chodzic:D ja Ci powiem ze najbardziej warto chodzic na w-f :D Zaliczenie nie jest latwe bo dres musisz miec czysty, a i buty tez.... -
}-> sweetest perfection <-{
co do tiorbów - nie cały materiał jest glupi i bez sensu; stwierdzam to z perspektywy czasu; ] -
Figo
>doudoubledzi napisał
>Scyzor Ty to najpierw przyjedz do warszawy a potem sie pytaj
>na co warto chodzic:D ja Ci powiem ze najbardziej warto
>chodzic na w-f :D Zaliczenie nie jest latwe bo dres musisz
>miec czysty, a i buty tez....
wlasnie nie chce mi sie tego myc i chyba jutro w brudnych przyjde. ale licze na zaliczenie:) -
-
piotrek:)
z TiORBów są listy na egzamin zerowy
geologia dla chętnych - i tak do kolosów trzeba się uczyć korzystając z książki, nie ma egzaminu ani zaliczenia wykładu -
Natka
e-mail:semestr4pw
hasło:politechnika
proszę dzielić się wszystkimi materiałami pomocnymi w zaliczeniu 4 semestru.