PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • krzyche

Hej proszę wszystkich starszych kolegów o przesłanie jeśli jeszcze mają egzaminu z mechaniki z poprzednich lat. Bardzo by nam się przydały. Z góry wielkie dzięki.
  • Dorota W.

Ja mam z zeszłego roku. Gdzie wysłać?
  • Anonim

Jak możesz to wyślij też na kovlasek@o2.pl. Z góry dzięki.
  • Tancerz

Polecam strone zakladu. tam sa wszystkie materiały do ściagniecia... warto...
    http://siwy.il.pw.edu.pl/~zmb/
  • Dorota W.

Dzięki, mi się przyda od października, a chłopakom chodziło o mechanike teoretyczną a nie konstrukcji; )
  • Anonim

No jeszcze tak :) Miejmy nadzieję że te też się kiedyś przydadzą..
  • Tancerz

ups.. sorry :)
    ale to nic.. mozecie zacząc juz sie uczyc teraz; )
  • Szakal(www.wst.rox.pl)

Jak ktos ma te zadania z zeszlego roku, to niech mi prosze podesle wargasek@poczta.onet.pl
  • keciam boss

siema, mam takie pytanko:
    Jak wyglada egzamin ustny z mechaniki (czy jest teoria?) u prof Szcześniaka?
    mozna sie spodziwac jakichs standardowych pytan?
  • Karol

ustny u Szcześniaka to była pariodia egzaminu.. :) Wychodził ciągle z sali, ludzie podkładali gotowce (pytania są standardowe, Szceśniak z reguły ma dwa różne zestawy i daje je na przemian) a zadanie (bo takowe tez zawsze jest) wszyscy rżnęli prosto z książki. Każdy to zalicza raczej bez problemu, a w razie jakby sie jednak komuś noga powinęła no to prof mówi - synku przyjdziesz jutro, te same pytania...
  • keciam boss

dzieki za info a moze ktos pamieta jeszcze jakie byly mniej wiecej pytania? szczegolnie z teorii. z gory dzieki pozdro
  • }-> sweetest perfection <-{

wyprowadzenie centralnego równania lagrange, coś tam ze skrętlikiem (czy jak to się nazywało) i wyprowadzenie wzorów na prędkość w układzie współrzędnych xyz (czy coś w tym typie)
  • sorevell

z tym ze radze uwazac, bo podobno w zimowej sesji sie wkur%&^$ i zapraszal wszystkich pojedynczo do pokoju. do pewnego momentu wszyscy zdawali, az wszedl ktos kto nie umial - szczesniak ujebal ta osobe i wszystkich nastepnych; )

ogolnie powodzenia :P
  • Dorota W.

Czy jutro ustny ma być o 12:00??
  • Yvonne

cześć !

Czy mogę prosić też o te zadania na egzamin z mechaniki teoretycznej dla 1 roku na maila ?

Iwona.i@poczta.fm

Będę wdzięczna ,
    pozdrawiam,
    Iwona
  • Przemek

Poszukuje tematow z teorii z egzaminu ustnego z mechany, z tego po pierwszym terminie pisemnego, z drugiego dnia ustnych. Jesli ktos pamieta prosze o pliny kontakt.
    Rowniez bede wdzieczny :-)
  • Gżesió

Jest moze ktoś kto by mógl mi ewentualnie udzielić jakiś korepetycji z mechaniki (oczywiście za kesz)!? Jesli znalazłby się ktoś taki to proszę na priv
  • Kryc

czy wie ktos o ktorej jest ustny w poniedzialek?
  • Anonim

jesli ktos bylby tak mily i wyslal mi tez te pytania na maila: vojcieh@op.pl, to bede niezmiernie wdzieczny; ]
  • Anonim

ja tez sie podlaczam pod prosbe; p

adrianekg@interia.pl
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)